Şimdi Ara

64 bit ekran kartı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım ekran artı Atı X1050 ve değiştirmeyi düşünüyorum nete baktım. Ati Hd 5450 ekran kartını gördüm ucuzduda. 64 bit olduğunu gördüm bu bana ne sorunlar çıkartır bilmek istiyorum

2-) ekran kartını giriş slotunun uyup uymadığını nsaıl anlarım( daha doğrusu kendi slotumun ne olduğunu nasıl bulurum)???

Teşekkürler

• Amacın oyun oynamaksa hiç yorma boşuna kendini, paranı da harcama zira alacağın kart oyun kartı değil sadece ekrana görüntü vermeye yarar... Aynı X1050 de olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Amacın oyun oynamaksa hiç yorma boşuna kendini, paranı da harcama zira alacağın kart oyun kartı değil sadece ekrana görüntü vermeye yarar... Aynı X1050 de olduğu gibi.

Hocama aynen katılıyorum.
  • Oyun için alınabilecek bir kart değil.Cpu-z, Aida64 gibi programlarla anakart ve işlemci modelinizi öğrenebilirsiniz.
  • Sadece oyunları açarsın ama sadece açarsın o kadar. 50 TL lik karttan ne beklersin ? gerçi eski kartında çok kötüymüş. HD5670 idare eder.
  • 64 bit alacaksan eğer(oyun oynayacağını sakın düşünme!) Nvidia Geforce GT 520 al derim ayrıca dx11 yeni teknoloji...
  • Benim ekran kartının shader modeli 2.0 ben 3.0 yada daha fazla olan fiyatı güzel orta seviye bir ekran kartı almak istiyorum
    Hangi ekran kartını önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci ve PSU nedir
  • arkadaşım ati x1050 kullanıyorsan eğer pci-express oluyor demektir.bu neredeyse hangi ekran kartını alırsan anakartına uyar demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

arkadaşım ati x1050 kullanıyorsan eğer pci-express oluyor demektir.bu neredeyse hangi ekran kartını alırsan anakartına uyar demektir...

teşekkürler
  • bişi değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.