Şimdi Ara

65-85 bin tl arası motor önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 65 bin lira üstüne 20 bin lira kredi çekebilirim.

Sıfır motor almak istiyorum eşimle birlikte her gün işe gidip gelcem.

Herkes pcx veya nmax önerdi fakat hiç bir bayide yok 2. El alıp al satcıları da sevindirmek istemiyorum.

Sym nin bi kaçmodeline baktım fakat parçası bulunmuyor dediler. Kymco da çok pahalı.

Önerilerini bekliyorum spor motor olmasın çünkü 2 kişi bincez rahatlık genişlik ön planda.

Edit: Herkes bajaj yazmış fakat ankara da yaşıyorum soğuk da sıkıntı çıkarıyor bajajlar 1 arkadaşımda dominar d250 var diğerinde ns 200 ikiside memnun değil. Scooter ,crusier, yada enduro motor bakıyorum genellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitanDemon -- 7 Mart 2023; 18:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paralara motosiklet yok,cin hint mali belki bulursun.Karimida alayım gezeyim diyeceksen temiz bir pcx 150 olabilir.0 zaten bu paraya imkansız dostum.
    Yani alacaksan da temiz bir 150 125 yamaha Honda scooter kovala.
    Ama gözünü seveyim gidip tipine kanıp cin mali scooter alma ,parayida rezil edersin.
    Hayatım motosiklet üstünde geçti, çok motosiklet kullandım.1300 cc kadar bu serüven sürdü.Hic bir şey scooter keyfini vermedi ama :()

• 85 bine pcx ve nmax'de 2. el satıcılarını da şuan mutlu edemezsin malesef. Saydıkların hep scooter, eğer vitesli düşünürsen Bajaj ve Hero'da sağlam modeller (N250, XPulse) var, iki kişi seni götürür. Bu arada sym'de parça yokmuş da japonda parça var mıymış ki? Rutin değişen parçalar haricindeki parçalar için japonlarda da 1-2 ay beklendiğini duyuyorum. Almayı düşündüğün motosiklet için facebook whatsapp gruplarına girip incelemeni tavsiye ederim.

• Japon düşünüyorsanız o fiyatlara ikinci el de zor artık. Eğer şartları zorlayabiliyorsanız sıfır Pcx almaya bakın.

Arkadaşlar şunu kabullenmeliyiz: piyasalar eskisi gibi ol-ma-ya-cak. Hiçbir zaman olmadı ki, sürekli artar, sürekli şikayet edilirdi. Meşhur bir konu vardı hani, bu devirde pc toplanmaz diye. Hala toplamaya devam ediyoruz şartları zorlaya zorlaya? Motor da aynı, yapabilecek hiçbir şey yok. Halk hiçbir zaman birlik beraberlik içinde bulunup, arz-talep dengesini değiştirmeyecek, bunu kabullenelim.

Eğer debriyajlı motor sürebilirim derseniz Bajaj hocam, o fiyatlara alabileceğiniz en iyi motoru bu herifler üretiyor. Dominar için bir şey diyemiyorum zira istop etme sorunu var diyorlardı, ancak Ns200'ler işinizi görecektir. Satarken zorlanmazsınız, maddi durumunuz olunca Japon makinelere terfi edebilirsiniz.

Sıfırının şu anda piyasa şartlarında fiyatı cidden "ucuz". Su soğutmalı, parçası ucuz ve bol başka model yok ne yazık ki...

• Butce 65-85,000 arası demişsiniz.

Gelin beraber bakalım. @TitanDemon

Resimler örnek için siz marka model konusunda fikir sahibi olun diye. .

Hero Duet 125i=55,000

Hero Duet 110i=50,000

Hero Dash 125=46,000

Honda Dio=58,000-80,000

Honda pcx 124=80,000

Kanuni Seha 150=70,000

Kymco Like 125=74,000

Kymco Agility 16+=69,000

Kymco People s200i=98,000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 5 Mart 2023; 21:3:54 >
  • Ben honda dioya yazılmıştım ancak sıra beklemek istemediğim için gittim sym fiddle aldım alt yapısı peogeot djangoyla aynı. Beğenmedim noktası ön süspansiyonu çok sert olması ve aynası oldu. Çift disk olması torku müthiş. Ben olsam sym kymco tarafına bakardım. Karta taksit konusunda da kolaylık sağlıyorlar.
    Scooter tarzı düşünüyosanız sym jetx, sym jet14.,kymco like 125, önerebilirim.Vitesli olarak bajaj n250, f250, cf moto nk250 fiyat performans olarak iyi.

• https://www.isotlarmotor.com/fiyatlistesi/
    Bu listedeki um motor ve brixton markaları nasıldır parça bulunabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80.000 TL Araç Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.