Şimdi Ara

65-70 bin d sinifi arac tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar suan seat leon 1.2 tsi dsg kullaniyorum araba yakit olarak bir depo ile 650 km yapıyor bunun 500 km si uzun yol 150 km si sehir ici...bu durum hem maddi hem konfor olarak yoruyor beni..bunu satip uzerine para koyarak yaklasik 70 bin e dizel d sinifi bir arac almak istiyorum..otomatik bu fiyata gelmez sanirim otomatik icin 75 bin e de cikarim aslinda ama 75 bin max olur benim icin..oneriniz nedir arkadaslar bide cevremdekiler d sinifi araclar i satmak zordur diyirlar buna ne diyirsunuz

• Bizde hemen hemen ayni fiyat araliginda bakiyoruz. Suan superb ve 1.6T insignialar bana yakin geliyor ama arastirmaya devam. 1 aya kadar alacagiz bizde.

Konuyu takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21musa21
    d sinifi araclar i satmak zordur diyirlar

kardeşimiz hiç bizi yormadan daha konuyu açarken gerekli mesajı vermiş.
    Ne diyor?
    Satması kolay olcek deyor.
    Aman da Satam hemen de satam deyor
    D segmenti deyor.
    Adres neresi?
    Passat.
    Fazla dolanmayalım,passatınız hayırlı olsun.
  • 70 e çıkmaya gerek yok 508 active 1.6ehdi otm. bulunur 60-62 civarina 2013-2014 civarı. Ekonomik kendini kanıtlamış sağlam motor, arıza riski yüksek olmayan otm. şanzıman. Donanım ve iç mekan olarak da tatmin eder. Passatin sırf adina 20bin fazla vermeye gerek yok. Şanzımanı da riskli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 30 Temmuz 2016; 10:31:39 >
  • Yakıtı az D segmenti araç demişsiniz bu durumda Lpg'li 1.8 Cvt Avensis iyi tercih olabilirdi veya tdci Mondeo bakılabilirdi. Ama 2.el endişeniz varsa Passat tek secenek olarak kalır D segmentinde. Hayırlı olsun.
  • 2.el önemli ise b6 2.0 TDI passat çak geç.
  • Renoult latitude nasıl peki dizel otomatik fiyatları 75 gibi sizce alınır mı çok uzun görünüyor ama park sıkıntısı yaşar miyim sehir içinde acaba..bide 508 active nin otomatik şanziman i yarı otomatik mı tam otomatik mı
  • 21musa21 kullanıcısına yanıt
    Latitudela hem par sorunu yaşarsınız hem kronik sorunlu bir araba. Yol tutuşuyla ilgiliydi sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Latitudela hem par sorunu yaşarsınız hem kronik sorunlu bir araba. Yol tutuşuyla ilgiliydi sanırsam
    74 bin liraya Superb bakabilirsiniz.Bu arada 1.2 tsi ile nasıl 650 km yapıyorsunuz uzun yolda 180'den aşağı düşmüyorsunuz herhalde.Çok yoğun olmayan trafite şehiriçi bile 600 km götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

74 bin liraya Superb bakabilirsiniz.Bu arada 1.2 tsi ile nasıl 650 km yapıyorsunuz uzun yolda 180'den aşağı düşmüyorsunuz herhalde.Çok yoğun olmayan trafite şehiriçi bile 600 km götürür.

Alıntıları Göster
    Superb 1.6 tdi manuel alabilirsiniz.
  • 1.6 TDi Passat
  • Şehirler arası 130-140 ile gidiyorum şehir içi hızlı kalkıyorum yükleniyorum gaza bide klima yi da açınca sürekli 650 km anca gidiyor araba..peugeot 508 in otomatik sanzimani nasıl bide suspansiyonlari passat gibi iyi olur mu
  • Passat abimde var 1.6 tdi dsg çok ağır araba kalkmıyor araba kamyon gibi valla.
  • Accord avensis lpg li bakardim, d sinifindaki hic bir araba accord gibi konforlu degil cok oturakli bir araba
  • Tüp takıntınız yoksa fabrika çıkışlı lpgli 1.4t insignia
  • Passat kadar içinden trim sesi gelen başka bir araba görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Tüp takıntınız yoksa fabrika çıkışlı lpgli 1.4t insignia

Fabrika çıkışlı ürün yok ki! Hepsi burada montaj...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Tüp takıntınız yoksa fabrika çıkışlı lpgli 1.4t insignia

Fabrika çıkışlı ürün yok ki! Hepsi burada montaj...

Honda nin Brc ye yaptırdığı gibi değil direk Almaya'dan lpg takılı halde geliyor.Hatta lpg ve benzinle gidilecek menzil bile ayrı
  • Tsk ederim arkadaşlar aklımda az buçuk oturdu birşeyler
  • vergi sorun değilse mondeo 2.0 tdci
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.