Şimdi Ara

650 TL'ye Kadar Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei G7 marka telefon kullanıyorum. Telefonumun yanında verilen kulaklığın geçen gün yağmurda benimle birlikte iliklerine kadar suya batması ile birlikte yeni bir kulaklık ihtiyacım oluştu.Online alışveriş sitelerinden sabahtan beri o link senin bu link benim geziyorum.Ancak gezdikçe daha büyük bir çıkmazın içerisinde buluyorum kendimi :)

Başlıkta da yazdığım gibi 650 TL'ye kadar kaliteli bir kulaklık arıyorum. Müzik türü olarak sadece şunu dinliyorum diyemem. Gün geliyor yabancı , gün geliyor yerli pop , bir bakmışsınız Türk Sanat Müziği, bir bakmışsınız arabesk ya da karmakarışık hiç alakasız bir liste oluşturup onu dinlemeye başlmışım yani sabit bir müzik dinleme tarzım yok.Dinlediğim müzikleri genelde bulabilirsem flac, bulamazsam 320 kbps onu da bulamazsam en kötü hiç yoktan iyidir diyerek 192 kbps olarak dinliyorum.

Aradığım model kulakiçi ya da kulaküstü olabilir.En önemli aradığım özellik mutlaka mikrofonu olması.En başta da dediğim gibi telefonla kullanacağım.Kablolu ya da kablosuz olabilir.Kablosuz için önemli olan 1 - 2 saatte şarjı bitmesin. Kulaküstü modellerde hem sporda hem de günlük kullanım için olacağından kafaya takınca bu adamın suratı nerede diyecekleri şekilde olmasın.Yani mümkün olduğunca kibar olacak.

Araştırmalarımda birkaç marka arasında kaldım.Ama kulaklık işinden iyi anlayan arkadaşlar şu marka söylediklerine kök söktürür diyen olursa o markayı da düşünebilirim. Benim baktığım markalar Sennheiser, BOSE, Harman Kordon, Beats Audio. Başlıkta 650 TL yazdım diye illa o fiyat aralığında olmak zorunda değil. Ucuz ama kalitelidir diyeceğiniz kulaklıkları da tavsiyelerinize dahil ederseniz memnun olurum.

Kulaklığı eğer daha önceden yurtdışından almış olan arkadaşlar varsa aldıkları satıcının ürün linki ile yollarsa memnun olurum.Kaç günde geldiğini de yazmanızı rica ediyorum. Çok şey istiyorum farkındayım ama :) Bir de almak için link veren ya da ben de var kullanmıyorum diyen arkadaşlar kredi kartı ile alacağım. Ona göre yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar

• Telefon ile kullanacaksanız 650 lira vermeye gerek yok. Bir miktarına dap(müzik çalar)+kulaklık almak daha verimli olacaktır
  • Kulaklık almak istiyorsanız amozonu deneyin oradan Türkiye fiyatına göre çok daha ucuza bulabilirsiniz.
  • Dolar öyle yükseldi ki son 2 senede 150 dolarlık bir kulaklık kargo dahil 500 lirayı geçiyor artık. Westone Um Pro 10 alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.