Şimdi Ara

65.000 TL ye KADAR DİZEL ARAÇ NE ALAYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 62.000

+ AFS özellikli dinamik açı kontrol özelliği olan xenon farlar ve entegre far yıkayıcısı

Elektrikli sunroof

3 kollu DSG şanzıman değiştirme özelliği, radyo kontrolünü sağlayan çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi ve Maxi-DOT ekran

Isıtmalı ön koltuklar

65 e epey donanımlı bi araç olur.

jetta yerine octavia daha cazip bence opsiyonel donanımları seçebiliyosunuz istediğiniz gibi.

süper 1.6 dizel dsg olsa keşke
  •  65.000 TL ye KADAR DİZEL ARAÇ NE ALAYIM?

Access - 1.6 VTI 120 hp - Auto6R 59.000

Access - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri otomatik 63.450

Access - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 63.850

Access - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - otomatik Auto6r 68.115 pazarlıkla 66-67 alınır

Active - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 66.300

PEUGEOT 508 Bi Düşünmün İsterseniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 20 Ağustos 2011; 12:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAJUMAJU

Herkeze slmlar,

65.000 TL limitim var 2 kişilik bir aileyiz. Eşim manuel vites kullanamadığı için otomatik dizel bakıyoruz. Fakat jetta haricinde pek model yok.

Mazda3 dizel sedan var ama otomatik değil yinede 50.000 tl civarına alınabilecek kaliteli bir araba gibi. 63.000 tl dizel jettaya vermektense daha mantıklı geliyor. Dizel jettada alınabilir. Bu arada kia pro ceed 50.000 tl civarına full+ full alınabiliyor otomatik dizel olarak.

KAFAMIZ İYİDEN İYİYE KARIŞMIŞ DURUMDA. MAX 65.000TL ye dizel alınabilecek araçlar sizce nelerdir??
    Şu anki arabamız peugeot 207 1.4 manuel dizel 70 bg, 130 km ile şehirler arası rahat yoculuk yapıyorum araç benim için çok seri ve kullanması şehir içi şehir dışı çok rahat. Üstüne bayağı para ekledikten sonra alıcam araçta memnun etsin 207 yi aratmasın istiyorum..

Her marka model ve öneriye açığız... Teşekkurler.

peugeot 508 in dizelini alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

65.000 TL ye KADAR DİZEL ARAÇ NE ALAYIM?

Access - 1.6 VTI 120 hp - Auto6R 59.000

Access - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri otomatik 63.450

Access - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 63.850

Access - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - otomatik Auto6r 68.115 pazarlıkla 66-67 alınır

Active - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 66.300

PEUGEOT 508 Bi Düşünmün İsterseniz??

peugot tasarımda iyi gerçekten...ancak uzun vadede çok güvenmemek lazım peugeot lara :)

• 508 inceledim hatta Türkiyeye ilk geldiğinde hayran olmuştuk eşimle, 2-3 sene sonra sıradan sıkıcı bir araba olurmu acaba ayrıca peugeotta bu segmentte 2. el çok aşırı dğşer tahminim. Dediğiniz gibi peugeot düşündürüryor.

Jetta içinde güzel araba ama gazlama araba gibi geliyor meksikada yapıp dünyaya gazlıyorlarmı acaba çünki ilk çıkışında yabancı reklamlarda inanılmaz uygun fiyatlı herkez şaşırıyor fln reklamda. birde bayilerde yok 3 ay sonra gelecek yok renk bulamayız yok şöle yok böle. gelenler 1 haftada tukenir ona göre fln. 65.000TL ye araba alırken bole alışveris sınır bozucu. yanı test surusune cıksak araba yok dıcekler kesın.

şeytan dıyo gıt mazda 3 touring dizel sedan manuel al 50.000tl ye 10-15 bınde cebıne kalsın. mazda 3 ler nasıldır sızce?? sıyah sedan?

yada kia pro ceed al full +full otomatık dızel 50.000TL ye bak keyfıne audi a3 gıbı araba?

skodalardada guzel arabalar var ama oktavyayı youtubede ınceledım sankı Turkıyede bıraz prestıjı yok gıbı. bızım mımarlık buromuz var vızyon cok onemlı zaten sırf o yuzden degıstırmeye karar verdık 207 yı yoksa bana yeterdı. ama ıs ortamında olmuyor.

• KİA PRO CEED

• Jetta alın pişman olmayacaksınız ben olmadım.
  • Jet_han siz jetta 2011 mi kullanıyorsunuz yeni kasa. dizel mi? aracla ılgılı bıraz bahsetsenız cok sevınırım. Memnun oldugunuz beyenmedıgınız yonlerını ???Teşekkurler.

Mazda 3 jetta ile yarışamaz diyorsunuz yani??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAJUMAJU

Jet_han siz jetta 2011 mi kullanıyorsunuz yeni kasa. dizel mi? aracla ılgılı bıraz bahsetsenız cok sevınırım. Memnun oldugunuz beyenmedıgınız yonlerını ???Teşekkurler.

Mazda 3 jetta ile yarışamaz diyorsunuz yani??

Beniim aracım 2010 model. 1.6 TDI 105 hp manuel vites kullanıyorum. Aracım eski kasa , bu aracı 51.000 TL fiyata aldım bir ay önce. Yeni kasa Comfortlıne için bir ara niyetlendim ancak aynı donanımı sunmadığını görünce ve güncel kasa ile arasındaki Kalite farkını görünce kararımı eski Jettadan yana yaptım. Çok memnunum RCD510 sistemi ile hem görsel park desteği sunarken hem de 6 lı cd değiştirici olarak kullanılıyor.

Bu arada bu benim ikinci JEttam daha öncede 2008 TSI 122 Comfortlıne kullanıyordum. Bu araçta kullanılan bir çok ayrıntı yeni Jettada malesef kullanılmamış. Bundan dolayı kendi aracımın dizel ve 2010 modlini aldım. Çok memnunum, 1.6 TDI eski kasa olsun yeni kasa olsun tavsiye ederim.

Mazda marka olarak Türkiyede malesef MErmerler Otomotiv tarafından rezil edilmiş bir araç malesef. Mazda Bana göre hem hondadan hemde Toyotadan daha kaliteli bir araç Ancak Jetta ile Mazda 3 kıyasladığımda emin olun her açıdan Jetta bu yarışı alır :)

• öncelikle alacağınız araç otomatikse ve vites geçişlerini hissetmemek istiyosanız gerçk çift kavramalı bir otomatik almak zorundasınız bu seferde alt marka grubundan araçlarda bunları bulursunuz.D sınıfında tam otomatik araç almak zor c sınıfı araçlardada tam otomatik fiat grubu filan hariç pekte ucuza bulunmuyor hatta d sınıfına fiyatı yaklaşıyo nerdeyse.Bende Yeni c5 var 1,6dizel olanı düz vites ama size rahatlıkla önerebilirim diycem ama fiyatı 68binlere geldi bu ara tüm araçlar bayagı zamlandı.C5 le ilgili sorunuz olursa yanıtlarım kulaktan dolma bilgilerede pek itibar göstermeyin hiçbir marka ve model için şimdiden söyleyeyim.Mesela tüm türkiyede toplasanız sene sonuna kadar 300tane mazda 6 satılmamıştır ama biri burdan bi yorum istesin 1000tane yorumu 2günde alırsınız caddede bile görmeyen mazda şöle böle demeye başlar o yüzden aracı bilen kullanan kişilerin yorumlarını dikkate alınız keza araç için araştırma yaparken bunları fazlasıyla yaşadım defalarca.saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 21 Ağustos 2011; 0:41:25 >

• Arkadaşlar 1.4 tsi passat 2. el 2010 alsam lpg taktırsam. 2. el temiz lpg takıp kullanabileceğim bir araç çok daha mantıklı gelmeye başladı hem benzinli alabileceğim için otomatk olarakta seçenekler inanılmaz çogaldı.

2el bir araç alıp lpg takmak daha mantıklı değilmi sizce?

dizel jetta otomatıge 65.000 vereceğime çok temiz passat 2010 alıp lpg takmak yada bmw 1 m maket fulll alıp lpg takmak fln daha mantıklı değilmi sizce??
  • tsi a lpg takılmıyordu ? ayrıca peugeot 508 varken jettaya 65 bin vermeyin bence yazık paranıza.(peugeot sevmeyen biri olarak bile önerdigim bir araç, heleki rakibi jettaysa) Ayrıca lpg taktırıp eşinizle alışveriş merkezine bile gidememek sizi rahatsız eder heralde.Kapalı otoparkı olan hiçbir yere giremiyceginiz düşünülürse...
  • tsi 2010da bir marka varmış bende çok araştırma yapmadım ama benzine hiç ihtiyaç duymadan lpg li tsi uyumlu varmış.

Tabiki artı ve eksileri olacak feribotad binemiycez ido hıım napsak yaf???
  • dün bi arkadasım 2011 beyaz TİTANYUM FORD mondeo aldı fulun biralt modelı ama yok yok 63 bin lıra BEYAZ mükemmel bişey 2010 model jetta kullanıcısııym mondeoda 115 BG var ve çok tatmin edici vites gecisleri olagan üstü cok memnun kaldım gidip bi test etmenı isterim . 63 bin lara peşin fiyatı ( park asistanı ses komut özelliği sony müzik sistemi gibi özellikleri va)

• 2.el'e gireceksen çok seçenek çıkar.
    2.0 TDI DSG Passat bulunabilir mesela.

Hem motor, hem şanzuman, hem tasarım, hem 2.el değeri denince seçim makası zaten daralıp 1-2 markaya inecek.
    Şu anda 1,6 Dizel, Çift Kavramalı Otomatik vites (DSG, EDC, Powershift vs), tasarımı yeni ve albenili, 2.elde çok tutulan dediğinde zaten kaç araç sayılabilir?
    Eğer gönlünden hepsine sahip bir araç almak geçiyorsa evet Jetta iyi bir seçim olacaktır.

Ama parası fazla, stoğu yok, VW grubu araç almam vs diyorsan,bu parametrelerden bir yada birden fazlasını elemek gerekiyor.
    Jetta 1,6 TDI DSG'ye 65000 TL vereceğine ben olsam SEAT, SKODA vs alternatiflere bakardım.
    Bunu bir Passat sahibi olarak söylüyorum.
  • bence çok büyük paralar ödemeden kia ceed 1.6 crdi at full donanımlıları 2. eli 42-43 bin tl civarı hem bütcenizi zorlamaz hemde gzel kullanışlı araç
  • Aile arabasi olarak arkadaslarin aksine leon tavsiye etmiyorum
  • Bu sefer 2. el 15000 de 50000TL'ye eski kasalardan aldım , yeni kasalara gelince test sürüşü yaptım eski jettadan bir farkı yok ancak ben ısınamadım ve eski kasalardan aldım şuan sürüyorum ve çok mutluyum , yeni kasalarda eski kasalarda olan tokluk yok ve oldukça kimliksiz , Audi A4 e benziyor ...
  • Seat Leon 1,6 TDI 105 HP DSG işinizi fazlasıyla görecektir.

Bence eşinizde kullanacağı için C segmentinden büyük bir araç almaya gerek yok.

207 bile işinizi görüyorsa Leon zaten onun yanında çok iyi bir seçenek.

Konuda bahsi geçen araçlar ile test sürüşü yapın eşinizide yanınıza alarak. En çok içinize sineni hoşunuza gideni tercih edin.

Fakat şu da bir gerçekki o fiyata alacağiniz en iyi dizel otomatik seçeneği DSG'li modeller.
  • mission L bak istersen hocamda tr ye ne zaman gelir belli olmaz,

ben superb derim, (hos sadece dedim dizeli ne kadar bakmadim )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.