Şimdi Ara

64 BİTE YUMUŞAK GEÇİŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostolcan 64 2800+ değil o testteki semptron 2800+. oc olmadan o sonuçlar olabilir.
    sonuçta mhz isteyen test var cache isteyen test var.

barton 2500+ serisine lafım yok benim. semptron için konuşuyoruz.

önceki testlere bakın oc'li

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d_11.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuazim -- 10 Şubat 2004, 19:53:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuazim

dostolcan 64 2800+ değil o testteki semptron 2800+. oc olmadan o sonuçlar olabilir.
    sonuçta mhz isteyen test var cache isteyen test var.

barton 2500+ serisine lafım yok benim. semptron için konuşuyoruz.

önceki testlere bakın oc'li

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d_11.html

o testte averaj performans çizelgesi altında yer alan ve sempron 3100+ ile yakın değerlere sahip olan 64 2800+ değilmi yarım yamalak lise ingilizce'si ile " That’s why its performance is the highest among all the value processors I have reviewed today, approaching that of the Pentium 4 2.8GHz and Athlon 64 2800+." SEMPRON 3100+ için 64 2800+ ve p4 2800 performansına yakın performansa sahip olduğu belirtilmiyor mu ? ( bu arada REDHOUSE sözlüğe teşekkürler )

• sohbetiniz çok tuhaf geldi bana.verdiğiniz linklerde athlon amd 2.7 ler celeron d 2.8 lere yenilmişken nasıl oluyorda amd 2500 daha iyi oluyor.sonra sempron 3.1 dağıtmış ortalığı.nasıl sempron kötü oluyor.
  • testler değişken hangisi ucuzsa makul calışır hale geliyorsa o iyi- birde tabi oc yapıcaz o dahada önemli o sebple tartışıyoruz ancak amd cpu ları hep oc olanı cıkmıyor artık kötü kodları olanları piyasada intelde bu yok sanırım yada amd kadar değil hala daha 2. nesil 1.5ghz p4 ümü hiç volt vermeden stabil 2ghz de kullanıyorum bu amd de hiç olmadı
  • sempron 2800 ler 125 $ celeron d 2600 100 $ hatta gigatek 2800 cel dye 107 demiş
    arkadaşalar yani ayrıcada testlerde sempron 2800 leri geçmiş
    dediğim gibi fiat performans vede güzel oc sonuçları şu an için bana celeron d yi gösteriyor isteyende sempron alsın
    ben kendime ve 2 arkadaşıma daha celeron d 2600 toplattım hepside hiç voltaj artırmadan 3500 oluyor ki linkini verdiğim sitede adamlar 3800 çalıştırmışlar düzgün bir işlemci fanı olsa yapıcam 3800 ama intelin fanı işlemci ısınınca 5400 devirlere çıkıyor ve fazla gürültü yapıyor elime iyi bir fan geçerse 3800 de yaparızz bakalım sempronlların oc kalitesi nasıl olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 10 Mart 2004, 5:03:16 >
  • devir amd devri boşverin intelin value sistemini.Hem giriş ve hemde yüksek seviyede amd daha ii ve ucuz.
  • hala 32bit sistem öneren varsa bu topic başlığınıa bir baksın derim
  • imzama bakınız.......celeronla meleronla uğraşmayınız.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

hala 32bit sistem öneren varsa bu topic başlığınıa bir baksın derim

evet arkadaşım semptron 3100+ da 32 bittir. iyi araştır.

dalga geçercesine ilk olayı sizden geldi ve tavrınızla uygun cevaplar verdim. tartışma amacından saptı, test sonuçlarını herkes kendi önyargılarına göre değerlendiriyor.
    ------------------------
    yüksek hızlarda (bana göre 2800 üstü hızlarda) amd intel ile dual ddr da eklenince baş edemiyor arkadaşlar, konuyla ilgili test ve yorumlar var, tomsdan okuyabilirsiniz. şimdi fanatik amdciler dual ddr desteği var diyecekler ama anakartınız destekliyor olabilir 32 bit işlemciniz değil- şimdi bununla ilgili de tartışmak istemiyorum. dolayısıyla yüksek hızlara oc edilmiş celeron D bazı testlerde semptron 3100+'ü de geçiyor. şimdi bu durumda isteyen kdv hariç yaklaşık fiyatlarla soket 754 anakart + semptron 3100+ alır toplam 230 küsür eder , isteyen 150 $'a celeron 2533 + anakart alır, herkesin kendi tercihi. bence ucuz sekmentte şu an en iyi seçim bence celeron D'dir. 64 bite yumuşak geçiş için semptron 3100+ tercihi için soket 754 anakart ve 3100+'nın fiyatı daha da inmeli. şahsen soket A sistemimle bekleyip soket 940 serisini bekleyeceğim, tabi intel centrino işlemcilerini masaüstüne yatırırsa ona göre ve fiyatına göre değerlendireceğim. param olsa ve amd 64 bite geçmeyi düşünüyor olsaydım soket 754 için athlon 64 2800+ yada biraz daha para koyabiliyorsam 3000+'yı alırdım.

ilhami sana da hak veriyorum. yukarıdaki testlerde büyülü semptron 3100+ nasıl oldu ise
    kendinden iki katı L2 cache sahip 64 2800+'yı da geçmiş prime 95 testinde, küçük bir fark ama olsun.
    ZEPHYR sonuçlarını paylaştığın için teşekkür ederim.

bu gereksiz tartışmaya artık daha fazla katılmayacağım. fikirlerime katılan yada katılmayan (ama fikirlere saygı göstermesini bilen) herkese selamlar.

• quote:

quote:

semptron diye bir cpu yok ben daha duymadım.Sempron olmasın o ?.Bu konuda ne kadar araştırdığın belli oluyor.

1.Sempron 64bit diye iddia etmedim
    2.Sadece 64bit core u kullanıyor. 64bit özelliği kapalı.
    3.64bit core olduğu için 32bit os de benzer sonuçlar vermektedir.
    4.Bence sen daha ii araştır.
  • quote:

quote:

quote:

semptron diye bir cpu yok ben daha duymadım.Sempron olmasın o ?.Bu konuda ne kadar araştırdığın belli oluyor.

1.Sempron 64bit diye iddia etmedim
    2.Sadece 64bit core u kullanıyor. 64bit özelliği kapalı.
    3.64bit core olduğu için 32bit os de benzer sonuçlar vermektedir.
    4.Bence sen daha ii araştır.

klavyede komşu tuşlar, olabilir yani haksızlık etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @tEnDEr -- 5 Ekim 2004, 13:27:59 >

• amd sempronlara ne zaman 64 bit koyacağını söylemişti ??
  • sempron 3.1 64 mimarisinin kırpık hali değil mi?
  • quote:

quote:

dalga geçercesine ilk olayı sizden geldi ve tavrınızla uygun cevaplar verdim. tartışma amacından saptı, test sonuçlarını herkes kendi önyargılarına göre değerlendiriyor.
    ------------------------
    yüksek hızlarda (bana göre 2800 üstü hızlarda) amd intel ile dual ddr da eklenince baş edemiyor arkadaşlar, konuyla ilgili test ve yorumlar var, tomsdan okuyabilirsiniz. şimdi fanatik amdciler dual ddr desteği var diyecekler ama anakartınız destekliyor olabilir 32 bit işlemciniz değil- şimdi bununla ilgili de tartışmak istemiyorum. dolayısıyla yüksek hızlara oc edilmiş celeron D bazı testlerde semptron 3100+'ü de geçiyor. şimdi bu durumda isteyen kdv hariç yaklaşık fiyatlarla soket 754 anakart + semptron 3100+ alır toplam 230 küsür eder , isteyen 150 $'a celeron 2533 + anakart alır, herkesin kendi tercihi. bence ucuz sekmentte şu an en iyi seçim bence celeron D'dir. 64 bite yumuşak geçiş için semptron 3100+ tercihi için soket 754 anakart ve 3100+'nın fiyatı daha da inmeli. şahsen soket A sistemimle bekleyip soket 940 serisini bekleyeceğim, tabi intel centrino işlemcilerini masaüstüne yatırırsa ona göre ve fiyatına göre değerlendireceğim. param olsa ve amd 64 bite geçmeyi düşünüyor olsaydım soket 754 için athlon 64 2800+ yada biraz daha para koyabiliyorsam 3000+'yı alırdım.

ilhami sana da hak veriyorum. yukarıdaki testlerde büyülü semptron 3100+ nasıl oldu ise
    kendinden iki katı L2 cache sahip 64 2800+'yı da geçmiş prime 95 testinde, küçük bir fark ama olsun.
    ZEPHYR sonuçlarını paylaştığın için teşekkür ederim.

bu gereksiz tartışmaya artık daha fazla katılmayacağım. fikirlerime katılan yada katılmayan (ama fikirlere saygı göstermesini bilen) herkese selamlar.

komşu tuş olayına katılmıyorum. Semptron ifadesi birçok yerde kullanılmış

• quote:

Orjinalden alıntı: nowanda

bi de anakartta da yumuşaklık olsa ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.