Şimdi Ara

65.000 TL ye araç önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimdeki aracı satıp üstüne kendim koyarak 65.000 tl ye gittiğim mesafe uzun olduğu için dizel-otomatik bi araç almak istiyorum .

İlk tercihim tabiki de 0 araç almak ama km si düşük 2011 model ve üstü bir araçta düşünebilirim .

Şu an kafamda Yeni Leon 1.6 TDI DSG Style paket var ama sizin önerilerinizi de öğrenmek istiyorum .

Cevaplar için şimdiden teşekkürler ..

• Leon tavsiye ederim. Geçen hafta fiyat almıştım. Cam tavan navigasyon alcantara deri-kumaş koltuk full led paketli aracı 68300 e bıraktılar. Fikir edinmek açısından iyi olur.
  • selcuk_1629 kullanıcısına yanıt
    Bende fiyat aldım alacantra koymadan navigasyon,sunroof,full led,17' jant 65.600 . Fena bi fiyat değil ama içime tam sinsin diye başka modellere de bakıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: baer08

Bende fiyat aldım alacantra koymadan navigasyon,sunroof,full led,17' jant 65.600 . Fena bi fiyat değil ama içime tam sinsin diye başka modellere de bakıyorum .

Senin yerinde olsam alcantara ekletir başka birşey cıkartırım. Benim için güvenlikten sonra ki en önemli donanım kesinlikle koltuk kalitesi.
  • Hocam kesinlikle Jülyet ve Lancia Deltaları araştırmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılmayan Kavanoz

Hocam kesinlikle Jülyet ve Lancia Deltaları araştırmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız

Giulietta da dizel-otomatik yok bildiğim kadarıyla , Deltayı çok beğeniyorum fakat piyasası yok maalesef .
    Önerileriniz için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Hocam kesinlikle Jülyet ve Lancia Deltaları araştırmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız

Giulietta da dizel-otomatik yok bildiğim kadarıyla , Deltayı çok beğeniyorum fakat piyasası yok maalesef .

Rica ederim hayırlısı olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim hayırlısı olur inşallah

Alıntıları Göster
    eğer bmw ilgileniyorsan bence her gencin binmesi gereken bi araba m3 tavsiyemdir e36 kasa allah diyorum :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1998-model-m3-cabrio-144514572/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1453-den-m3-98-model-firsat-araci-136964539/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: ozy001

eğer bmw ilgileniyorsan bence her gencin binmesi gereken bi araba m3 tavsiyemdir e36 kasa allah diyorum :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1998-model-m3-cabrio-144514572/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1453-den-m3-98-model-firsat-araci-136964539/detay/

Alıntıları Göster
    otomatik diyorsunan dsg den uzak duracaksın kardeşim başını ne diye ağrıtıcaksın ki.. bence dizel otomatik citroen c4 picasso c4 yada kıa cedd a bak gerisi hikaye..

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

otomatik diyorsunan dsg den uzak duracaksın kardeşim başını ne diye ağrıtıcaksın ki.. bence dizel otomatik citroen c4 picasso c4 yada kıa cedd a bak gerisi hikaye..

Alıntıları Göster
    yeni corolla
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ,

Elimdeki aracı satıp üstüne kendim koyarak 65.000 tl ye gittiğim mesafe uzun olduğu için dizel-otomatik bi araç almak istiyorum .

İlk tercihim tabiki de 0 araç almak ama km si düşük 2011 model ve üstü bir araçta düşünebilirim .

Şu an kafamda Yeni Leon 1.6 TDI DSG Style paket var ama sizin önerilerinizi de öğrenmek istiyorum .

Cevaplar için şimdiden teşekkürler ..

Ek garanti yaptirmak kosuluyla muthis bir secim olur , 5 yil kafa rahat binersiniz.

• Citroen C4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₩uston

Citroen C4
    leon güzel olur
  • quote:

Kia Ceed de benzinli gibi yakıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas.

quote:

Citroen de ds4 de kafamı karıştırıyor hocam , ceedlerin çok yaktığını bende duydum ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaas.

quote:

Citroen de ds4 de kafamı karıştırıyor hocam , ceedlerin çok yaktığını bende duydum ..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | -- 2 Aralık 2013; 21:09:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |

.

Alıntıları Göster
    Sorunsuz dizel ve otomatik istiyorsan i30 bakacaksın,ama yakıt konusunda biraz cömertmiş galiba ...
  • Accord al hacı. Ben alamadım sen al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

Accord al hacı. Ben alamadım sen al :)
    accord ya da civic alabilirsiniz. Accord 2. el olur ama.
    Civic i sıfır km alabilirsiniz.
    tek kapılı düşünürseniz Opel Astra OPC leri öneririm harika araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMean

accord ya da civic alabilirsiniz. Accord 2. el olur ama.
    Civic i sıfır km alabilirsiniz.
    tek kapılı düşünürseniz Opel Astra OPC leri öneririm harika araba.

Alıntıları Göster
    Julyet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.