idare edicem artık sorun olmaz benim için bi varmı diye baktım yokmuş ama telefon iyi para eder satar üstüne ekler n70 alırım yinede saolun
6233 varken ne diye ona para verdin ki.... cık cık cık...
arkadaşlar 6233 mü 6300 mı?? bu ikisinden birini alacam ama karar veremiyorum.sizce hangisi??
Bence 6233
quote:
Orjinalden alıntı: arastgeldi
arkadaşlar 6233 mü 6300 mı?? bu ikisinden birini alacam ama karar veremiyorum.sizce hangisi??
6233 ü tek gecerim.şuan fiyat-kamera-ses acısından en ideal telefon bence.ama tek kötü yanı boyutları.6300da sadece tasarımı güzel.
6300 özelikleri ve tasarımı süper ama 6233 le yarışamaz kesinlikle
quote:
Ekran kalitesine çok fazla önem vermiyorsanız Nokia 6233 güzel bir tercih olacaktır.
ELİMDE ÖYLE Bİ TELEFON VARKEN 5110 ALSALARDI YİNE Bİ ŞEY DEMEZDİM
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
ii de arada pek fiyat farkı yok 6233 vs. ile.Ayrıca o telefon her yerde bulunmuyodu o zaman.Yani adam bana satmasa başkasına rahatlıkla satar.Peynir ekmek gibi gidiyomuş herhalde, vatanda bile kalmamıştı.Zaten 6300 dan kurtulup w810 a kesin dönüş yapcam çok yakında.He bide 6300 almamın nedenlerinden birisi de ekranının 16 milyon renk olması.Çok canlı ama şarj dayanmıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: omerfarukunlu
telefoncunun tavsiyesine ne bakıyon adam özelliğine değil parasına bakıyo sana iyi ve ucuz verirmi güldürme beni adam hangisi pahalıysa onu verir
KESİNLİKLE 6300 BİZ ÇOK KÖTÜLEDİK AMA O TELEFON SÜPER E50 İLE YARIŞAMASADA 16 MİLYON RENK 2MP KAMERA SÜPER TASARIM ÜST DÜZEY Bİ TELEFON
Bir haftadır kullanıyorum 6300 çok güzel..
çok şık, kamerası iyi sesi çok sper ötesi değil ama kötüde değil.. bence kullanılacak en şık telefonların başında geliyor bu aralar.
HARİKA Bİ TELEFON BEN BU 6300 NASIL FORMAT ATARIM E50 DEKİ GİBİ OLMUYO
quote:
ARKADAŞLAR BEN 550 YE 6300 ALDIM AMA PİŞMANIM BUNUN OKADARDA FAZLA ÖZELLİĞİ YOKMUŞ BEN SYMBAİN DİR DİYE ALDIM SYMBAİN ÇIKMADI Bİ DE Bİ TANE TUŞ YOK ONUN RESMİNİ BENSİZE SONRA GÖSTERİRİM 6600 3250 DE OLUYO??
Sanırım düşüncelerin değimiş o zamandan bu zamana
quote:
HARİKA Bİ TELEFON BEN BU 6300 NASIL FORMAT ATARIM E50 DEKİ GİBİ OLMUYO
İlk önce pişmandın ama şimdi telefondan memnunsun bakıyorum.
HER ZAMAN İŞİN İYİ TARAFINDAN BAKARIM KÖTÜ YANI VAR AMA ŞUANA KADAR NOKİA NIN ÇIKARMIŞ OLDUĞU SON TELEFONLARDAN BİRİ KAMERASI GÜZEL TASARIMI SÜPER Bİ EKSİĞİ SYMBAİN DÜŞÜNDÜMDE Bİ EKSİĞİN BU KADAR ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ GÖTÜREMİYECEĞİNİ ANLADIM YİNEDE SÜPER TELEFON
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme