Şimdi Ara

64GB SDHC MICROSD BELLEK DOSYA SİLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,iki gün önce gittigidiyor'dan fiyatı çok uygun geldiği için(90 tl) "SAMSUNG PRO 64 GB CLASS 10 UHS1 MICRO SDXC" bellek aldım.Bellek kutusunun üzerinde 20 mb/sn write speed,70 mb/sn read speed yazmasına rağmen bilgisayardan yaptığım hem test hemde kendi denemelerimde yazma hızında 2 ile 8 kb arası,okuma hızında 15-16 kb civarı hızla aktarma yaptım.Satıcıya konuyu ilettiğimde ürünü kendisinin orjinal aldığını iddia etti.Ürün ayrıca sözde yurtdışından gelme mal olduğundan faturası garantisi zaten yok.Hızı o kadar sorun değil depolama amaçlı kullanacaktım.Deneme amaçlı düşük hızla karta 25-30 gb gibi bir veri aktardıktan 1-2 dakika sonra dosyaların içindeki 5-10 gb lık veri kendiliğinden silindiğini görünce sinirim bozuldu.Dosyanın içine girip baktığınızda 0 kb gösteriyor.Karta panasonic sd kart formatter programı ile exfat olarak format attım,bilgisayardan ntfs ve fat32 olarakta format attım yine aynı sorun.Karta güvenipte telefona takamıyorum.İnternetten gördüğüm şu bilgileride uyguladım;

"Herhangi bir winrar dosyasını aç ... ile sd kartın içine gir ve gördüğün tanımsız exeleri sil.
    Ayrıca SD kartın E: sürücüsü olduğunu varsayıyorum.
    Başlat > Çalıştır > cmd => Enter
    E: => Enter
    attrib -s -h /s /d => Enter
    exit

Bu komutlarla da gözükmeyen dosyaları gözükür hale getirebilirsin."

Ancak bir değişme olmadı.Kartı nasıl kullanabilir hale getirebilirim.Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.Yoksa kartın üzerine bir bardak buzlu soğuk su mu içicem? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgitaristx -- 24 Ocak 2014; 11:53:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.