Şimdi Ara

64 Bit Xp Driverı bulunabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen gün laptop a 64 bit Xp kurdum fakat o kadar uğraşlarıma rağmen driverlarını bulamadım bunun bi imkanı varmıdır ? kendi sitesinden baktım 32bit xp ye kadar veriyor

Acer Aspire 5536

• 64 bit xp için driver bulmak problemdir..
    xp kuracaksan 32 bit service pack 3 kur derim..
  • ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty46

ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim

Evet acer sitesinde windows 7 64 bit sürücüleri mevcut.
  • quote:

ram 4 gb olduğu için 64 bit kurdum , ama çok şükür problemi hallettim

ben yerinde olsam yinede 32 bit xp kurardım, 64 bit xp nin orjinal türkçe versiyonu yok zaten..
    32 bit 4 gb ramin 3.2 gb ını zaten görüyor ,64 bit versiyonu sistemden daha fazla ram kaynağı harcayacağı için ram olarak pek bir artın olmayacaktır..
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    düzeltme yapayım windows 7 için değil xp nin 64 bit sürücülerini arıyor arkadaşımız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

düzeltme yapayım windows 7 için değil xp nin 64 bit sürücülerini arıyor arkadaşımız ..

Pardon genelde aranılan window 7 64 bit sürücüleri oluyor. Makine iyi ise windows xp 64 bite gerek yok. Windows 7 yüklemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xp pc yi çok rahat çalıştırıyo ram kullanımı işlemci kullanımı boştayken mükemmele yakın , bundan once win 7 kuruluydu bu kadar performans alamıyodum , ısınma sorunuda çok fazla oluyodu şimdi büyük ölçüde düzeldi zaten makina iyi bişey olsa win 7 - win 8 den şaşmam , ilginiz için teşekkür ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Pardon genelde aranılan window 7 64 bit sürücüleri oluyor. Makine iyi ise windows xp 64 bite gerek yok. Windows 7 yüklemek lazım.

bu arada dostum win 7 driver istemiyo zaten , ister 32 bit ister 64 bit olsun hepsini kendi içinde hallediyo :)
  • quote:

Xp pc yi çok rahat çalıştırıyo ram kullanımı işlemci kullanımı boştayken mükemmele yakın , bundan once win 7 kuruluydu bu kadar performans alamıyodum , ısınma sorunuda çok fazla oluyodu şimdi büyük ölçüde düzeldi zaten makina iyi bişey olsa win 7 - win 8 den şaşmam , ilginiz için teşekkür ettim :)
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Onlar destek vermesede ayakta dururuz evelallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.