Şimdi Ara

65.000 tl ye sıfır dizel araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba maksimum 60.000 tl olan bütçemizi biraz daha arttırdık 65-67 arası maalesef daha fazla çıkamam dizel manuel sıfır araç arıyorum rapid ve leon arasında kıyaslama yapıyordum lakin bütçeyi 3-5 daha arttırınca listeye hangi araçları ekleyebiliriz dizel manuel (manuel şart) araç önerilerinizi bekliyorum

• rapid spaceback elegance tdi güzel araç bence
  • Hocam doğru ama b sınıfı malzeme kalitesi biraz vasat gibi kalınca leon daha mantıklı geldi farklı bir araç öneriniz varmı gerçi fazla bir seçenek yok corolla 81k olmuş auris desen boşbeleş aracına 67l istiyo golfe yaklaşmazsın bile piyasa can yakıyo bu aralar
  • 1. Leon
    2. FOCUS
    3.AURİS
    4.Megane
    5.308
    6.C4
    7.Ceed
    8.İ30
  • Octavia bakin.. 1.6 tdi manuel optimal octavia 69k biraz pazarlikla 67'ye cekersiniz. Hatta bence zorlayin biraz bayiyi 1.6 tdi elegance octavia'yi 70'e kapatin. Bence elegance almak en mantiklisi. Gidip davlumbazsiz corollaya 70-80 vermekten iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Herkese merhaba maksimum 60.000 tl olan bütçemizi biraz daha arttırdık 65-67 arası maalesef daha fazla çıkamam dizel manuel sıfır araç arıyorum rapid ve leon arasında kıyaslama yapıyordum lakin bütçeyi 3-5 daha arttırınca listeye hangi araçları ekleyebiliriz dizel manuel (manuel şart) araç önerilerinizi bekliyorum

Focus
    Astra
    Octavia
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Octavia bakin.. 1.6 tdi manuel optimal octavia 69k biraz pazarlikla 67'ye cekersiniz. Hatta bence zorlayin biraz bayiyi 1.6 tdi elegance octavia'yi 70'e kapatin. Bence elegance almak en mantiklisi. Gidip davlumbazsiz corollaya 70-80 vermekten iyidir...
    golf 1.6 tdi midline plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

golf 1.6 tdi midline plus

Alıntıları Göster
    Sağlam pazarlıkla Octavia Elegance 1.6 TDI Manuel alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursionnMann

Alıntıları Göster
    Plus paketli Leon 1.6 TDI 105 HP Style fazlasıyla dolu dolu bir araç olur. Fiyatı da 62.900 + 4.000 TL (Pus paket) = 66.900 liste fiyatı. Bayilerden indirim de alırsınız, bütçenizle dolu dolu gayet güzel bir araç almış olursunuz.

Plus paket: SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Arka Park Sensörü + Koyu Karartılmış Arka Camlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Yuh

http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri

Ufak atta civcivler yesin.Liste fiyati 74 bin.O nasil bir pazarliktir ki 10 milyara yakin dusecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Plus paketli Leon 1.6 TDI 105 HP Style fazlasıyla dolu dolu bir araç olur. Fiyatı da 62.900 + 4.000 TL (Pus paket) = 66.900 liste fiyatı. Bayilerden indirim de alırsınız, bütçenizle dolu dolu gayet güzel bir araç almış olursunuz.

Plus paket: SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Arka Park Sensörü + Koyu Karartılmış Arka Camlar

Jantları da değiştirsin hocam :) öyle on numara oluyor..
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    68-69 Bin civarına bırakıyorlar inanmıyorsan getir bana 68.000 tl alayım sana Elegance TDI Octavia
  • quote:

68-69 Bin civarına bırakıyorlar inanmıyorsan getir bana 68.000 tl alayım sana Elegance TDI Octavia

Nereye birakiyorlar o fiyata?

Biz Ekim 2014 te 0 arac icin bir suru bayi gezdik.Octavia icin de fiyat aldik.3500 tl indirdiler daha da yoktu.Yer,Konya

Sen nerden aliyorsun bu fiyatlari?
  • Yeni i 30 a da bak derim
  • Octavıa biraz zor gözüküyor elegance ama bakıcam onada leon kafama yattı i30 da mavi ışıklandırma sinir bozucu ama onada bakıcam megane da araştırcam focus trend x donanım çok boş olurmu
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Samsun asal otomotiv'den ama tel açıpta fiyat alma 500-1000 tl anca indirim alırsın bayiiye gidip oturup adam gibi pazarlık yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Octavıa biraz zor gözüküyor elegance ama bakıcam onada leon kafama yattı i30 da mavi ışıklandırma sinir bozucu ama onada bakıcam megane da araştırcam focus trend x donanım çok boş olurmu

Focus Trendx

-Cruise control
    -Usb
    -Deri direksiyon ve vites topuzu
    -Elektrikli on/arka cam
    -Yol bilgisayari(Zaten nerdeyse her aracta varda neyse:))
    -On sis farlari
    -Alasim jant
    -Karartilmis arka camlar
    -Esp,Abs vs
    -Lastik basinc sensoru
    -4 hava yastigi
    -Yokus kalkis destegi yani hillholder

Ozellikleri bunlar.Pek bos degil.Hediye olarak arka park sensoru ekletirseniz iyi olur.

Octavia da iyi arac ama Elegance donanimi yukarda bir arkadasin dedigi fiyata satan yer bulmaniz cok zor

Zaten en basta demistim.Focus,Octavia ve Astra benim size tavsiyelerim

• quote:

Samsun asal otomotiv'den ama tel açıpta fiyat alma 500-1000 tl anca indirim alırsın bayiiye gidip oturup adam gibi pazarlık yapacaksın

Kardesim zaten bizde Konya daki bayide oturup adam gibi pazarlik yaptik.O zaman 3500 dustuler.

O senin dedigin gibi dusmeleri icin baska indirim sebepleri olmali.

Yine de konu sahibine soyle sen madem.Benim ihtiyacim yok ama fiyatlarda dedigin gibi 10 binlik dususler yapiyorlarsa bari o faydalansin.
  • Octavia
    Focus
    Golf
    ...
  • Octavia'yi denildigi gibi baska neden yoksa imkansiz o fiyata birakmaz hicbir bayi.

Onerim Focus trend-x
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.