Şimdi Ara

65 tl sınırsız, hızım düşmedi. yardırıyorum ama korkuyorum da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde 15 gb. aşılınca hız 128 kb/s'ye düşüyordu. ilk ay aynen böyle oldu. şu an ikinci aydayım. 15 gb.ı aştım. bi mesaj geldi. "15 gb kullanım hakkınız doldu" diye. ama hız düşmedi. ben de yardırdıkça yardırdım. 50 gb.ı buldu kullanım. bugün müşteri hizmetlerini aradım. hızım düşmedi naapiim demedim tabi. faturamın hiçbir şekilde 65 tl.yi geçmeyeceğine dair garanti aldım. hani 15.000 tl falan bi fatura gelirse elimde dava açmak için bi veri olsun diye:) yardırmaya devam ediyorum ama bi yandan da feci tırsıyorum bi ev parası gidecek diye. benle aynı durumda olanlar var mı? ayrıca bilgi sahibi olanlar da konuyla ilgili fikirlerini paylaşabilir.

• sen yardırmaya devam et ) ttnette olur öle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

sen yardırmaya devam et ) ttnette olur öle şeyler
    fatura niye artsınki zaten sınırsız. sen yardır acıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

fatura niye artsınki zaten sınırsız. sen yardır acıma...

Alıntıları Göster
    ip numaranı tespit ettim birazdan ttnete bildireceğim ve sana hileli kullanım nedeniyle yüklü bir tazminat davası açılacak. modemini kapatma yerini tespit etmeye çalışyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

ip numaranı tespit ettim birazdan ttnete bildireceğim ve sana hileli kullanım nedeniyle yüklü bir tazminat davası açılacak. modemini kapatma yerini tespit etmeye çalışyorlar.

ahaha:) az önce geldiler, kelepçeyi taktılar, artık seneye falan görüşürüz:)

bu arada iki kişi ttnetten bahsetmiş. cahilliğime verin. avea ve ttnet arasında bi ilişki mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: varkenyokken

quote:

bu arada iki kişi ttnetten bahsetmiş. cahilliğime verin. avea ve ttnet arasında bi ilişki mi var?

avea ttnet ortak şirkettir. fakat 65 tl sınırsız diyince arkadaş seni ttnette sanmış. bir sorum olacak neden aynı fiyata ttnet sınırsızını kullanmıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

avea ttnet ortak şirkettir. fakat 65 tl sınırsız diyince arkadaş seni ttnette sanmış. bir sorum olacak neden aynı fiyata ttnet sınırsızını kullanmıyorsun?

Alıntıları Göster
    eve telefon bağlatmak istemedim. uğraşmak falan zor geldi. gidip modemi aldım, bilgisayara taktım, kullanmaya başladım. şaka maka inşallah yüklü fatura gelmez. bi de bunların "fatura hiçbir şekilde 199 tl.yi geçemez" kuralı vardı galiba. son zamanlarda öyle abartılı bi fatura gelen kimseye rastladınız mı? 300-500den korkum yok, onu hallederiz de, dediğim gibi bu hızla gidersem 100 gb.ı aşacam, paket aşım ücreti yok sınırsızda ama bunlar bi katakulli yapar da kb başı 5 kuruş alırlarsa o zaman yamulurum işte:)

• quote:

eve telefon bağlatmak istemedim. uğraşmak falan zor geldi. gidip modemi aldım, bilgisayara taktım, kullanmaya başladım. şaka maka inşallah yüklü fatura gelmez. bi de bunların "fatura hiçbir şekilde 199 tl.yi geçemez" kuralı vardı galiba. son zamanlarda öyle abartılı bi fatura gelen kimseye rastladınız mı? 300-500den korkum yok, onu hallederiz de, dediğim gibi bu hızla gidersem 100 gb.ı aşacam, paket aşım ücreti yok sınırsızda ama bunlar bi katakulli yapar da kb başı 5 kuruş alırlarsa o zaman yamulurum işte:)

Alıntıları Göster
    bu hattı almak istiyorum ama hiçbirşeyde bulamıyorum bunun birde modemi daha yavaş olupta 59 tl olan var onuda bulamıyorum........ bana yardımcı olabilecek biri var mı?teşekkürler

• konu silinsin yerin kulağı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

konu silinsin yerin kulağı var

Valla sen kullan kullanabildiğin kadar. Derlerse fazla fatura ödeyeceksin, temsilciniz böyle demişti de, çık işin içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Valla sen kullan kullanabildiğin kadar. Derlerse fazla fatura ödeyeceksin, temsilciniz böyle demişti de, çık işin içinden

Alıntıları Göster
    Bana da aynısı oldu 100gb falan oldu toplamda

• quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

Bana da aynısı oldu 100gb falan oldu toplamda

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Alıntıları Göster
    35 liralık faturam 54 lira geldi yeni nesil 500 tarifem vardı sınırsız internet 2 gb dan sonra yavaşlaması lazım ama yavaşlamadı bende devam ettim 10 gb oldu ve fatura ilk kez bu seviyeye çıktı böyle bişey olabilirmi buna hakları varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

35 liralık faturam 54 lira geldi yeni nesil 500 tarifem vardı sınırsız internet 2 gb dan sonra yavaşlaması lazım ama yavaşlamadı bende devam ettim 10 gb oldu ve fatura ilk kez bu seviyeye çıktı böyle bişey olabilirmi buna hakları varmı

Fatura detaylarına baksaydını ya neden yazmış okadar
  • detaylara bak, eğer gerçek olmayan bir ücret yansıtılmıs ise şikayette bulun. Bana geçen ay 44tl gelmişti, paketlerimin toplamı 35tl konuşma sms internet hepsi vardı. Ayrıntılara baktım 6,99tl internet yansıtmışlar. Aradım şikayetımı belirttim, 2 gün sonra çıkan fatura 32 tl ye düştü . :) hakkını ara,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOSTELI

detaylara bak, eğer gerçek olmayan bir ücret yansıtılmıs ise şikayette bulun. Bana geçen ay 44tl gelmişti, paketlerimin toplamı 35tl konuşma sms internet hepsi vardı. Ayrıntılara baktım 6,99tl internet yansıtmışlar. Aradım şikayetımı belirttim, 2 gün sonra çıkan fatura 32 tl ye düştü . :) hakkını ara,

fatura bu gece kesiliyor bakıp şikayetimi ileteceğim teşekkürler
  • quote:

quote:

detaylara bak, eğer gerçek olmayan bir ücret yansıtılmıs ise şikayette bulun. Bana geçen ay 44tl gelmişti, paketlerimin toplamı 35tl konuşma sms internet hepsi vardı. Ayrıntılara baktım 6,99tl internet yansıtmışlar. Aradım şikayetımı belirttim, 2 gün sonra çıkan fatura 32 tl ye düştü . :) hakkını ara,

Alıntıları Göster
    Arkadaşklar bu jet mobil modemi nerden bulacağım konusunda önerisi olan var mı?

• quote:

quote:

fatura bu gece kesilecekse ( 26'sı gecesi ) 54 TL. geldiğini nereden biliyorsun!!!!

muhtemelen güncel fatura sorgulaması yaptın değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 27 Kasım 2012; 19:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

quote:

fatura bu gece kesilecekse ( 26'sı gecesi ) 54 TL. geldiğini nereden biliyorsun!!!!

Evet hocam doğrudur ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

quote:

Evet hocam doğrudur ..

güncel fatura sorgulaması bilgileri hattına tanımlı indirimleri kapsamaz, hattına tanımlı indirimler fatura kesilirken yansıtılır.....

ay içindeki ilk 2 güncel fatura sorgulaması 1'er TL.'den 2 TL. yapar

ve hattına indirim tanımlı olanlar ( avealıların % 95'i böyledir ) için güncel fatura sorgulaması yapmanın hiçbir mantığı yoktur.....

çünkü sorgulama yaparsın güncel faturan 90 TL. gözükür, ay sonu bakarsın faturan 50 TL. gelmiş

güncel fatura sorgulamasındaki rakamı ciddiye almayın

güncel fatura sorgulaması sadece hattında hiçbir indirim tanımlı olmayanlar için işe yarar...........

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.