Dizel otomatik için sınıfının fiyat performans olarak en iyi aracını seçmişsiniz zaten. Bu fiyata bu kadar donanım sunan ve bu kadar az yakan başka bir araç bilmiyorum. Yalnız DSG ile ilgili bir sürü şikayet ve sorun olduğu söyleniyor. Bu riski almaya değer mi? Tam otomatik lpg li bir araç da tercihleriniz arasında olmalı mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Vaas.
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
otomatik diyorsunan dsg den uzak duracaksın kardeşim başını ne diye ağrıtıcaksın ki.. bence dizel otomatik citroen c4 picasso c4 yada kıa cedd a bak gerisi hikaye..
Kia Ceed de benzinli gibi yakıyor hocam
o zaman en kralı citroen der kaçarım..
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Dizel otomatik için sınıfının fiyat performans olarak en iyi aracını seçmişsiniz zaten. Bu fiyata bu kadar donanım sunan ve bu kadar az yakan başka bir araç bilmiyorum. Yalnız DSG ile ilgili bir sürü şikayet ve sorun olduğu söyleniyor. Bu riski almaya değer mi? Tam otomatik lpg li bir araç da tercihleriniz arasında olmalı mı acaba?
Leon gerçekten çok ön plandaydı bu donanımlara bu fiyat gerçekten çok iyi ama dsg yorumları gerçekten ürkütüyor lpg li araç düşünmeye de başladım bakalım biraz da lpg li araç araştırması yapıcam
quote:
Orijinalden alıntı: baer08
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Leon gerçekten çok ön plandaydı bu donanımlara bu fiyat gerçekten çok iyi ama dsg yorumları gerçekten ürkütüyor lpg li araç düşünmeye de başladım bakalım biraz da lpg li araç araştırması yapıcam
LPG li istiyorsanız Corolla 1.6 CVT + LPG alabilirsiniz.LPG servis garantili takılabiliyor mu bilmiyorum ama motor LPG uyumlu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme