Şimdi Ara

6500 Slide Kamera Fotoları.... Bakmadan Geçmeyin... (Konu Bitti. Yetkililer Konuyu Silebilir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bir hevesle 6500 slide aldım. Herşeyi mükemmel tek bir kötü yönü fotolar kalitesiz.Versiyon yeni yükselttim. 06 versiyonunda. İşte fotolar.... Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
    2mpx 6233 cam gibi resim çekerken.(http://forum.donanimhaber.com/m_11653188/tm.htm) 3.2. mpx 6500 slide webcam gibi çekiyor çok üzgün durumdayım. Lütfen yardım edin.... Herkese şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfigo -- 25 Haziran 2008; 19:56:09 >

• Bu işte bir terslik var foto ayarlarını yüksek konuma getirdin pixeli yükselttin değil mi ? birde çekerken odaklanması için kutucuğun yeşil olmasını bekliyormusun zoom da yapma eğer hala böyle çekiyorsa telefonu götür değiştir arkadaşım kamerada bir problem olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Bu işte bir terslik var foto ayarlarını yüksek konuma getirdin pixeli yükselttin değil mi ? birde çekerken odaklanması için kutucuğun yeşil olmasını bekliyormusun zoom da yapma eğer hala böyle çekiyorsa telefonu götür değiştir arkadaşım kamerada bir problem olabilir...

işte benim çektiğim resim hemde bu resmi ilk versiyon ile çekmiştim... cihaz garantiliyse bence siz götürün yenisini alın...

• quote:

işte benim çektiğim resim hemde bu resmi ilk versiyon ile çekmiştim... cihaz garantiliyse bence siz götürün yenisini alın...

Alıntıları Göster
    bu telde symıbıan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızz

bu telde symıbıan varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yalnızz

bu telde symıbıan varmı

hayır yok...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yalnızz

bu telde symıbıan varmı

hayır yok...

Alıntıları Göster
    versiyon yüklerken ingilizce oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

Alıntıları Göster
    Görüntü ayarlarından görüntü kalitesini maximum konuma getirmeye çalıs,daha sonra çekerken oynatmamaya çalıs kamerayı bu da fotoğrafın silik çıkmasına neden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

hayır çünkü nemesis ile product kodu yükledim
  • Fotoğraflarda odaklama problemi olduğu gibi gürültü (noise) oranı çok yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Fotoğraflarda odaklama problemi olduğu gibi gürültü (noise) oranı çok yüksek...
    MALESEF FOTOLAR PEK İÇAÇICI DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

MALESEF FOTOLAR PEK İÇAÇICI DEĞİL

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dediğim gibi sanıyorum arkadaşın aldığı 6500 Slide 'ın kamerasında bir sorun var o yüzden böyle çekmiş resimleri... ben şu anda çok çok net resimler çekebiliyorum
  • quote:

Arkadaşlar dediğim gibi sanıyorum arkadaşın aldığı 6500 Slide 'ın kamerasında bir sorun var o yüzden böyle çekmiş resimleri... ben şu anda çok çok net resimler çekebiliyorum

Alıntıları Göster
    acayip bir durum.bu cihazda makro varmı.makro varsa netlemeyi tam yapamamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksakal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: éxpért.éxé

Auto Focus 3.2 megapixel 2 led Flaş Carl Zeiss Tessar 2.8/4.5

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: éxpért.éxé

Auto Focus 3.2 megapixel 2 led Flaş Carl Zeiss Tessar 2.8/4.5

Alıntıları Göster
    fotolarda odaklama problemi oluşmuş ama iç mekanda foto çekmek biraz daha zordur

dış mekan örneklerinide eklersen daha iyi yorum yapabiliriz

birde çekmeden önce lensini iyice temizle ve farklı modlarda çekim yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Haziran 2008; 12:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

fotolarda odaklama problemi oluşmuş ama iç mekanda foto çekmek biraz daha zordur

dış mekan örneklerinide eklersen daha iyi yorum yapabiliriz

birde çekmeden önce lensini iyice temizle ve farklı modlarda çekim yap

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim... bu arada foto çekerken kutucuk bir türlü yeşillenmiyor kırmızı oluyor ama yeşili beceremedim nasıl yapıcaz onu ve birde bu fotoları çektiğiniz ayarları yazarmısınız....

• quote:

Orijinalden alıntı: cemfigo

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim... bu arada foto çekerken kutucuk bir türlü yeşillenmiyor kırmızı oluyor ama yeşili beceremedim nasıl yapıcaz onu ve birde bu fotoları çektiğiniz ayarları yazarmısınız....

Alıntıları Göster
    Deklanşör tuşuna yarım basmanıza rağmen kamera nesneyi odaklamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Deklanşör tuşuna yarım basmanıza rağmen kamera nesneyi odaklamıyor mu?

Alıntıları Göster
    tamam hoca yeşil duruma getirmeyi başardım. bi kaç tane de dış mekan fotosu çektim.... ilk resimde normal direk bastım... 2.de kutucuk yeşillendi ama bir fark etmedi sanki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfigo -- 25 Haziran 2008; 19:54:49 >
  • quote:

tamam hoca yeşil duruma getirmeyi başardım. bi kaç tane de dış mekan fotosu çektim.... ilk resimde normal direk bastım... 2.de kutucuk yeşillendi ama bir fark etmedi sanki....

Alıntıları Göster
    dış mekan yakın bir nesne ile olan fotoğraf kalite ve çözünürlük maksimumda - beyaz dengesi olarak gün ışığı seçildi. yeşil kutucukla odaklandı. işte foto...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfigo -- 25 Haziran 2008; 19:49:33 >
  • quote:

dış mekan yakın bir nesne ile olan fotoğraf kalite ve çözünürlük maksimumda - beyaz dengesi olarak gün ışığı seçildi. yeşil kutucukla odaklandı. işte foto...

Alıntıları Göster
    Düzelmiş ancak fotolarda keskinlik problemi var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

evet onu bende farkettim biraz flu çıkıyor blurlanmış gibi sanki... 6500 slide kullanan arkadaşlar yeni fotolara yorum yaparsanız sevinirim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.