Şimdi Ara

6500 TL'ye kadar render canavarı lazım. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce açılmış konular var ama yeni sistemler çıkıyor her geçen gün. Bu nedenle 2016 yılında belirttigim fiyatlara kurulabilecek en iyi sistem tavsiyenize ihtiyacım var(5500TL-6500TL). Bilgisayarda yapacağım en önemli şey Maya, 3Dmax, photoshop gibi adobenin tüm ürünleriyle rahatlıkla çalışabilmek ve hızlı render almaktır.

Tek bildiğim bu sistemi kurmak için işlemcinin çok iyi ve hızlı olması.

Animasyon ile ilgilenen arkadaşlar varsa memnun kaldıkları sistemi de yazabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D render da belirli bir yerden sonra artık fiyat katlansa da sonuç istediğin gibi olmayabilir
    örneğin 5000 TL 'ye toplayacağın sistemde 3D renderda tek frame 45 saniyede render alırsa 6000TL olacak bir sistemde en fazla 40 saniyeye kadar indirebilirsin atıyorum.
    5 saniye için bin tl fark ödemeye değer mi ona yaptığın işe göre sen karar vereceksin. Çok uzun işlerde evet hayat kurtarabiliyor ancak imaj görseli olarak 3d çalışıyorsan bence değmez.

Bu paraya toplayacağın ortalama bir sistem üst seviye i7 işlemci ve buna uygun üst seviye bir anakart ve 16 GB ram yada üstü, adobe ürünlerinde takılma olacağını zannetmiyorum sadece After Effects de sahneler ağırlaştıkça yük arttıkça daha yüksek ekran kartı ve dolayısıyla onu çevirebilmek için daha fazla ram isteyecektir.

Tam bu noktadan sonra sunucu tipi bilgisayarlara yani Xeon işlemcilere girmenin mantıklı olacağını söylüyorlar ancak açıkcası o konuda pek bilgim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.