Arkadaşlar hem fiyat hem de görünüş açısından 6300 çok hoşuma gitti.Siz ne dersiniz, mantıklı bir değişim mi???
Acaba telefonu kulanan mı yok? Kullanıp da fikri olan mı yok?
özellikler bakımından mantıksız, tasarım bakımından mantıklı bir değişme olur. 6300ın w810dan tek üstün yanı ekranının 320x240 ve 16milyon renk olmasıdır. gerçi buda pil gücüne göre şarj sorunu yaratıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: FoXyBuLL
Arkadaşlar hem fiyat hem de görünüş açısından 6300 çok hoşuma gitti.Siz ne dersiniz, mantıklı bir değişim mi???
Memnun Olmaya Bilirsin Resim Kalitesi ve Pil Performansı iyi Değil Sorunlu Bir Telefon Şarj Sorunu Varmış Ama Tasarımı İçin Geçiceksen Samsung D900, U600, LG Shine Gibi Modellere Bakabilirsin
sadece gorunus var o telefonda gerısı hıkaye...w810 cok daha ıyı bence
6300 resim kalitesi tek kelime ile berbat.
eğer illede başka model alacağım diyorsan samsund u serisi veya d900i daha iyi bir tercih olacaktır.
6300 daha bir ay öncesine kadar 500 lerdeydi ama fiyatı birden 300 lere düştü nokianın fiyatları kolay kolay düşmediği göz önünde tutulursa 6300 ın ne kadar başarısız olduğu anlaşılır.
Görünüş,incelik,rahat kullanım istiyorsan değiştir
quote:
Orjinalden alıntı: aaydinci
.
6300 daha bir ay öncesine kadar 500 lerdeydi ama fiyatı birden 300 lere düştü nokianın fiyatları kolay kolay düşmediği göz önünde tutulursa 6300 ın ne kadar başarısız olduğu anlaşılır.
bu bir kıstas değil bence w810 da 900 lerdeydi
şimdi oda 300 lerde
6300 şuanda en gözde tellerden biridir
www.akakce.com fiyat arama motoruna bakarsan popüler aramalarda en çok aranan ürün olduğunu görürsün
6300 'ın fiyatı bu kadar düşmüşken al bence. Şarj sorunu denilen şey, telefonu ilk alıp da yoğun kurcalama ve kullanım yapanlarda oluyormuş. Yoksa 4-6 gün gidiyormuş şarjı. Ama hep fotoğraf çekicem ben bunla, fotoğraf makinesi gibi kullanıcam her gün diyorsan, o başka. Ancak hatırlatırım ki, yeni telefon alan biri ilk hevesi geçtiğinde fotoğraf makinasını hemen hemen hiç kullanmaz oluyor. Zaten kaliteli bir fotoğraf istiyorsan, buna uygun bir kamera alman gerek. Cep telefonuyla olmaz bu iş.
Sonuç olarak, diyeceğim şu ki, zaten telefonları hep bir hevesle alıyoruz. Bir zaman kullanınca hevesimiz geçiyor. Mutlaka daha iyileri çıkıyor bir süre sonra. Sen de bu merakını/hevesini gidermek için fiyatı hazır bu kadar düşmüşken, al bence 6300. Ben de düşünüyorum kendime bir tane. :))
sonucta değiştirmene değmeyebilir ama 6300 çok şık ve güzel bir telefon fiyatına göre
sakın derim bence değişme 8300 da fazla özellik yok bi tipe değişme bence
Mantıklı aslında.
W810i'yi satıp, almaya değecek fark yok bence.Geçme derim.
mantıksız bir değişme olur. tavsiye etmiyorum.
oyle bir degisiklige hic gerek yok. ama tel den sikildim baska tel almak istiyorum diyorsa sana yine SE oneririm. 6300 in inceligine aldanma bence. ayrica her aksam sarj etmek zorunda kalabilirsin.
Ben değiştirmeye kalsam 6300 ile değiştirmezdim.6120 Classic vardı kafamda değiştirmek için ama kullananların yorumlarını okuyunca sanki soğudum.
bence 6233 al derim
w 810i tek geçerim,o bir efsane.
Bencede artık alacaksan daha üst bir model almalısın