Şimdi Ara

640gb hdd 96gb gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugün tasınabilir hdd aldım ntfs ydi fat32 ye cevirmeye ugrastım swissknife adlı programla ancak birden bire 640 gb olan hdd 96 gb gözükmeye basladı hicbisekilde eski halinede getiremiyorum nolur yardım edin

• garantili aldıysanız durumu açık dilli bir şekilde ifade ederek garantiye yollayın hatalı falan çıktı deyin,hangi program veya eklenti kullandığınızı söylemeyin. Yok garanti falan ugrasamam diyorsanız partition manager gibi usta bir programla deneyin düzelicektir.. Büyük ihtimalle 96gb lık kısmı fat32 yaptı,sonraki kısmı ntfs yaptı veya farklı bir formata çevirdi,bu yüzden de görmüyordur.. Ayrıca bildiğim kadarıyla swissknife adlı uygulama disk bölme işlemi için kullanılıyor,disk formatını değiştirme için değil...
  • bilgisayar yönetimine gir kardeş ordan disk yönetimi ordan bi bak bakalım ne var ne yok ona göre bence bi hamle yaparsın bakarsın geri kalan kısım oluşturulmamış duruyor öyle arkadaşın dediği gibi program 2 ye bölmüşse diski falan sen böyle bi dene
  • bilgisayarım sağ tuş > yönet > disk yönetimi - bu bölümde kalan kısım ayrılmamış görünüyor ise çalışır duruma getirmek için sağ tuş işlemleri tanımlayın
  • evet cok saolun disk yönetimine girdigimde bos olan kısmıda gözüküyordu düzelttim :)
  • Ya neden ntfs biçimi Fat32 ye çevirmeye çalışıyorsunuz. NTFS daha hızlı çalışmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

Ya neden ntfs biçimi Fat32 ye çevirmeye çalışıyorsunuz. NTFS daha hızlı çalışmıyor mu ?

2 sinide kullanıldığı farklı yerler var . Fat32 yaparak cihaz bağlantısı yapabilir.(Divx player , media tank , ps3 vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZerooNeTwo

bilgisayarım sağ tuş > yönet > disk yönetimi - bu bölümde kalan kısım ayrılmamış görünüyor ise çalışır duruma getirmek için sağ tuş işlemleri tanımlayın

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.