Şimdi Ara

6500 Slide Kamera Fotoları.... Bakmadan Geçmeyin... (Konu Bitti. Yetkililer Konuyu Silebilir.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yaptın cemfigo değişime götürdün mü ?
  • dışarda çekilenler fena değil demişsin ama onlarda kötü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

ne yaptın cemfigo değişime götürdün mü ?

usta götürdüm aldıgım personeli buldum sağolsun çok ilgi gösterdi. Anlattım işte böle böle arkadaşta da var vs. Dedi bu telefon normal yani sonucta 3.2 nokia - 3.2 digital kamera gibi foto çekmez dedi. Fotoları PCye attık dedim işte sorun bu blurlar fln... Orda da çektik baya net çıktı orda çektiğimiz foto kendinde 5 mpx sony ericson var onla çektiği fotoyu attı pc ye dedi bak o dediğin blurlar bunda bile oluyor bazen... Bende dedim ki başka bir 6500 slide ile aynı yeri çekelim PC de karşılaştıralım... Çektik karşılaştırdık ve aynı kalitede çıktı hatta benimki daha net gibiydi... Dedi bişey oldu mu gel ama hakkaten nokia sonucta kamerası bu kadar bende hakkaten tatmin oldum..... Foto çekerken daha dikkatli olacaz demek ne bilim işte böle arkadaşlar....

• İkna olduysan tamamdır,daha dikkatli çek bundan sonra ayarlarda veya telefonda bi sorun olmadığına göre sen zamanla alısacaksın faha güzel fotolar çekmeye
  • Yani daha dikkatli foto çekmen gerek
  • Şuan telle aram iyi herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.... Odaklama işini bile yeni öğrendik rezillik ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.