Şimdi Ara

64 bit Kurmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorum şu bu sistemi 64bit'e yükseltirsem herhangi bir değişiklik olur mu. RAM miktarında bi artma falan olur mu.Aşağıda sistemimin ve ekran kartının bellek miktarlarını verdim ekran kartını verme nedenim ekran kartıyla da paylaşıyor sanırım neyse sizin görüşlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

64 bit Kurmalı mıyım ?

Ekran Kartı:

64 bit Kurmalı mıyım ?

• Kur x64 gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FNA97 -- 29 Ocak 2015; 15:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop um 32 bitti 2gb ram 64 yaptm ram artar belki diye :) ama laptop kafayı yedi kplumabagaya dönüştü 32 çevidm şimdi kullanıyorum mis gibi ama görünen oki senn ram 4gb 32 4 desteklemıyor 64 yapmanı oneririm.
  • 4+ ram ve 64bit programlar icin olabilir ama cok beklentin olmasin , ram miktari artarmi derken 4 varda 8 olurmu demiyorsun demi

• evet kur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Artar mı derken kullanılabilir miktar (3,25gb) o direkt 4 olur mu diye dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtonr0

Artar mı derken kullanılabilir miktar (3,25gb) o direkt 4 olur mu diye dedim :)

Evet duz 4 diye görünür 64 bit destekli uygulamalar icin kurulabilir cok birsey hissetmesende genelde fayda sağlar hem oyle eskisi gibi driver sorunlari da kalmadı win 8 için konuşuyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede kurun 4gb raminiz var zaten.

• Tamamdır atıyorum çok sağolun cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.