Şimdi Ara

64 bit bilgisayarımda 3 program files var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma Windows 8 pro 64 bit kurdum 3 tane program files var program file , program files (x86) , program files en son yazdığım program filese girdiğimde hiç bi dosya açılmıyor konumu değiştirilmiş olabilir diye bi hata alıyorum silmeye çalıştığımdada trusted installer izin vermeli diyor lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• Herhangi bir yazilim kur kurduğun dizinin adresini kopyala ve sonra oraya git hangisi boşta ise yani kurulum yapılmıyorsa sil sistem yolları karıştırıyor gibi Duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni format attımson yazdığım program filese kurulum yaptırmıyor vede silmeye çalışınca trusted installerden izin alınmalıdır diyor
  • Yeniden format atman gerekiyor dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat önce attım ve bugün 2 kere format attım düzelmiyor
  • hocam C ve D i sil öğle dene
  • En temiz çözümü C ve D deki bilgilerinizi harici ve ya başka bir diske yedekleyip,windows u yeniden kurmanız kurarken format aşamasında C ve D bölümlerini silip tekrar oluşturup sonra format atmanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusya

bilgisayarıma Windows 8 pro 64 bit kurdum 3 tane program files var program file , program files (x86) , program files en son yazdığım program filese girdiğimde hiç bi dosya açılmıyor konumu değiştirilmiş olabilir diye bi hata alıyorum silmeye çalıştığımdada trusted installer izin vermeli diyor lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

program files (x86) ve program files klasörlerinin olması normal zaten. Diğer açılmayan ve trusted installer izin vermeli diyen klasör içinse; klasöre sağ tıklayıp özellikler- güvenlik sekmesine geçin. Oradan gelişmişe tıklayıp izinler sekmesinden kendi kullanıcı isminize izin vermeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: slypent

quote:

bilgisayarıma Windows 8 pro 64 bit kurdum 3 tane program files var program file , program files (x86) , program files en son yazdığım program filese girdiğimde hiç bi dosya açılmıyor konumu değiştirilmiş olabilir diye bi hata alıyorum silmeye çalıştığımdada trusted installer izin vermeli diyor lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

program files (x86) ve program files klasörlerinin olması normal zaten. Diğer açılmayan ve trusted installer izin vermeli diyen klasör içinse; klasöre sağ tıklayıp özellikler- güvenlik sekmesine geçin. Oradan gelişmişe tıklayıp izinler sekmesinden kendi kullanıcı isminize izin vermeyi deneyin.

arkadaş haklı benim cihaz da 64 bt ve iki tane p.files var. x86 da basit programları yüklüyor 32 lik programları... diğeri ana klasör bencee..

• quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

quote:

arkadaş haklı benim cihaz da 64 bt ve iki tane p.files var. x86 da basit programları yüklüyor 32 lik programları... diğeri ana klasör bencee..

Program Files x86'ya 32 bit tabanlı uygulamalar, Program Files'a ise 64 bit tabanlı programlar yüklenir 64 bit sürümlerinde. Bu olayın basiti falan yok yani.

• dediğini yaptım ama hata verdi
  • quote:

dediğini yaptım ama hata verdi

Ne hatası verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

quote:

Program Files x86'ya 32 bit tabanlı uygulamalar, Program Files'a ise 64 bit tabanlı programlar yüklenir 64 bit sürümlerinde. Bu olayın basiti falan yok yani.

+1

bende de 2 tane ve arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 15 Nisan 2013; 17:51:31 >

• izinleri ayarladım yine adminastor izin vermeli diye hata alıyorum silemiyorum
  • herkeze teşekkür ederim windows 8 de windows sıfırlama diye bişe vardı onu yaptım c yi temizle dedim sorunum çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.