Şimdi Ara

Ryzen O.C lu işlemciler de Battlefield 1 Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu linkteki sorunu çözen yaşayan var mı acaba ?https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-oc-battlefield-1-audio-issue.2501204/

Ryzen 5 1600x stok haricinde işlemciye ne yaparsam yapayım sadece battlefield 1 de sesler birbirine giriyor , menüde müzikler kesik kesik çalıyor.

• Yeni mamarilerde sik sik yasanan bi durumdur.

Genelde yazilim ureticisi bazi durumlarda islemci icin cikarilan guncelleme ile ortadan kalkmaktadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir sıkıntı yok ryzen 1700

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Cok garip biosta o. C yapinca oluyor ryzen master ile yapinca olmuyor fakat stabil yapamadim. Kirleniyor pc.
    4ghz
    1.4 voltaj verince olmasi bide ghz kisacagim bakalim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Cok garip biosta o. C yapinca oluyor ryzen master ile yapinca olmuyor fakat stabil yapamadim. Kirleniyor pc.
    4ghz
    1.4 voltaj verince olmasi bide ghz kisacagim bakalim.

Ryzen Master programını başta ben de kullanıyordum. Bu programı asla kullanmayın. Çünkü uzun vadede Bios'un brick olmasına neden oluyor. Daima OC işlemini biostan yapın, daha stabil ve daha kararlı olur.
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Hocam biostan otomatik O. C dahil acsam bf1 de seste sorun oluyor. Fakat biosta yaptigim degerleri ryzen masterda 1.4 voltj ve 4ghz yapinca sorun olmuyor ama tabilde olmuyor. Yükte isleci max 55derece oluyor

• Aynı sorun Ryzen 5 1600 işlemcimi yapınca BF4 oyununda sesler ara ara kesik kesik geliyor. Çözebildiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byrupi kullanıcısına yanıt
    Cozdum hocam oc adina hic bir sey yapmadim. Biosu sifirlayin game modu kapatin gecti

• 1.4v nedir yuh

• Ryzen 1600 3.9ghz OC lu kullanıyorum sıfır sorun sesler gayet net hatta 7.1 açıyorum daha gerçekçi oluyor
  • Cildircam ya r5 1600x ile kendi oc ayarlari haric stabil bisi alamadim. Sivi sogutma bile var ramler 3200.. Oc yaprigim anda bf1 sesler karışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Cildircam ya r5 1600x ile kendi oc ayarlari haric stabil bisi alamadim. Sivi sogutma bile var ramler 3200.. Oc yaprigim anda bf1 sesler karışıyor.
    Sadece BF1 de yapıyorsa oyunu tekrar kur oyundan kaynaklanma ihtimali çok yüksek.
  • Temiz windows kurulumuna kadar denedim. Ea sayfalarinda bu sorunu yasayan cok var herkes baska çözümler bulmus.

• Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ryzen işlemcilerde yaşanabilen bir sorunmuş ve herkeste olmayan garip bir sıkıntı.

Bios güncellemerinde AGESA neyse onunla alakalıymış. MSI x370 Gamin Pro Carbon anakartımın beta biosu AGESA 1.0.0.2 olarak çıkmış ve sorun düzeldi.

Artı olarak 4ghz yaptım mis gibi oldu.
  • Yeni bios güncellemesi bekliyorum. An itibariyle MSI B350 Tomahawk'a ait tüm indirmeleri durdurmuşlar. Sanırım yeni güncellemeler gelecek.

https://www.msi.com/Motherboard/support/B350-TOMAHAWK#down-bios
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrupi

Yeni bios güncellemesi bekliyorum. An itibariyle MSI B350 Tomahawk'a ait tüm indirmeleri durdurmuşlar. Sanırım yeni güncellemeler gelecek.

https://www.msi.com/Motherboard/support/B350-TOMAHAWK#down-bios
    şaka gibi resmen kaldırmışlar biosları. daha sabah ben hepsini indirdin beta vs =)
  • msi x470 gaming pro carbon, amd r7 2700 var ve ses gelmiyor... çözüm nedir?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Bios update ile çözdük

• bios'um güncel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.