Bildirim
64 bit suse yada mandrake
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bahsettiğiniz ve paralı dediğiniz sistemler orta ve büyük ölçekli sunucular için. Ev bilgisayarı için değil. Eğer Linux çekirdeğinin amd64 için ve sizin kullandığınız dağıtım için derlenmiş paketini indirir ve kurarsanız, direkt 64 bit özelliğini kullanırsınız. -
benim linux bilgim fazla yok ben 64 bit i web server olarak kullanmayı düşünüyorum.bazı linux sitelerinde 64 bit yazıyor ama paralı bunun warez ini nerden bulabiliirim. -
Benim warezle işim olmaz. O nedenle o soruya verilecek cevabım yok.
Ancak, debian' ın amd64 sürümünüwww.debian.org' tan edinebilirsiniz. Ücretsizdir ve serbesttir.
Ancak debian için linux' u iyice bir öğrenmeniz gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 28 Ekim 2004, 17:37:59 > -
sprnova.org dan suse dıye aratın
suse 9.1 pro yu ındırmıstım oradan
dvd olarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X