Şimdi Ara

65000 TL YE KADAR DİZEL OTOMATİK DONANIMLI ARAÇ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eksi yağmuruna tutulucam biliyorum ama sana önereceğim en iyi model ;
    Vw passat 1.6 tdi dsg (2011-2012)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbirangan

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Ben olsam yıl ve km sınırını kaldırıp 2009-2012 arası tutmayan D segmenti araç bakarım.

mesela ne önerirsin , sen olsan ne alırsın karar vermek harbi çok zor ya , kafama bi model yerleştirip sonra piyasaya çıkmak istiyorum

PEUGEOT 508 1.6 E-HDİ ACTİVE X 112HP AUTO6R

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-pejo-508-boyasiz-hatasiz-navigasyon-xenon-orjinal-57binde-242127995/detay

bu araç kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 9 Kasım 2015; 19:09:57 >

• Öncelikle Dsg sorunu var diyenleri dinleme çünkü öyle bir sorun yok daha sonra jettanin dizellerine veya leon bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakVw5

Öncelikle Dsg sorunu var diyenleri dinleme çünkü öyle bir sorun yok daha sonra jettanin dizellerine veya leon bak

NASİL YOK FİRMA BİLE KABUL ETTİ?

DİZELLER HİLELİ

• Kardesim bir daha oku istiyorsan mesajımı dsg sorunu diye bir sey yok dedim emisyon icin bir sey demedim

• quote:

Kardesim bir daha oku istiyorsan mesajımı dsg sorunu diye bir sey yok dedim emisyon icin bir sey demedim

tamam nasil yok dsg sorunu firma bile kabul etti

• quote:

Kardesim bir daha oku istiyorsan mesajımı dsg sorunu diye bir sey yok dedim emisyon icin bir sey demedim

Hocam dsg hakkinda bildiklerinizi bizle paylasirsaniz cok guzel olur. Bende 2015'te bu sorunu cozduklerini duymustum dogrumudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alp8700

quote:

Hocam dsg hakkinda bildiklerinizi bizle paylasirsaniz cok guzel olur. Bende 2015'te bu sorunu cozduklerini duymustum dogrumudur ?

Hocam bizde 2009 passat var yani en ufak bir sorun yaşamadık akrabalarim da var n ufak bir sorun yaşamadılar dsg yüzünden sadece bir tanesi kavrama problemi yasadi yani sorunlu olsa atiyorum 15 tane böyle tanıdığım sürdüğüm araba var illa ki birisinde ortaya cikardi bundan önce a3 vardi bizde onda araba bakım harici servise bile girmedi yani anlamıyorum millet nasil bu kadar cok diyebiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

satiyim sana benım i30u

ne istiyosun , model , km , niye olmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden,2014aralik,elite-full-boyasiz,sorunsuz-214631973/detay/

tum bılgıler burada

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Tüm bu konulara klasik cevabın olacak ama ben olsam 1.5 dCi Latitude executive bakarım. Hem 1.5 hem dizel hem dCi hem dop dolu hatta prestij paletli ve sanruflusu olursa daha iyi olur. Bu piyasada bu tür araçlar en çok parasını hakediyor bence.

Edit: otomatik olduğunu unutmusum. Eğer vergi sorun olmazsa2.0dCi da bbakılabilir.

Otomatik ilk tercihim kardeşim, yinede saol tavsiyen için, diğer söylediğinde ağır gelir bize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp8700

quote:

Hocam bizde 2009 passat var yani en ufak bir sorun yaşamadık akrabalarim da var n ufak bir sorun yaşamadılar dsg yüzünden sadece bir tanesi kavrama problemi yasadi yani sorunlu olsa atiyorum 15 tane böyle tanıdığım sürdüğüm araba var illa ki birisinde ortaya cikardi bundan önce a3 vardi bizde onda araba bakım harici servise bile girmedi yani anlamıyorum millet nasil bu kadar cok diyebiliyor

Bu dsg ile ilgili çok olumsuz söyleyen var olumlu söyleyende çok birazda kullanımla ilgili sanırım, sansda var tabi, kafam iyice karıştı bu arada

• Dsg burada yazanların söylediği kadar artık sorunlu değil. Seat ve özellikle Skoda markalarda bu sıkıntı daha da az.
    Ben i 30 derim ama.

• quote:

Öncelikle Dsg sorunu var diyenleri dinleme çünkü öyle bir sorun yok daha sonra jettanin dizellerine veya leon bak

Leon hoşuma gitmedi değil, ama şanzıman korkutuyor insanı, peoguet2008 le ilgili kimsenin bilgisi yokmu ya, alacağım aracı kolay satabilmem yani piyasasının olmasınıda istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Dsg burada yazanların söylediği kadar artık sorunlu değil. Seat ve özellikle Skoda markalarda bu sıkıntı daha da az.
    Ben i 30 derim ama.

İ30 agır basmaya basladı kafamda, en mantıklısı o gibi 2008le ilgili hiç yorum gelmedi

• Şu an elimde cmax titanium var, 2014
    Aldığım aracın otomatik olması harici biraz artısı olsunda istiyorum, ne bilim sunroof navigasyon, 2008 de bunlar mevcut ama hiç bir bilgim yok araç hakkında, ilk kez otomatik vites alacağım karar verebilirsem

• quote:

quote:

Dsg burada yazanların söylediği kadar artık sorunlu değil. Seat ve özellikle Skoda markalarda bu sıkıntı daha da az.
    Ben i 30 derim ama.

İ30 agır basmaya basladı kafamda, en mantıklısı o gibi 2008le ilgili hiç yorum gelmedi

O tip arabalar pek satmaz burada o yüzden yorum da pek olmaz :)

• 65.000 TL. En yakın fiyatı olan dizel otomatik donanımlı sunroofu olan bir araç almanızı öneririm

• Yeni Corsa Easytronic 1.3 CDTI Color Edition Paket
  • quote:

çok gördük senin gibi konuşup sonra burada DSG patladı yolda kaldım diye konu açanları
  • quote:

quote:

quote:

Ben i 30 derim ama.

O tip arabalar pek satmaz burada o yüzden yorum da pek olmaz :)

Bakma bile diyosun yani

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.