Şimdi Ara

65-70 bin d sinifi arac tavsiyeniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Accord avensis lpg li bakardim, d sinifindaki hic bir araba accord gibi konforlu degil cok oturakli bir araba

Konuyu açan adam binici değilim satıcıyım diyor hala avensis accord öneriyorsun passat alsın napacak avensisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 31 Temmuz 2016; 17:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segmenti araç tavsiyesi istemiş arkadaş sonucunda bu sınıfın bütün araçları önerilmiş
    Mazda 6 diyeyim ben de eksik kalmasın
  • İlacınız vw passat b7 1.6 TDI comfortline

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Passat kadar içinden trim sesi gelen başka bir araba görmedim.

troll mü desem, çamucu mu desem bilemedim, tamam sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz de şu laf komik olmuş o kadar araba varken. Okuyan da peugeot 206dan falan bahsediliyor sanır. Hayır neyin ne olduğunu bilmesem, nerdeyse tüm kasalarını kullanmamış olsam inanacağım ya neyse gülüp geçelim..
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Troll sensin. 2 sene önce binip açtığım konu var. 90 bin km de ki aracın ses gelmeyen yeri yoktu. Ben araçta trim sesi sevmem...

• mondeo 2.0 tdci
  • Passat comfortline manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07791F7AA -- 31 Temmuz 2016; 23:31:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70000TL civarına 0 km VW Passat Trendline alın geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya temiz passat yok, değişen boya takintiniz yoksa 100.000km üstü passat bulabilirsiniz, o da boş araç olur. Ben 508 otomatik öneriyorum, düşük km yüksek donanım kazasız araçlar çok kolay bulunur.

• Biz araba bakarken Honda Accordu çok beğenmiştim. Hiç deneme fırsatım olmadı fakat arabanın dış görünümü çok iyi bence. Buna ek olarak full donanım oluyor ve otomatik şanzımanda kendini kanıtlamış bir marka. Belki biraz hantal gelebilir orasını bilemem. Konfor olarakta Leondan sonra iyi geleceği kesin ama gel gelelim ikinci elde ha diyince satamazsınız muhtemelen. Zaten daha arabayı almadan satmayı düşünmeyi bir türlü anlamamışımdır belki para cebimden çıkmadığındandır. Ama sonuçta ikinci el değerinden çok arabaya binerken keyifle binmeniz sürerken zevk almanız bence daha önemli.

İkinci el sizin için önemli ise herkesin dediği gibi adres belli: Passat.

• Valla anladığım kadarı ile d sınıfı araç almak sıkıntı passat dışında..çünkü hepsinin bir kusuru var..508 in otomatik olayı kafama takılıyor avensis 1.6 dizeli yeni model de var sadece accord 2.0 dizel i var 2.0 almak istemiyorum lattutie çok uzun araç ve otomatik nasıl bilmiyorum passat abimde var 1.6 tdi dsg araba kalkışı çok ağır ve ben biraz seri olsun istiyorum sadece mondeo da olabilir herhalde diyorum ki onu da çok iyi bilmiyorum..bu arabalar dan şunu kullandım hem atik hem otomatiği sorunsuz diyebilecek biri var mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.