evet arkadaşlar telefonu kötülemek gibi bir niyetim yok ama neden bu kadar ucuzladıki bu telefon.bu telefonu getirip satanlar zarar etmedilermi acaba ilk çıktığı günü hatırlıyorumda 600-650 lira istiyordular şimdi ise 350 lira verene hemen satıyorlar.
ikinci bir sorun herkesten geliyor sarj meselesi kullananlar yazsınlar buraya gerçekten üretim hatasımı var bu telefonda.yoksa renkli ekranının 16 milyon olmasımı bu kadar sarj götürüyor.
bir diğer sorunda bu telefonun i modelinin çıkacağı dedikodusu bu telefonlarda sarj problemi olduğu için nokia hemen atağa geçmiş 6300 i çıkaracakmış ne kadar doğru onu bu telefonu türkiyeye sokanlar daha iyi bilir.
istedikleri gibi tutmadı ki dostumbu kadar az satış yapacaklarını sanmıyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
istedikleri gibi tutmadı ki dostumbu kadar az satış yapacaklarını sanmıyolardı
şuan satış rekorları kırıyor ama
quote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
şuan satış rekorları kırıyor ama
Alıntıları Göster
şu aralar 6300 çok ünlü çok konuşuluyor vede satışları bence fazla 360 ytllere düştükten sonra peynir ekmek gibi satılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: TOM SAWYER
şu aralar 6300 çok ünlü çok konuşuluyor vede satışları bence fazla 360 ytllere düştükten sonra peynir ekmek gibi satılıyor
Alıntıları Göster
Gerçekten bugün çok fazla gördüğümü söyleyebilirim. Eğer biraz dikkatliyseniz bir otobüste 3-4 tane görmeniz mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Gerçekten bugün çok fazla gördüğümü söyleyebilirim. Eğer biraz dikkatliyseniz bir otobüste 3-4 tane görmeniz mümkün.
Alıntıları Göster
satılması gereken fiyata ulaştığı için satılıyor...basit özelliklerle bir telefona 650 ytl fazla idi...pazarın kaymağını yediler şimdi gerçek fiyattan satılıyor...ki telefonun gerçek fiyatı 100 dolar bile etmez...
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
satılması gereken fiyata ulaştığı için satılıyor...basit özelliklerle bir telefona 650 ytl fazla idi...pazarın kaymağını yediler şimdi gerçek fiyattan satılıyor...ki telefonun gerçek fiyatı 100 dolar bile etmez...
Alıntıları Göster
ben 450 ytlye almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: TOM SAWYER
ben 450 ytlye almıştım
Alıntıları Göster
arkadaşlar telefon satıcısı arlkadaşlardan duyduğum 6300 paralel ithalatta en iyi satılan model bu yüzden kvk genpa vs rakabet olmasın diye böyle bi fiyat indirimine gitmiş şu an neredeyse normali ile paralel fiyatları aynı seviyeye düştü kimse paralel almıyor bu durumda
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
yok artık lö brayn ceyms
quote:
Orijinalden alıntı: atakansah
quote:
yok artık lö brayn ceyms
Alıntıları Göster
3310 dan da kotu dimi brayn değil bırayn dikkat edelim lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
yok artık lö brayn ceyms
quote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
3310 dan da kotu dimi brayn değil bırayn dikkat edelim lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
yok artık lö brayn ceyms
Alıntıları Göster
Bugün 319 YTL gördüm. Samsung E200 ile aynı fiyat neredeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Bugün 319 YTL gördüm. Samsung E200 ile aynı fiyat neredeyse.
Alıntıları Göster
Berbat pili var, benim paramla üç kuruş etmez. 1 gün mü dayanmaz bir telefonun pili ya. Nokia bu telefonlarda hata yaptı, şimdi stoğu eritiyor bence. Bunun yenisini mutlaka çıkaracaklardır stoklar bitince.
quote:
Orijinalden alıntı: blackgod
Berbat pili var, benim paramla üç kuruş etmez. 1 gün mü dayanmaz bir telefonun pili ya. Nokia bu telefonlarda hata yaptı, şimdi stoğu eritiyor bence. Bunun yenisini mutlaka çıkaracaklardır stoklar bitince.
Alıntıları Göster
319 a nerde gördün bide grey mi ?????
quote:
Orijinalden alıntı: kaisersosse
319 a nerde gördün bide grey mi ?????
Alıntıları Göster
Nokialara ısınamadım gitti ...
quote:
Orijinalden alıntı: kby
Nokialara ısınamadım gitti ...
Alıntıları Göster
amma düşmüş görmeyeli
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Cümlene iyi başlamışsın ama son getirdiğin ifade, geride kalanları silmiş oldu. O halde sana göre, günümüzdeki 100$ telefonlar için, üste para mı almalıyız?
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
quote:
Cümlene iyi başlamışsın ama son getirdiğin ifade, geride kalanları silmiş oldu. O halde sana göre, günümüzdeki 100$ telefonlar için, üste para mı almalıyız?
Alıntıları Göster
Ayrıca bu modelin i modeli çıkarsa, herhalde şarj sorunundan direk terfih edebiliriz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
Ayrıca bu modelin i modeli çıkarsa, herhalde şarj sorunundan direk terfih edebiliriz diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
kağıt üzerinde mükemmel görünüyor ama kamerası ve stand-by süresi beklendiği gibi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: nervium
kağıt üzerinde mükemmel görünüyor ama kamerası ve stand-by süresi beklendiği gibi değil.
Alıntıları Göster
öyle demeyin arkadaşlar.. ben inceledim...hatta forumda onunla çektiğim foto var..ekran kalitesi güzel..sesi falan da o kadar kötü değil..sadece foto çekerken otofokus olmadığı için dikkat etmek gerekiyor flu çıkma yada güzel foto çekmede başarısız olunabilir.. şık bir tasarımı var.Bence nokia ilk defa bir telefonunda fiyatı yüksek tutup böyle başaşagı düştüğünü bununla birlikte de iyi sattığını görecek..inş diğer modellerinde de böyle olur..çünkü teknolojiyi hep pahalıya satıyordu.....
quote:
Orijinalden alıntı: müdür
öyle demeyin arkadaşlar.. ben inceledim...hatta forumda onunla çektiğim foto var..ekran kalitesi güzel..sesi falan da o kadar kötü değil..sadece foto çekerken otofokus olmadığı için dikkat etmek gerekiyor flu çıkma yada güzel foto çekmede başarısız olunabilir.. şık bir tasarımı var.Bence nokia ilk defa bir telefonunda fiyatı yüksek tutup böyle başaşagı düştüğünü bununla birlikte de iyi sattığını görecek..inş diğer modellerinde de böyle olur..çünkü teknolojiyi hep pahalıya satıyordu.....