Bildirim
64 Bit Xp Driverı bulunabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
64 bit xp için driver bulmak problemdir..
xp kuracaksan 32 bit service pack 3 kur derim.. -
ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim -
quote:
Orijinalden alıntı: musty46
ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim
Evet acer sitesinde windows 7 64 bit sürücüleri mevcut. -
quote:
ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim
ben yerinde olsam yinede 32 bit xp kurardım, 64 bit xp nin orjinal türkçe versiyonu yok zaten..
32 bit 4 gb ramin 3.2 gb ını zaten görüyor ,64 bit versiyonu sistemden daha fazla ram kaynağı harcayacağı için ram olarak pek bir artın olmayacaktır.. -
düzeltme yapayım windows 7 için değil xp nin 64 bit sürücülerini arıyor arkadaşımız .. -
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
düzeltme yapayım windows 7 için değil xp nin 64 bit sürücülerini arıyor arkadaşımız ..
Pardon genelde aranılan window 7 64 bit sürücüleri oluyor. Makine iyi ise windows xp 64 bite gerek yok. Windows 7 yüklemek lazım. -
Xp pc yi çok rahat çalıştırıyo ram kullanımı işlemci kullanımı boştayken mükemmele yakın , bundan once win 7 kuruluydu bu kadar performans alamıyodum , ısınma sorunuda çok fazla oluyodu şimdi büyük ölçüde düzeldi zaten makina iyi bişey olsa win 7 - win 8 den şaşmam , ilginiz için teşekkür ettim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: eteksen
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
düzeltme yapayım windows 7 için değil xp nin 64 bit sürücülerini arıyor arkadaşımız ..
Pardon genelde aranılan window 7 64 bit sürücüleri oluyor. Makine iyi ise windows xp 64 bite gerek yok. Windows 7 yüklemek lazım.
bu arada dostum win 7 driver istemiyo zaten , ister 32 bit ister 64 bit olsun hepsini kendi içinde hallediyo :) -
------------------------------quote:
Xp pc yi çok rahat çalıştırıyo ram kullanımı işlemci kullanımı boştayken mükemmele yakın , bundan once win 7 kuruluydu bu kadar performans alamıyodum , ısınma sorunuda çok fazla oluyodu şimdi büyük ölçüde düzeldi zaten makina iyi bişey olsa win 7 - win 8 den şaşmam , ilginiz için teşekkür ettim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:32:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar destek vermesede ayakta dururuz evelallah :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X