Şimdi Ara

650-750₺ Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 650-750₺ civarı bir bütçem var ekran kartı için
    Sistemim;

Core 2 Quad Q9400
    Gigabyte GA-EP43-DS3L
    2x4 DDR2 RAM
    160GB SSD
    500Watt PSU

bu sisteme uygun bir ekran kartı arıyorum önümüzdeki aylarda bu parçalarıda değiştirmeyi düşünüyorum hem beni şimdi idare edebilecek hemde yeni sistemde fazla sırıtmıyacak bir ekran kartı arıyorum.

Genelde CS GO,LoL tarzı oyunlar oynarım.

• Bahsettiğiniz oyunlar genelde CPU'ya yükleniyor bu sebeple eldekini satıp g4560'lı bir pc toplayabilirseniz daha iyi performans alırsınız.

Kart olarak da gtx1050 veya RX 460 2g alabilirsiniz. Bunlara bile biraz darboğaz olacaktır.
  • gt1030 alıp artan para cepte kalabilir
  • Aynen, Gt 1030 alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT1030.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gb lik rx 460 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede GT1030
  • İyi güzel herkes gt 1030 öneriyor da.Kartın analog çıkışı yok. Hiç monitör olarak ne kullanıyorsun diye yazan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7_240

İyi güzel herkes gt 1030 öneriyor da.Kartın analog çıkışı yok. Hiç monitör olarak ne kullanıyorsun diye yazan yok.

Hocam dvi dan vga cevirici kullanarak yada hdmi dan vga çevirici alarak yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Haziran 2017; 6:42:39 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-vga-jakli-ses-kablosu-dahil-20cm-22797.html

çalışıyor rx460da test ettim gt1030da çalışır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

quote:

Orijinalden alıntı: R7_240

İyi güzel herkes gt 1030 öneriyor da.Kartın analog çıkışı yok. Hiç monitör olarak ne kullanıyorsun diye yazan yok.

Hocam dvi dan vga cevirici kullanarak yada hdmi dan vga çevirici alarak yapılabilir

Yeni kartlarda ramdac yok o yuzden dvi uzerinden 2-3 tl ye satilan donüştürücü ile görüntü alamassin.Ancak yukarda linki olan aktif tip hdmi den dönüştürenler ile görüntü alabilirsin.Vatandaki fazla pahalı 20-30 lira arasindaki gg de veya n11 de satilanlar yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.