Bildirim
64 BİT SEMPRON 2500+ İLE İLK O.C. DENEYİMLERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oha!200@300fsb iyi oc oluyor bunlar yaw,helal olsun aletlete,bizim takoz ta 166@233 olamıuyor. -
harbidenquote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Oha!200@300fsb iyi oc oluyor bunlar yaw,helal olsun aletlete,bizim takoz ta 166@233 olamıuyor.
295fsb
evet benim takoz da olmuyor
ah anakart ah
-
baya iyi oc olmuş defaultu kaç alıyor piden bartonlarla karşılaştırmak içinquote:
Orijinalden alıntı: SkiNNy
harbiden
295fsb
evet benim takoz da olmuyor
ah anakart ah
Alıntıları Göster -
Def. Çarpanıdamı 7 onun ?quote:
Orijinalden alıntı: bachree
baya iyi oc olmuş defaultu kaç alıyor piden bartonlarla karşılaştırmak için
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaRLooT
Def. Çarpanıdamı 7 onun ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Def. Çarpanıdamı 7 onun ?
evet çarpan 7 değişmiyo defaultta pi almadım 300 fsb de oluyo ama ramlerin timinglerini yükseltmem gerekiyo ayrıca hiç voltaj vermedim 300 de de stabil ama superpi 1sn daha yavaş çıkıyo yine anakarta takıldım ya anakrt 300 den fazlaya izin vermiyo bide verrse stabiliteciler nerde onları bekliyorum onlar için 32 m super pi aldım
-
quote:
Orjinalden alıntı: KAPTAN54
EVET arkadaslar yeni bi makina yeni bi o.c. deneyimi
test sistemi
ASUS K8N
AMD SEMPRON 64 2500+ (PALERMO) (1.4 Ghz 256 Kb L 2 CACHE)
2*256 Mb HYNİX D43 RAM(DDR 400)
DOĞRUSU PALERMOLAR BENİ ŞAŞIRTMIYOR
BENCE DÜŞÜK SEVİYE SİSTEM TOPLAYACAKLAR İÇİN İYİ Bİ ALTERNATİF OLABİLİR
abi hep k8n kesti senin önünü ......gigabyte k8ns bulmak lazım...birde onla denemek lazım...super pi çok iyi almiş bnce..
bnm amd64 2800+ ile en iyi 36 aldığımı göz önünde bulundurursak gayet süper...
-
Def değerlerde bekliyoruz superpi 1 m yiquote:
Orijinalden alıntı: mayberaquote:
EVET arkadaslar yeni bi makina yeni bi o.c. deneyimi
test sistemi
ASUS K8N
AMD SEMPRON 64 2500+ (PALERMO) (1.4 Ghz 256 Kb L 2 CACHE)
2*256 Mb HYNİX D43 RAM(DDR 400)
DOĞRUSU PALERMOLAR BENİ ŞAŞIRTMIYOR
BENCE DÜŞÜK SEVİYE SİSTEM TOPLAYACAKLAR İÇİN İYİ Bİ ALTERNATİF OLABİLİR
abi hep k8n kesti senin önünü ......gigabyte k8ns bulmak lazım...birde onla denemek lazım...super pi çok iyi almiş bnce..
bnm amd64 2800+ ile en iyi 36 aldığımı göz önünde bulundurursak gayet süper...
-
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal
Def değerlerde bekliyoruz superpi 1 m yi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hannibal
ewt abi işlemci iyi mi fln bi default super pi 1m koysana.....
-
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal
Alıntıları Gösterquote:
ancak yarına default değerlerle denerim makina yanımda değil çünkü ama şu skorlar güzel gibi ve de o.c. potansiyeli ne dersiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: KAPTAN54quote:
ancak yarına default değerlerle denerim makina yanımda değil çünkü ama şu skorlar güzel gibi ve de o.c. potansiyeli ne dersiniz
Alıntıları Gösterquote:
quote:
o zaman yarın kesin bekliyoruz Birde kartın default hızı 200x7 mi ? çarpanı 8-9 yapamıyormusun ?
-
iyi ya içime su serptin kaptan kardeş, bakalım bizim ki de inşallah 300fsb yi stabil devirir. bir de sonuçlar stok fanla değil mi!quote:
Orijinalden alıntı: hannibalquote:
quote:
o zaman yarın kesin bekliyoruz Birde kartın default hızı 200x7 mi ? çarpanı 8-9 yapamıyormusun ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami
iyi ya içime su serptin kaptan kardeş, bakalım bizim ki de inşallah 300fsb yi stabil devirir. bir de sonuçlar stok fanla değil mi!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ilhami
iyi ya içime su serptin kaptan kardeş, bakalım bizim ki de inşallah 300fsb yi stabil devirir. bir de sonuçlar stok fanla değil mi!
aynen öyle herşey stok voltajda vermedim ama skorlar idare eder ne yalan söylim ben barthon 2500+ ile abit nf7 anakarta 240 fsb de bu skorları almıştım ramler 1:1 idi tabi sonuçta bu cpu 256 Kb ön belleğe sahip
-
oo iyi gerilimde vermedin demek, daha bunun epox 8kda3j ile randevusu varquote:
aynen öyle herşey stok voltajda vermedim ama skorlar idare eder ne yalan söylim ben barthon 2500+ ile abit nf7 anakarta 240 fsb de bu skorları almıştım ramler 1:1 idi tabi sonuçta bu cpu 256 Kb ön belleğe sahip
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami
oo iyi gerilimde vermedin demek, daha bunun epox 8kda3j ile randevusu var
Alıntıları Gösterquote:
o anakrtın 300 den fazlaya izin verdiğini duydum bide giga-byte ama ben epox derim stabilite olarak
sevemedim gigabyte i sana kolay gele artık benden gazı almışsındır yardımımız olursa ne ala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 7 Eylül 2005, 0:09:13 >
-
quote:
o anakrtın 300 den fazlaya izin verdiğini duydum bide giga-byte ama ben epox derim stabilite olarak
sevemedim gigabyte i sana kolay gele artık benden gazı almışsındır yardımımız olursa ne ala
Alıntıları Gösterquote:
quote:
eyvallah kaptan kardeş
-
valla athlon 64 2800+ ile 300 fsb yi geçemedim ya içimde kaldı hala elimede geçen bi kartta gelmedi zaten burlardanda gidiciyiz artık bunlar son o.c. denemeleriquote:
Orijinalden alıntı: ilhamiquote:
quote:
eyvallah kaptan kardeş
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 7 Eylül 2005, 0:51:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Oha!200@300fsb iyi oc oluyor bunlar yaw,helal olsun aletlete,bizim takoz ta 166@233 olamıuyor.quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Oha!200@300fsb iyi oc oluyor bunlar yaw,helal olsun aletlete,bizim takoz ta 166@233 olamıuyor.
bize yok mu ya helal olsun aleti biz iteledik o kadar payımız olsun dimi şaka ya o aleti kim olsa çıkarır bu hızlara önemli olan ram optimizasyonlarını vede dolayısıyla ram seçimini doğru yapmak
-
valla güzel oc olmuş tebrikler voltaj ne kadar verdin dostum? Birde bu s754 lerde hangi anakart iyidir ? Galba MSİ K8N Neolar son biosla beraber 450 fsbye izin veriyomuş nasıldır bu anakartquote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
bize yok mu ya helal olsun aleti biz iteledik o kadar payımız olsun dimi şaka ya o aleti kim olsa çıkarır bu hızlara önemli olan ram optimizasyonlarını vede dolayısıyla ram seçimini doğru yapmak
Alıntıları Göster
-
7 çarpanda çok az yaw2500+ minumum hadi 8 çarpan olsun bariquote:
Orijinalden alıntı: Rainbow6
valla güzel oc olmuş tebrikler voltaj ne kadar verdin dostum? Birde bu s754 lerde hangi anakart iyidir ? Galba MSİ K8N Neolar son biosla beraber 450 fsbye izin veriyomuş nasıldır bu anakart
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trooper27 -- 7 Eylül 2005, 8:23:04 >
Benzer içerikler
- laptop fan hızı ayarlama
- kuru buz nerede satılır
- plastik neyle boyanır
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun yerine ne kullanılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X