Şimdi Ara

65.000 TL ye kadar araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Ful+ full 1.6 Cvt auris alınır.

Bence alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asssker

Yeni bir araba almayı düşünüyorum 65.000 TL bütçem var. Düşündüğüm araçlar ve model yılları şu şekilde;

Volkswagen Passat vs Jetta (yeni kasa)

BMW 3.16i (makyajlı E90 - 2009 ve üstü)

Ford Focus - Mondeo (2012 ve üstü).

(araçların biraz dolu olmasını istiyorum en boşları değil)

Bu araçları kullanan arkadaşlardan yorum ve tavsiye bekliyorum. Özellikle yakıt tüketimlerini çok merak ediyorum araçların kağıt üzerinde görünen tüketimlerine güvenemiyorum. Bu araçların fabrika çıkış verilerine güvenebilir miyim yoksa kullanımda daha yüksek çıkıyor mu?
    BMW 3.16i haricinde diğer araçların benzinli ve dizel motorları arasında performans ve yakıt tüketimi farkları ne kadardır?
    Farklı araç önerilerine açığım ancak önceliğim bunlardır.

Bmw-Volkswagen-Ford güzel kaliteli sağlam markalardır...Bu seçenekler arasında Bmw'yi tavsiye ediyorum...İkinci el temiz bulursan kaçırma...Olmadı sıfır Volkswagen-Ford bak...Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asssker kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 1.6 TDCİ 115 270 TİTANİUM+X FOCUS ALIN hacmine göre tüketim ve performansı iyidir.Alt devirleri zaten tabiatıyla yüksek torkun etkisiyle oldukça istekli ve seri sürüş sağlar size.316 i KESİNLİKLE TAVİSYE ETMEM içer benzini gitmez illallah ettirir BMW nin en leş aracıdır aman dikkat.Jetta vs focus ise donanım ve kalite sürüş keyfi bakımından Focus üstün olduğundan açık ara FOCUS alır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.