Şimdi Ara

631

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 631 işlemciyi nasıl bilirsiniz 75 dolara buldum cedar mill su an core 2 duo gecemicem param yok yoksa celeron d 347 mi aliim karar veremedim o/c yapacam anakart ds 3 ramler geil 2 x 512 667 dual ultra nası gider mi yanlarına

• 70 dolar fena değil.Rahat 4ghz ye çıkarsın geçersin bile iyi bir soğutmayla.İdarelik olarak iyiCeleron alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 28 Şubat 2007; 0:04:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

70 dolar fena değil.Rahat 4ghz ye çıkarsın geçersin bile iyi bir soğutmayla.İdarelik olarak iyiCeleron alma.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

70 dolar fena değil.Rahat 4ghz ye çıkarsın geçersin bile iyi bir soğutmayla.İdarelik olarak iyiCeleron alma.

+1. Celeron'a bulaşma.
  • Madem ileride conroe ya geçeceksin.O zaman 30$ daha ucuza celeron al(sadece 347 ama) .Günlük 4.6ghz de kullanman mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solar_apex

Madem ileride conroe ya geçeceksin.O zaman 30$ daha ucuza celeron al(sadece 347 ama) .Günlük 4.6ghz de kullanman mümkün.

Yakın zamanda core 2'ye geçeceksen celeron alman daha iyi olabilir hakkaten.
  • o işlemciyle core 2 ye bile geçmeye gerek yok aslında.uzun süre yeter bence
  • imzamda yaz1yor ...o anakart ile zaten 5 -5.5 ghz ile kullan1rs1n voltajla
  • arkadaslar cidden seleron alıorum o zaman ama biraz daha para buldum 915 almalıyım core 2 dou oncesi cok kararsız kaldım
  • celeron alındı uste kalan parayla da mini typhoon alındı hepiniz saolun canlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: multiphrenic

celeron alındı uste kalan parayla da mini typhoon alındı hepiniz saolun canlarım

hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

o işlemciyle core 2 ye bile geçmeye gerek yok aslında.uzun süre yeter bence
  • 631 İŞLEMCİSİ fiyatına göre overclock kabiliyeti yüksek işlemcidir. tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

631 İŞLEMCİSİ fiyatına göre overclock kabiliyeti yüksek işlemcidir. tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.