Arkadaşlar, bir arkadaştan 64 bit windows buldum fekat bootable çıkmadı :-( Internette de her yerde aramama rağmen boot dosyası veya boot image bulamadım :-( 32 bit Windows'un sistem disketi ile boot edince, 64 bit'lik Windows CD'sindeki dosyaları çalıştıramıyorum, çünkü bilgisayar 32 bit olarak açılıyor ama CD'deki dosyalar 64 bit :-(
64 bit için sistem disketi veya boot image gönderebilirseniz çok makbule geçer. Mail atabilirsiniz. Teşekkürler.
seLam usta şimdi şey dicem bende kuracam diye baya bi tırmalamıştım sonradan okudum baktım readme.htm kısmıına intel ITANIUM lar için özel üretilen AI64 komut sistemini destekleyen bi 64bit var oymuş o da ne AMD64 komut sistemini nede intelin yeni çıkardığı veya çıkaracağı 64bit Cpu ları desteklemio
eğer o versiyonsa cd boot olmasına ramen görmez çalışmaz
Hımmm.. Garip yaw.. Ben bir bakayım ona.
O zaman herkes elindeki CD'nin boot'unu göndersin
isobuster ı yükle daha sonra isobuster ile xp64 bitin iso sunu aç. Burada microsoft corporation.img var bunu indir. 4 track ayrıcaksın neroda 2KB olduğu için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme