Şimdi Ara

6300 vs w810i tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda cebimde 380 ytl net param var, daniel parasının 3 de biriyle felen geyiğine gerek kalmadan direk sizlere sormak istiyorum;

forumlarda araştırdığım kadarı ile ikisinin de fiyatı ortama bu civarlarda. bu zamana kadar nokia kullandım ve nokia taraftarıyımdır. fakat w810i için yazılanları okuyunca aradığım telefon olduğunu ve 6300 ile arasında tercih yapmam gerektiğini anladım.

benim bir telefondan beklentim: iyi resim çekmesi ve kaliteli/yüksek sesli mp3 dinleyebilmem ayrıca bunları sağlayacak yeterli pil ömrü. bu ikisi arasında tercih yapmam gerek ya da sizin bu fiyata tavsiye edebileceğiniz bu özelliklerde olan telefon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danielcasty -- 29 Ekim 2007; 8:35:43 >

• Arkadaşım ben 3 hafta önce aldım w810i şuan cok memnunum.Senin istediğin özelliklerin hepsi bu telefonda mevcut.
    2.0 Mega Pixels + Flash olması istediğin düzeyde resim kalitesini yakalamanı sağlıyor.Walkmen telefon olması zaten sesinin tatmin edici olduğunu gösteriyor.
    Düzeltme : Telefonu kullandıkça iyi ki bu telefonu almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinTutulması -- 29 Ekim 2007; 9:37:29 >
  • bencede w810i

6300 a göre daha iyi bir ses çıkışı,kamerasında flash olması w810i yi öne çıkartan özellikleri
  • kısa ve net telefona film yükleyip izlicem dersen 6300 , diğer uygulamalarda ses,müzik,foto,pil ömrü olsun w810
  • saolun cevaplar için. bir de akustik diye bir olay varmış onu nasıl yapabiliriz? bir de hafıza kartı olay nasıl oluyor bu telefonda ve son olarak en ucuza nereden bulabilirim bu telefonu?

şimdiden saolun.
  • akustik yapımını forumun sony ericsson bölümünde bulabilrsin

hafıza kartı memory stick pro duo 2gb a kadar hiç kasmadan kaldırıyor

ereyon a bi bak istersen eğer internetten alcaksan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allenpoe

akustik yapımını forumun sony ericsson bölümünde bulabilrsin

hafıza kartı memory stick pro duo 2gb a kadar hiç kasmadan kaldırıyor

ereyon a bi bak istersen eğer internetten alcaksan

kurcaladım ama akustik ile alakalı tam bilgi bulamadım. orjinal hafıza kartları da çok pahalıymış :) scan disk almak lazım ona. elden alacağım, şimdi kim bekleyecek 3 gün :)

ayrıca bu telefona normal kulaklık takılıyormuş galiba. çok iyi bir özellik. kesinlikle bu telefondan alacağım + cebime para da kalcak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 700 Nasıldır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır normal kulaklık takılmıyor ama yanında verdikleri walkman kulaklık 2 parçadan oluşuyor ;

1. telefonun altındaki slotu jack girişine çevirio
    2.silikon kulaklıklar

yani anlatabildiysem yanında werdikleri kulaklığın ucunu çkarırsan istediğin başka bi kulaklığı takabilrsin
  • w810
  • quote:

benim bir telefondan beklentim: iyi resim çekmesi ve kaliteli/yüksek sesli mp3 dinleyebilmem ayrıca bunları sağlayacak yeterli pil ömrü. bu ikisi arasında tercih yapmam gerek ya da sizin bu fiyata tavsiye edebileceğiniz bu özelliklerde olan telefon var mı?

- 2 MP kamera, autofocus, macro modu, çift led flaş
    - Megabass desteği, Walkman V1.0 arayüzü
    - RDS desteğine sahip FM radyo
    - 900mAH lityum polimer batarya

gibi özellikleriyle Sony Ericsson W810i'yi öneririm.
  • w810i
  • w 810i
  • 6300:
    Şarjı az
    Kamera kötü
    Müzik vasat

W810i derim
  • alternatif olarak kg300 öneririm

+ Ekran 240x320, 265.000 Renk
    + Kamera 2 mp
    + Hızlı Bluetooth
    + 60 Mb Hafıza
    + 2 Gb Kadar yükseltilebilir Micro Sd Desteği
    + Video Caller ID (Gelen Aramalara Video Klip Atama Özelliği) * birçok telefonda yok!!
    + Sınırsız Video Kayıt (birçok telefonda sınırlıdır)
    + Mp3 Player, Mp4 Player
    + 176x144 Mp4 Video Kayıt (Sınırsız)
    + Geniş ekranı sayesinde Mp4 filmleri (FULL EKRAN) izleyebilirsiniz.
    + Stereo Ses Kalitesi
    + Hoparlör Ses Kalitesi Çok iyi
    + Fm radyo ve radyodan kayıt imkanı
    + Sesli arama
    + Ses kayıt
    + Görüşme kaydı ve handsfree
    + İki hoparlör
    + 3.5 mm jack girişi
    + Foto ve video arayan kimliği
    + Kapalıyken alarm çalabilme(lg lerde genelde yoktur)
    + Uçuş modu
    + Usb Kablodan Şarj İmkanı
    + Bass, Pop, Parti ve daha çok Ekolayzır Seçenekleri.
    + Mp3 Player'a yandaki tuşlardan ulaşabilme ve kontrol edebilme
    + Ortam Sesleri Kaydetme
    + Hızlı Menuler Sd Card Dolu Olsa Bile
    + Arka Planda Müzik çalarken telefonu kullanabilme

6300 vs w810i tavsiye

Düzeltme: Bizzat kullanıyorum, tam bir multimedya telefonunudur. Türk halkının marka takıntısı yüzünden birçok kişi aynı özelliklere sahip telefonlara 600-700 ödemiştir.

Şuan fiyatı: 290 ytl sudan ucuz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 29 Ekim 2007; 22:23:33 >

• Ben de w810i almayı düşünüyorum.

Bu telefonu kullananların buluştuğu bir topic var mı acaba ben bulamadım da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

Ben de w810i almayı düşünüyorum.

Bu telefonu kullananların buluştuğu bir topic var mı acaba ben bulamadım da?

http://forum.donanimhaber.com/m_7045471/tm.htm
  • W810i.Aldığınıza pişman olmayacağınız bir cihazdır.Kesinlikle öneririm.
  • sabah aldım cihazı. 370 ytl fiyat verdiler 512 kartı verdim yerine 2gb alıp toplam telefonu 400 ytl aldım. şimdi özelliklerini v.s. kurcalıyorum. tam aradığım telefon. ses kalitesi, kamera v.s. süper. yanlız simde kayıtlı olan bazı türkçe karakterli kullanıcıları göstermedi.

fakat kafasında bu telefon olan herkese tavsiye ederim. şimdi akustik nedir ek neler yüklerim onlara bakıcam :D
  • ii hayırlı olsun
  • yalnız bu akustik ile ilgili net ve kolay yapabileceğim bilgi bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.