Bildirim
^^ 650 TL EN PERFORMANSLI OYUN KASASI *1TB HDD+4 ÇEKİRDEKLİ*(OYUN VİDEOLARI İÇERDE)^^
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ucuz bütçeyle insanları canevinden vurma sistem o kadar kötü olmuş ki helal daha kötüsü toplanamazdı herhalde bu fiyatta yapılacak için denirki sabret 100 150 tl daha ver çok daha iyisini al . ben öneriyorum mesela. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
ucuz bütçeyle insanları canevinden vurma sistem o kadar kötü olmuş ki helal daha kötüsü toplanamazdı herhalde bu fiyatta yapılacak için denirki sabret 100 150 tl daha ver çok daha iyisini al . ben öneriyorum mesela.
Haklı olabilirsiniz +150 bütçe için ama kısık bütçe ile sistem toplamak esas bu konuda.Parçalarda uyumsuzluk yok ve bu bütçede daha iyisinin kurulabileceğini düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 1 Mart 2014; 5:46:08 > -
Ramin apulardaki etkisinin büyük olduğunu söylüyorlar 2 gb 1333 yerine 4 gb 1600+ bir ram daha çok iş görürdü diye düşünüyorum. Tabi bütçeye de ona göre yansıycaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Ramin apulardaki etkisinin büyük olduğunu söylüyorlar 2 gb 1333 yerine 4 gb 1600+ bir ram daha çok iş görürdü diye düşünüyorum. Tabi bütçeye de ona göre yansıycaktır.
Ram güncellendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 1 Mart 2014; 5:46:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cohannan
quote:
Ramin apulardaki etkisinin büyük olduğunu söylüyorlar 2 gb 1333 yerine 4 gb 1600+ bir ram daha çok iş görürdü diye düşünüyorum. Tabi bütçeye de ona göre yansıycaktır.
Doğru düşünüyorsunuz hocam ama bütçeye göre böyle bir sistem yaptım hatta ikinci elde 2200 mhz 4gb cl7 ram 90 TL çok daha mantıklı olacaktırSıfır olarak da aşağıdaki ürün 69 TL
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=126754
Bu şekilde daha performanslı ve ileriye dönük olucaktır 2 gb gerçekten sistemin yavaş kalmasına sebep olurdu. 51 TL daha fazla verip sıfır o rami almak daha mantıklı. Ama ben yine de apuların biraz daha yaygınlaşıp gelişmesi taraftarıyım ne kadar apulu bi sistem istese de canım geri durmadan da edemiyorum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cohannan
quote:
Doğru düşünüyorsunuz hocam ama bütçeye göre böyle bir sistem yaptım hatta ikinci elde 2200 mhz 4gb cl7 ram 90 TL çok daha mantıklı olacaktırSıfır olarak da aşağıdaki ürün 69 TL
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=126754
Bu şekilde daha performanslı ve ileriye dönük olucaktır 2 gb gerçekten sistemin yavaş kalmasına sebep olurdu. 51 TL daha fazla verip sıfır o rami almak daha mantıklı. Ama ben yine de apuların biraz daha yaygınlaşıp gelişmesi taraftarıyım ne kadar apulu bi sistem istese de canım geri durmadan da edemiyorum
hocam geliştiler. artık coşma zamanları. gpuları 1 ghz göreni bile var
-
-
-
-
Evet olabilir ancak cf yapmaktansa rami artırmak daha iyi olur sanırım stabilite açısından. Her iki türlü de gayet makul bi sistem oluyor. -
Sistem güzel gibi duruyor ama sadece anı kurtarır gibi, 600 TL bütçe ile adam gitsin direk 2. el bilgisayar alsın zaten, sistemde HDD 500 GB yapılıp, ram 4 GB yapılabilir. O zaman 600 TL lik bir sistem olur işte, sen niye hep fakirler için uğraşıyorsun Git, 1500-4000 TL arası bilgisayarlar topla testler paylaş
.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Güneş
Sistem güzel gibi duruyor ama sadece anı kurtarır gibi, 600 TL bütçe ile adam gitsin direk 2. el bilgisayar alsın zaten, sistemde HDD 500 GB yapılıp, ram 4 GB yapılabilir. O zaman 600 TL lik bir sistem olur işte, sen niye hep fakirler için uğraşıyorsunGit, 1500-4000 TL arası bilgisayarlar topla testler paylaş
.
2. el bu fiyata satılan bilg ler core 2 duo vs. hocam ölmüş bilgler -
Baktım şimdi, haklısın , ne içip de koyuyorlar bu fiyata anlamadım, sıfırını alsam daha ucuza gelir.
-
Ram çok dusuk kalmis, o bellekleri 1600mhze hiz aşirtin ve corsair 1600mhz xms 3 4gb ram alin çok faydasi olur. apularda ram frekansi cl orani cok onemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gb ram mi? 500 mb ekran kartina ayirsa sistem mistem derken oyun ram eksikliginden kare kare oynanır. en az 6 gb ram 1600 mhz olmalı kanımca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
Ram çok dusuk kalmis, o bellekleri 1600mhze hiz aşirtin ve corsair 1600mhz xms 3 4gb ram alin çok faydasi olur. apularda ram frekansi cl orani cok onemli
Ramler güncellendi opsiyon 4GB eklendi -
bu pc yi kursam nası olur güzel oyun oynanırmı -
quote:
Orijinalden alıntı: 27alperen27
bu pc yi kursam nası olur güzel oyun oynanırmı
Videoları izleyiniz hocam oyun performansı o şekilde olacak -
Benzer içerikler
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- sinerji güvenilir mi
- mini itx kasa
- hazır sistem önerisi
- sıvı soğutma önerisi
- rx 7600 neye denk
- vsync nedir
- intel 15. nesil
- 4090 super
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X