Şimdi Ara

65.000 tl ye sıfır dizel araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Samsun asal otomotiv'den ama tel açıpta fiyat alma 500-1000 tl anca indirim alırsın bayiiye gidip oturup adam gibi pazarlık yapacaksın

Kardesim zaten bizde Konya daki bayide oturup adam gibi pazarlik yaptik.O zaman 3500 dustuler.

O senin dedigin gibi dusmeleri icin baska indirim sebepleri olmali.

Yine de konu sahibine soyle sen madem.Benim ihtiyacim yok ama fiyatlarda dedigin gibi 10 binlik dususler yapiyorlarsa bari o faydalansin.

Ben anlamam yarın bayiiye gitsem 69.000 masaya önlerine koyarsam tamamdır diyeceklerine adım gibi eminim.Konu sahibi arkadaş 69.000 civarı çıkarabilirse bayii ile iletişime geçerim halladeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursionnMann -- 24 Mart 2015; 19:50:07 >

• 1.6 tdi rapid spaceback dsg kullanıcısıyım 2 ay oldu aracı alalı

sytle paketi bedava alınca aldım aracı dizel ve otomatik piyasadaki en ucuz araç binilebilecek

2 yılda garantisini uzattım aracın kafam rahat binerim size de fiyat performans aracı olarak tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

1.6 tdi rapid spaceback dsg kullanıcısıyım 2 ay oldu aracı alalı

sytle paketi bedava alınca aldım aracı dizel ve otomatik piyasadaki en ucuz araç binilebilecek

2 yılda garantisini uzattım aracın kafam rahat binerim size de fiyat performans aracı olarak tavsiye ederim

Adam manuel sart diyor hala otomatik oneriyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendimden örnek verdim otomatiğini al demedim manuelini alıcak tabikide
  • opel astra 1.6 cdti 136ps sport HB. 68bin küsür fiyatı var, biraz indirim alın 67'ye kapatın gitsin
  • Ben olsam i30 yada leona bakardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68 69 bine Elegance Octavia alabileceğini sanan arkadaş hayal görüyor, ben Optimal Octavia kullanıcısıyım, tavsiye ederim aile kullanımı için çok ideal bir araç, motor performansı yeterli, yakıt tüketimi çok iyi, süspansiyonları çok sert, birde yalıtımı bir tık daha iyi olmalıydı.

Optimal donanımın tek eksiği, hız sabitleyici, onuda sonradan 1000 tlye takıyorlar, opsiyon isterseniz daha uyguna alabilirsiniz, Optimal Manuel'in liste fiyatı 70bin, birkaç bin inebilirler. Ortalama tüketimi 35 km hız ile 5.5 litre. 5 vites olmasına bakmayın, 5.vites 2000 devirde 110 civarında gidiyor.

2014 model olanı, 68.800 liste fiyatı vardı, 67.500 TL'ye aldık, geçtiğimiz Aralık ayında.
  • Bu haftasonu Samsun'a gidecem babamla beraber bakalım içine sinerse size ulaşırım bir şekilde bayiyle iletişime geçersiniz

• Buraya sorarak dogru bir tavsiye alamazsiniz. Mazda onerenleri elestiriyorlar ama spaceback midir nedir hic gormedigim arabayi bile oneriyorlar. Forumda dogus saksakcisi cok.

Bu sinifta fiyatina gore alinabilecek araclar belli.

Astra, focus, auris, leon, octavia, i30, ceed, megane, c4, 308.

Gideceksiniz bayiiye, test surusu yapacak, istediginiz versiyondaki aracin pazarligini yapacaksiniz. Artilari eksileri degerlendireceksiniz.

Size en mantikli gelen araci bulduktan sonra ayni araci baska bayiilere soracak, tekrar daha siki pazarlik yapacaksiniz.

Araciniz hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 24 Mart 2015; 23:09:04 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Herkes diyerek genellemeseydiniz keske.Nitekim cogu arkadasta(ki bende dahil)3 er 4 er model birden soylemisiz.Fanboy olanlar var,ama kurunun yaninda yasi da yakiyorsunuz boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Herkes diyerek genellemeseydiniz keske.Nitekim cogu arkadasta(ki bende dahil)3 er 4 er model birden soylemisiz.Fanboy olanlar var,ama kurunun yaninda yasi da yakiyorsunuz boyle.

Haklisiniz, duzeltiyorum.

Yorumlardan hemen belli oluyor kimin ne oldugu. Siz nedenleriyle beraber tavsiyede bulunmussunuz ama cogu kisi boyle degil maalesef. Nedenleriyle, mantikli yaklasimlarla tavsiye edenleri kastetmedim tabii.
  • Sürüş kararlılığı, makyajlı kasa, tatminkar performans ve az yakıtla Focus Style (çok sağlam pazarlıkla 68 e alınır) yada Astra 136ps, afl ve o arka tasarımıyla hoş bir araç, ve 320 torkli 1.6, dizel motoruyla ... Leon bu ikisinin altında malzeme,sürüş dinamiği motor performansı gibi şeyler de ezilir

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam:)Sizde kusura bakmayin,yani mesajiniz o haliyle diger arkadaslara haksizlik oluyordu da o yuzden uyardim:)

• 2013 model tıguan 55.500 tl ye almıştık sıfır trend&fun şimdi 69-70 olmuş corolla 1.6 advance 54.200 tl ye aldık tam 1 sene önce şimdi 65 olmuş dizelini alabiliyorduk geçen sene 3-5 daha koyup şimdi 3-5 nerde 15 koysak anca alırız focus style çok zor gözüküyo ama bakıcam trend x ve style karşılaştırmasını bayide yapalım astrada bakıyorum 1.6 110 hplik anca bütçeme yetiyo motor yeterli ama donanım eksik kalabiliyo enjoy ve busıness de astra focus octavıa karşılaştırmasından sonra hayırlsıyla alıcaz araç inşallah 8-10 ay sıra bekletmezler

• 308 mantıklı

• Hocam 308 ikinci el sıkıntılı dışardan hoş bir araç ama özellikle babam araca bindiğinde kliması bile yok diyip çıkar o derece tuhaf his bırakıyor

• Leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Hocam 308 ikinci el sıkıntılı dışardan hoş bir araç ama özellikle babam araca bindiğinde kliması bile yok diyip çıkar o derece tuhaf his bırakıyor

308 tipi olsun, malzeme kalitesi olsun, motorları olsun, çok güzel araç, fakat arka diz mesafesi ve baş mesafesi ciddi sıkıntı, aile kullanımı içinde gayet önemli bir unsur. Baş mesafesi cam tavan olmadığı zaman problem değil. Babanıza hak veririm o konuda, klima bile ekrandan ayarlanıyor, üstelik ekranın dokunmatik tepkileri fazla iyi değil.

Focus'ta ufak bagajı ve fazla geniş olmayan yaşam alanıyla, aile kullanımı için ilk sıralara koyamayacağım bir otomobil.

Astra Sedan'da yeni 1.6 cdti motoruyla çok güzel araç ama bomboş olan versiyonu bile sizin bütçenizin 5-6bin kadar üzerinde.

Optimal Octavia'yı 67-68bine düşerlerse, bu fiyata alabileceğiniz en ideal sıfır sedan, dizel araçlardan olacaktır. Üstelik sınıfının en geniş iç mekanını ve bagajını vaad ediyor octavia. Mutlaka test edin, sert süspansiyonları sizi hayal kırıklığına uğratabilir onu da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Hocam 308 ikinci el sıkıntılı dışardan hoş bir araç ama özellikle babam araca bindiğinde kliması bile yok diyip çıkar o derece tuhaf his bırakıyor

Ben açıkçası bu Aracın 2.elinin sıkıntılı olacağını düşünmüyorum.otomatikleri Çıktığı için manuelleri zaten daha uygun fiyattan veriyorlar.ıygun fiyata Alınacak 308 in astardan daha fazla değer kaybı yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.
    Leon zaten kalite olarak 308 in daha altında.değer kaybı belkide 308 den fazla olur.
    Golf alsan 5 vites ve 105 hp
    Örnek olması açısından 41k ya aldığım 208 i yaklaşık 2 sene sonra 10000 tl hasar kayıtlı olarak 39 a sattım
    Klima ekran kullanımında çekincelerinize katılıyorum.

• Rapidi es geçmeyin derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.