Şimdi Ara

65.000 TL ye kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanyum Focus 3 dizel + Led Far + Smart alınır binilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Geri kalanların çok yakçağını düşündüğüm için benzinli olarak Fordun ecoboostlarını düşünüyordum ancak Ford bayisine gidip konuştum, 2015ten itibaren yeterli talep olmadığı için ecoboost motorları getirmiceklermiş şuanda bulmak biraz zordur dedi. Ben öğrenciyim okula gidip gelmek için (günlük 50km yol yapıyorum yılda en fazla 10,000km oluyor) kullanacağım ancak ailemde var 4 kişiyiz. HB olarak bir tek Focusun HB sini düşünüyorum yada onun ebatlarında başka bir araç varsa tavsiyelere açığım. 65,000 Tl ye kadar bütçem vari 0 veya 2.el fark etmiyor temiz olduğu sürece.

Şuan 2 tane Focus ilanı için konuştum;

1-sunroof, şeker kırmızı, titanium + smart paket, 32.000km 61.000TL 2012 model
    2-2012 style paket 15,000km 56.000TL , opak beyaz, navigasyon

---2 araçta Focusun Hb modelidir.

Şimdilik bu 2 araç makul geldi; görüntü , yakıt tüketimi , donanım olarak. Bu 2 aracı görmeye gitçem eğer sonuç çıkmazsa diğer tavsiyelerede bakacağım. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, hala önerilere açığım

• Aracım ihtiyaçtan dolayı satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ideal-aile-araci-sahibinden-sifirdan-farksiz-176518999/detay/

176518999

ilgilenirseniz görüşelim lütfen.

kolay gelsin.
  • ford dan pişman olmazsınız kesinlikle. pekçok özelliği ile focus çok üstün bir araç bence.
  • hocam 3 gün önce w211 e 200k aldık 64 e, 10 numara bir araç, öyle passatla mondeoyla kıyas bile edilmez ama siz yüksek model istiyorsunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Full bi röno fıulyans sana yeterde artar,fazla bile olur

can güvenliğinde fluance olur alüminyum floyoans
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaliocuHüseyin

quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Full bi röno fıulyans sana yeterde artar,fazla bile olur

can güvenliğinde fluance olur alüminyum floyoans

Adam benden de trol çıktı

• Ful+ full 1.6 Cvt auris alınır.
  • Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim, evde %90ın üzerinde engelli olan hastamız var. Bu durumda ÖTV indiriminden faydalanabileceğimizi öğrendik. ÖTV indirimiyle 80.000 e gelen araç tavsiyeleriniz var mıdır. Önceliğim BMW - Mercedes tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asssker

Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim, evde %90ın üzerinde engelli olan hastamız var. Bu durumda ÖTV indiriminden faydalanabileceğimizi öğrendik. ÖTV indirimiyle 80.000 e gelen araç tavsiyeleriniz var mıdır. Önceliğim BMW - Mercedes tir.

120 tl'ye 320İ Sporlıne al
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin park

hocam 3 gün önce w211 e 200k aldık 64 e, 10 numara bir araç, öyle passatla mondeoyla kıyas bile edilmez ama siz yüksek model istiyorsunuz sanırım.

kaç model aldığınız araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

quote:

Arkadaşlar yeni bir şey öğrendim, evde %90ın üzerinde engelli olan hastamız var. Bu durumda ÖTV indiriminden faydalanabileceğimizi öğrendik. ÖTV indirimiyle 80.000 e gelen araç tavsiyeleriniz var mıdır. Önceliğim BMW - Mercedes tir.

F30 3.20i ve 3.16i lerin yakıt tüketimi ve performansı nasıldır? e90 lardaki gibi midir yoksa sıkıntı yok mudur? indirimli hali 80.000 bmw ve mercedeste zorlayabiliirm bir tek.

edit: ek olarak C 180 - CLA 200 gibi araçlar önerir misiniz? performansları yakıt tüketimleri nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asssker -- 12 Eylül 2014; 17:10:33 >
  • 2004 hocam.
  • Son senelerde çıkan araçların motor güçleri ve beygir gücü yakın olanlar hemen hemen aynı yakıyor.
    %90 unu böyle Bazı japon araç modelleri düşük devir de yüksek tork ürettiklerinden biraz daha fazla yakabiliyor.
    Ama yinede aman aman bir fark olmuyor. Böyle büyük kasa araçlarda D sınıfı araçlarda diyelim 1.6 motorlar da neredeyse 2.0 kadar yakıyor.
    Vergi durumu olmasa direk 2.0 alınır.

Araçlardan hangisini için daha çok ısınıyor ise onu seç. Elektronik ve Mekanik işleri biraz şans arızada buna bağlı.
    Alternatif olarak Temiz yıpranmamış max 10 senelik E serisi Mercedes veya daha yeni Modellerden C serisi bir Mercedes tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

ha ha ha bu da soru mu? Tabiki %100 corolla almanız kesin şart. Diğer saydıklarınızın alayı sanayiyle akraba eder sizi. corolla ağrıza yapmaz.

Siyah makyajsız(2009) , beyaz makyajlı(2011)
    aldım. İkiside yağ yaktı sattım. Tecrübe ile sabittir.

vites değiştirmeden mi kullandınız, nasıl bir kullanıcı hatası?

Forumda aynı problemi yaşamış kullanıcılar var
    ilk araç otomatikti kullanıcı hatası nedir kulaklık mı bu

• quote:

quote:

quote:

F30 3.20i ve 3.16i lerin yakıt tüketimi ve performansı nasıldır? e90 lardaki gibi midir yoksa sıkıntı yok mudur? indirimli hali 80.000 bmw ve mercedeste zorlayabiliirm bir tek.

edit: ek olarak C 180 - CLA 200 gibi araçlar önerir misiniz? performansları yakıt tüketimleri nasıldır?

80 e f30 bulamazsınız ancak kazalı olur 40k km civarı 316i e90 bulabilirsiniz temizinden

Edit: c ve cla şahsen düşünmem şanzımanları vasat "sürüş zevki" sizin için önemli değilse görünüşleri güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 12 Eylül 2014; 20:06:51 >

• Asssker kullanıcısına yanıt
    turuncu bir 118i bakardım. genç işi, spor sürüş, güzel şanzıman, bence tipi de güzel.
  • Madem fikir soruyosun, 1.5 otomatik mazda3 alırdım kırmızısından.
  • quote:

quote:

120 TL mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.