Şimdi Ara

64 GB SD Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    64 GB SD Kart test ettim çalışıyor. Ancak sistem "DAMAGED SD CARD" şeklinde hata veriyordu. Bunu düzeltmek için EXfat'tan Fat32 ye kartı formatlamak gerekiyor.
    Bunun için dehttp://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm bu yazılımı kullanıyoruz.

Sonrası ise telefona sd kartı takıp güle güle kullanabiliyoruz. :) 256 mb de test ettiğim kadarıyla, veri aktarımında sn da 20 MB ~ gördü. Daha da çıkıyordu ama pek incelemedim.

Ayrıca bir sorun var, Uygulama Taşıma konusunda taşıma yaptım ama, oyun verilerini sanıyorum atmadı. Oyun verileri hangi klasörde bilen var mı?
    Cevap:
    Onu da buldum: uygulamaların datalarını /sdcard0/Android/data/ altına atıyor gizli olarak. Buradan artık diğer tarafa yapıştıracağız tek tek yapacak başka birşey yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueperlow -- 12 Kasım 2013; 13:55:09 >

• Sağlıklı bir şekilde 64 Gb Sd kart kullanabiliyor muyuz yani ?
  • Şimdilik bir sıkıntı yok, dahilideki oyunları sd ye yüklüyorum. Sorunsuz oynuyor.
  • Yok arkadaş, incelediğim kadarıyla diğer 16, 32 de bile sıkıntı varken, benimkinde olmaması neredeyse abes olurdu. Bende de bir sürü hata var. Bozuk dosya çıkardığı için bir süre sonra sadece okunabilir bir disk haline geliyor.
    Arşiv için ideal.

Umarım güncellemeyle bu sorun çözülür. Çok saçma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.