Şimdi Ara

64 bit bilgisayarda 32 bit java?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

64 bit bilgisayarda 32 bit java?

nasıl oluyor bu ilk defa dikkatimi çekti? uninstall yapıp 64ünü mü kurmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy Kane -- 2 Mayıs 2014; 15:45:05 >

• Bir sıkıntı yok 64 bit sisteme 32 bit uygulamalarda yüklenebiliyor diye biliyorum bazı uygulamar hariç, program files x86 klasöründeki uygulamalar buradaki uygulamalar bir sıkıntı yok diye düşünüyorum.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:42:21 >
  • Evet kaldırıp 64 bit kurmalısınız.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    yüklenebiliyor da tam işlevli mi çalışıyor o konuyu merak ettim de silip geri kuralım bakalım
  • 64 bit os de java surumune hic dikkat etmem bir sorunlada karsilasmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki java da olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jimmy Kane J kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı gardaş.64 bit işletim, 32 bit java.Şimdiye kadar sorunla karşılaşmadım
  • 64 bit isletim sistemine 64 bit java kurmalisiniz.
    Nedeni ise 32 bit kurarsan ilerde hatalarla karsilasirsin. Genellikle internette gezinirken cikan hatalar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ikiside olsa daha iyi olur ama 32 bit olan kesin olsun çünkü tarayıcıların hepsinin 32bit desteği var 64 bit destekli bir explorer var sadece diye biliyorum tarayıcının hangisine desteği varsa o java sürümü ile çalışır dert edecek bir durum değil yani ama programaların 64 bit desteği varsa kesinlikler 64 bit sisteme 64 bit sürümü kurulmalı zaten genelde yanlış kuruyorsunuz diye uyarı verir .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    tarayıcının ne destekli olduğunu nerden öğrenicez? chrome kullanıyorum
  • chrome exe sağ tıkla özellikler de yüklendiği yol program files ise 64 bit program files x86 ise 32 bittir . büyük ihtimalla 32 bittir 64 bit indirme için kendinin linki bulup indirmen lazım 64 bit chrome http://www.chrome64bit.com
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam indirdim de kişileştirmekle uğraşamıcam dolu sayfa var favorilerde falan çok bi farklı oluyo mu ki?
  • görünüş olarak bir farkı olduğunu zannetmiyorum kullanmadım ama 64 biti faydası ağır yüke girerse sistemin gücünden daha iyi faydalanır kasılmaz odur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercone

64 bit isletim sistemine 64 bit java kurmalisiniz.
    Nedeni ise 32 bit kurarsan ilerde hatalarla karsilasirsin. Genellikle internette gezinirken cikan hatalar gibi.

64 bite 32 bit kurulursa hata olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.