Şimdi Ara

650 TL civarında telefon arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar giriş seviye diyorlar sanırım bu fiyattaki akıllı telefonlara.600-650 tl bütçem var araştırdım fakat emin olamadım hangisi daha iyi diye.Bu fiyata önerebileceğiniz bir telefon var mı ?Uygulama olarak whatsapp,temple run,subway surfes vb. kullanmak istiyorum.Bilmiyorum bu fiyata bu oyunları kaldırır mı?Bana önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim.Teşekkürler

• galaxy wonder.

100 tl daha ekle Ace 2 al. Hem JB güncellemesi dağıtılmaya başlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

galaxy wonder.

yaşadığım yerde sadece teknosa var üst düzey satış yapan.Ordan alcam mecburen Xperia miro mu xperia u mu sizce ? wonderi pek beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamemo

quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

galaxy wonder.

yaşadığım yerde sadece teknosa var üst düzey satış yapan.Ordan alcam mecburen Xperia miro mu xperia u mu sizce ? wonderi pek beğenmedim

xperia ya bulaşma sar değerleri yüksek, hafızalarıda artırılmıyor
  • teşekkür ederim yorumlarınız için.internetten sipariş alamam.teknosa düsünüyorum.
  • xperia u mirodan daha alınası bir telefondur:) eğer bütçeyi az daha arttırabiliyorsan xperia L çıkacak onu alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki galaxy ace 2 mi yoksa xperia u mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki xperia,kesinlikle..
  • Ace 2 alir pisman olmayacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 8 Nisan 2013; 7:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki galaxy ace 2 mi yoksa xperia u mu ?

sola ile ace 2 nin performans testlerine bakarsak sola daha iyi. u da sola ile aynı donanımı kullanıyor. temple run2 subway tarzı oyunlar arıosan tek cekırdekten uzak dur. hafıza senin için sorun değilse u ace 2 den daha iyi kesınlıkle.(u da 4 gb hafıza var ve arttırılamıyor) onun yerine sola almanı öneririm hep 8 gb hafıza var hemde kartla arttırabılıyorsn
  • quote:

Arkadaşlar giriş seviye diyorlar sanırım bu fiyattaki akıllı telefonlara.600-650 tl bütçem var araştırdım fakat emin olamadım hangisi daha iyi diye.Bu fiyata önerebileceğiniz bir telefon var mı ?Uygulama olarak whatsapp,temple run,subway surfes vb. kullanmak istiyorum.Bilmiyorum bu fiyata bu oyunları kaldırır mı?Bana önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim.Teşekkürler

LG L7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.