Şimdi Ara

6300 vs w810i tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • W810i Gold ta bonus kart a 164€ kaçırma derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

W810i Gold ta bonus kart a 164€ kaçırma derim...

hocam geç kaldın yav 2 gb kart ile 400 ytl aldım.

ya birde model olarak r4eao31. buna kolay yoldan flash tema nasıl atarım. okudum okudum çok karmaşık elimde kalır telefon :)
  • sevgili arkadaşlar benim telefon takıntım pek yok ille marka önemsemiyorum ama şunu gördüm daha önce bugün size sormak istediğimle alakası olmasada erikson eski telefonum vardı a1018 ve aynı anda aynı özellikleri olan nokia lara göre oldukça menüsü rahat ve ayarladığınız yerde takılı kalmayan direkt menüye dönen otomatik kilide geçen bir telefondu ve hala nokiada ve yeni sony eriksonlarda bu menüde kalma huyu mevcut ve böylelikle otomatik kilide geçmediği için çoluk çocuk her yerini bozuyorlar sonuçta herkesin kullanım açısı farklı her neyse benim şimdi sormak istediğim se şudur
    6300 nokia telefonların 1 saat görüşmeyi kayıt altına karşı tarafa sinyal göndermeden yaptığı söyleniyor tek denemeyi 8091 arayarak yaptık siyal sesi yok daha önce ben k700 ve 6230 denemiştim bu telefonlar sinyal sesi veriyor ayrıca symbian işletim sistemli telefonlara praogram yüklenerek sinyalsiz ses kaydı sınırsız pil ömrünce yapılabildiği fakat bu praogramlarında sıksık kilitlendiği yönünde bilgi gelmişti bana en az 2 saat boyunca konuştuğunuz kişi anlamadan kayıt yapan telefon önerisi yapabilirmisiniz

• W810i
  • alıpta pişman olan w810i kullanıcısı görmedim bu yüzden w810iden şaşma
  • not 2-3 saat önce denedik 6300 görüşme kaydında sinyal sesi veriyor diğerleri gibi önerilerinizi bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: 9@9 köy

sevgili arkadaşlar benim telefon takıntım pek yok ille marka önemsemiyorum ama şunu gördüm daha önce bugün size sormak istediğimle alakası olmasada erikson eski telefonum vardı a1018 ve aynı anda aynı özellikleri olan nokia lara göre oldukça menüsü rahat ve ayarladığınız yerde takılı kalmayan direkt menüye dönen otomatik kilide geçen bir telefondu ve hala nokiada ve yeni sony eriksonlarda bu menüde kalma huyu mevcut ve böylelikle otomatik kilide geçmediği için çoluk çocuk her yerini bozuyorlar sonuçta herkesin kullanım açısı farklı her neyse benim şimdi sormak istediğim se şudur
    6300 nokia telefonların 1 saat görüşmeyi kayıt altına karşı tarafa sinyal göndermeden yaptığı söyleniyor tek denemeyi 8091 arayarak yaptık siyal sesi yok daha önce ben k700 ve 6230 denemiştim bu telefonlar sinyal sesi veriyor ayrıca symbian işletim sistemli telefonlara praogram yüklenerek sinyalsiz ses kaydı sınırsız pil ömrünce yapılabildiği fakat bu praogramlarında sıksık kilitlendiği yönünde bilgi gelmişti bana en az 2 saat boyunca konuştuğunuz kişi anlamadan kayıt yapan telefon önerisi yapabilirmisiniz

• w810 gerçekten MÜKEMMEL ÖTESİ bir telefon alalı yaklaşık 7-8 ay oldu ama telefonda tık yok kusursuz çalışıyor çok memnunum tüm özellikleri üzerinde barındırıyor en çok işime yarayan özelliği ise ses sistemlerine bağlanabilmesi ve fener özelliği bu fiyata bu kadar özellik + bu kadar şıklık hangi telefonda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: danielcasty

sabah aldım cihazı. 370 ytl fiyat verdiler 512 kartı verdim yerine 2gb alıp toplam telefonu 400 ytl aldım. şimdi özelliklerini v.s. kurcalıyorum. tam aradığım telefon. ses kalitesi, kamera v.s. süper. yanlız simde kayıtlı olan bazı türkçe karakterli kullanıcıları göstermedi.

fakat kafasında bu telefon olan herkese tavsiye ederim. şimdi akustik nedir ek neler yüklerim onlara bakıcam :D

Hayırlı olsun, yerinde bir seçim olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.