Şimdi Ara

64+5 polearm, 20 weapon elixir, 15 milyon civarında gold ve itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüm_Makinası -- 20 Aralık 2006; 14:51:40 >

• ss leri koyarsan iyi olur hem alıcılar için önemlidir ss ler özel msn fln ı olmayanlar için kırılma noktasıdır.... SS yok oyun yüklü deil fln diyenden şahsen char almam öle uçuk bilgiler veriyorsa(sana demiyorum alınma)
    bir de fiyat belirtsendi tam süper olacaktı...
  • abi ben almak istiyorum ne kadar oyun parasınaysa :)
    ankaradaysan pmden görüşelim
  • 61 lvl char oyun parasına satılmaz satsa bile de 300 M gold felan
    ister çünkü power-level vb. den 26 dolara 40 milyon gold alabiliyorsun hadi 40 YTL dielim 100m 100 ytl ise 300m = 300YTL anca bu fiyata gider bu char indirimler ii pazarlıkla 270M golda kadar inebilir tabiki de arkın düşüncesi nedir goldlamı yoksa reel paraylamı satcak benim fikrim bu
  • BENİM ANLAMADIIM Bİ KONU VAR MADEM BU KADR OYNADIN NİE SATIOSUN Kİ EMEĞİNE YAZIK AMACIN TİCARETSE KARIŞMAM AMA Bİ TEKRAR DUSUN BENCE
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüm_Makinası -- 20 Aralık 2006; 14:52:17 >
  • Nicki silmeye çalışmşsın ama kurt dan filan belli oluyor _SuSpect_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Nicki silmeye çalışmşsın ama kurt dan filan belli oluyor _SuSpect_

ewt saklayamamış char ismi_SuSpect_ kurt ismi Seri_Katil maymun ismi Eywallah
  • heuskal Skillerinde bir kaç yalnış verilmiş Sp var mesela 24 lvl kombosu maxlanmış flaying dragon açılmamış
  • iyi bunu satrken bari
    aragornla 1071i de satalım
    buraya ss leri yolluycam onalrada talip olun bari :)

67 - 55 lvl (67 nuker element full) 55 fire blade (sp farmlı skiler açık ws ws) SS leri yolluycam..

way be emrahta satıo charı :D
  • kardeş ben 350 milyon veririm satarsan----ama bi de söle bi yolu var 250 milyon üstüne 52 str blade cold 51 skilleri açık takla açıor bende 60+ str glavie arıodum biizm arki 70 carı 500 e satıodu alcaktım baskası aldı 70 str glavie satcanmı bana

ata_bey_12@hotmail.com

52 car alpste :D

satarsan çoook iyi olur hangi ildesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.