Merhabalar, Teknotel Telekomünikasyon şirketinde Kurumsal Satış Mühendisi olarak çalışıyorum bir süredir. Firma olarak Kurumsal Metro Ethernet ve Data Center Hizmetleri ( Cloud, Colocation, Yedekleme vb.) veriyoruz kurumsal firmalara. Başlığı açma amacım forum'da hali hazırda kurulu olan firmlara veya yeni kurulum durumunda olan firmalara tek seferde ve tek noktadan bütün DC ve İnternet ihtiyaçları konsusunda yardımcı olabilecek olmamdır.
Kısaca Teknotel hakkında bahsetmem gerekirse İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı olan bir şirket olmamızın dışında Tier 3+ standartlarında hizmet veren bir veri merkeziyiz. 7/24 destek sağlayan bir teknik ekibimiz mevcuttur.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar zamanla burayı kurumsal bir şekilde düzenleme niyetindeyim.
Herhangi bir destek, fikir alma, çözüm ortaklığı teklifi vb. durumları için özel mesajdan numaranızı yazarsanız geri dönüş sağlayabilirim size.
İyi forumlar.
|
Eski windows dosyalarını silme(win.old değil)
|
i9300 soft brick'te kaldı(there is no pit partition)
|
p8p67 m-pro anakarta ekran kartı önerisi
|
ipod 5.5g 30gb u2 limited edition satıyorum
|
tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor hatası acil yardım
|
Edifier s330d den 2.0 lara geçiş
|
pc için ses sistemi
|
steam guard code sorunu
|
Meslek: Kurumsal Satış Mühendisi
Pc:Ryzen 5 3600/Msi B450 Tomahawk Max/Palit 3060ti Dual/Xpg D60 2x8 3000mhz/Seagate barracuda 2tb-7200rpm/Crucial P1 480gb m.2 nvme ssd/Corsair 465x/Amd Wraith Prism/Samsung C27HG70 2K 144Hz Ekipman:Xpg Summoner/Razer Mamba Elite/80x30 Rgb Mouse pad Dap: Sony NW-A55 ***Dac Amp: Audinst Hud-mx2/Oyaide d+ usb kablo Kulaklık: inearz euphoria adel ***Hoparlör:M-Audio BX5D2 ''in spaghetti we trust'' |
Just take a look ^^ >> https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1394651 ''in spaghetti we trust'' |
Steam:inciwetrust35/Origin:inciwetrust35/Battle.net:inciwetrust#2372/LoL Tr:Gbw Heaven |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 896
İkinci El Bölümü Mesajları: 376
Konularının görüntülenme sayısı: 36.075 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El