Arkadaşlar forumda aradım ama pek bir sonuç bulamadım açıkçası.Nokia700 alma niyetim var.Tavsiye eder misiniz? Herhangi bir kronik problemi var mı? Sar değeri biraz yüksek sanırım.Benim için öncelikle telefonun küçük ve ince olması önemli taşıma açısından.Şuanda 6700 kullanıyorum ve memnunum ancak wifi olmadığından ve ekranı da küçük kaldığından akıllı telefon alma niyetindeyim.Sanıyorum en büyük dezavantajı Nokiaların işletim sistemi.Bunun dışında herhangi bir sorunu var mıdır bilemiyorum.Benim için uygulamalar önemli değil.Sadece internete giren, küçük, zarif ve dokunmatik ekranlı tel bakıyorum,
Tavsiye eder misiniz?Alternatifleri nelerdir? Teşekkürler...
Samsung Wave 525 tavsiye ederim.Bada işletim sistemi var.Multitouch var.Wireless var.Yalnız 3G yok.Edge üzerinden giriyor internete.
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
Samsung Wave 525 tavsiye ederim.Bada işletim sistemi var.Multitouch var.Wireless var.Yalnız 3G yok.Edge üzerinden giriyor internete.
Teşekkürler tavsiyeniz için.Kafam biraz karıştı gerçekten.Tasarım olarak nokia700 çok güzel.Ancak ortak görüş, işletim sistemi sıkıntısı sanırım,
Bugün telefonu inceledim, menüler, ekran ekran kalitesi çok güzeldi...
quote:
Orijinalden alıntı: LUCI0
quote:
Teşekkürler tavsiyeniz için.Kafam biraz karıştı gerçekten.Tasarım olarak nokia700 çok güzel.Ancak ortak görüş, işletim sistemi sıkıntısı sanırım,
Wave 525 şarj süreside iyidir.Bunuda göz önüne alın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LUCI0
quote:
Wave 525 şarj süreside iyidir.Bunuda göz önüne alın.
Teşekkürler ilginize...
Bu arada birde aynı fiyata iPhone 3Gs 8 GB tavsiye edebilirim size.Pişman olmazsınız.
quote:
Bu arada birde aynı fiyata iPhone 3Gs 8 GB tavsiye edebilirim size.Pişman olmazsınız.
Teşekkürler... Ancak bende biraz iphone antipatisi var :)