arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama olayı anlatmak istiyorum. 2 ay kadardır dota 2 oynuyorum 2 hafta önce yeni aldığım ssd ye win7 kurdum onu kullanmaya başladım steam ykledm hesabıma girmeye çalışırken steam guard diye bişey çıktı ve code istedi doğrulama için normalde e mail adresine code geliyo sanırım ama 10 15 kere denememe rağmen mail ime kod falan gelmedi.junk box a da baktım onu söylemeyin boşuna.neyse 4 gün önce yeni bi steam hesabı aldım önceki hesapla yaptığım gibi dota 2 invite anketini doldurdum 3 gün içinde steam de aktif oldu dota 2 ve indirdim.bu seferde dota 2 spectator mod olarak indi play tuşu aktif değil. bi yardım cı olursanız çok iyi olur. bazı yerlerde çok geç geliyo falan demişler code için 2 hafta oldu hala yok 10 15sn yede gelmesi gerekirken. ayrıca steam support a girmeye çalışıyorum orayıda kabul etmiyo
up up yok mu bir bilen
up up
doğru mail olduğuna emin misin ? bende steam kullanıcısıyım. steam hesabını başka bilgisayarda açtığın zaman güvenlik için şifre gönderiyor dediğin gibi mailine. doğru mail olduğundan emin ol.
doğru mail aktif etmiştim aynı mail adresinden zaten önceden
çözüm lazım arkadaşlar bi sürü oyunum da gitti
up up
kimsenin mi başına gelmedi arkadaş
Aynı sorun bendede var arkadaşlar UP
Arkadaşlar bu sorun bende de var steam guardın şifreyi gönderdiği e mail hesabını silmiştim. Hesaba nasıl giriş yapacağım ?
cözümü bulabildiniz mi?
bendede boyle oluyor ya cozumu yok mu bunun :(
quote:
Orijinalden alıntı: ßLacKLioN
bendede boyle oluyor ya cozumu yok mu bunun :(
Arkadaşlar steam support ile iletişime geçtim ehliyet o günün tarihini gösteren gazete vs. resmini çekip yollamamı istediler ardından hesap düzeldi. Sizde steam desteğe durumunuzu anlatın halledilir.
direk link varmı steam desteğin nereye tıklayıp anlatacaz durumu
Daha detaylı yardım edermisiniz Pes2015 oynayamıyorum Steam kod yollamıyor diye
telefonunda steam uygumasını indirmişsindir ve steam guardı etkinleşmissindir eğer şuan steam yoksa telefonunda indir giriş yap ondan sonra sol üst kısıma bas ve steam guard a gir. artık senden steam guard şifresi istediğinde mailine değil steamine gelcek ve o kutuçuğa yazacağın şifre sana zaten steam tarafından bildirim olarak gelcek
eğer steam zaten yüklüyse bunların hiçbirine gerek yok kutucuğa yazman gereken şife steamine geliyor
inciwetrust35
kullanıcısına yanıt
benim sorunum daha başka şuan şifreyi istiyo steam guardın ama benim telefon arkadaşta kaldı yani şifrede telefona geldiği için şuan giremiyorum dasdasdasdasd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme