Şimdi Ara

65000 TL YE KADAR DİZEL OTOMATİK DONANIMLI ARAÇ TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arabamtırak

65.000 TL. En yakın fiyatı olan dizel otomatik donanımlı sunroofu olan bir araç almanızı öneririm

Oda güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ30 iç genişliği nasıldır arkadaşlar hiç binmedim kısmet olmadı.boy en fazla olunca sığamıyor insan

• vbirangan kullanıcısına yanıt
    kesinlikle leon almalısın
  • vbirangan kullanıcısına yanıt
    i30 kullanicisiyim.yakitim suan 6.5 litre şehir içi şehir dişi ve köy yolu karma şeklinde.köy 11km boyunca yokus cikiliyo yakit on gore yuksek olacaktir.bu şartlarda diger araclar spylendigi gibi 1 2 litre az asla yakmaz.focus da bindim golf de.
    şehir disi 4-4,5 litre yakmakta.bizzat test ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

quote:

Orijinalden alıntı: vbirangan

quote:

satiyim sana benım i30u

ne istiyosun , model , km , niye olmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden,2014aralik,elite-full-boyasiz,sorunsuz-214631973/detay/

tum bılgıler burada

Arabada göçük var 64 bin istemek neyin kafası ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

quote:

quote:

satiyim sana benım i30u

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden,2014aralik,elite-full-boyasiz,sorunsuz-214631973/detay/

tum bılgıler burada

sen neyin kafasındasın 150lıraya yaptırıyım gocuksuz olsun
    emsalleri burda,dizel,otomatik,elite paket
    http://www.sahibinden.com/hyundai-i30-1.6-crdi-elite/yari-otomatik,otomatik?a5_min=2014&sorting=price_asc&address_country=1&a5_max=2014

64 lira veren 3kısı cıktı coktan zaten ben satıp satmamaya daha karar vermedıgım ıcın vermıyorum kamile bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 11 Kasım 2015; 1:21:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

quote:

quote:

satiyim sana benım i30u

tum bılgıler burada

sen neyin kafasındasın 150lıraya yaptırıyım gocuksuz olsun
    emsalleri burda,dizel,otomatik,elite paket
    http://www.sahibinden.com/hyundai-i30-1.6-crdi-elite/yari-otomatik,otomatik?a5_min=2014&sorting=price_asc&address_country=1&a5_max=2014

64 lira veren 3kısı cıktı coktan zaten ben satıp satmamaya daha karar vermedıgım ıcın vermıyorum kamile bak

Sen bu kafayla zor satarsın kamil kim belli oluyor değişik insana bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 11 Kasım 2015; 1:21:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı artık sincap
  • Neyseki astra geldi kore tenekelerinin esamesi okunmaz artık birazcık daha indirim yapması yeterli.

• Sorunsuz şanzıman arayıp dsg şanzımana bakmakda ilginç olmuş. ABD ve Çin bu patlak şanzımanlar yüzünden vatandaşları zarar görüyor diye bastırdı vw oralarda 10 yıl garanti veriyor. Burada 2 yıl sonra şanzıman elinizde kaldımı kullanıcı hatası diye patlak şanzımanın faturasını size geçiriyorlar. Aman diyeyim gidin ne alırsanız alın ama en çok arıza çıkaran dsg'den uzak durun.
  • Skoda Rapid 1.6 tdi dsg hakkinda ne dersiniz?Ben de bu fiyatlar icin i30 ve rapid arasinda kaldim.60 kusur bine 5 senelik araba almak benim fikrime gore mantikli gelmiyor.Yoksa 2010-2011 a3 bu fiyatlara bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Skoda Rapid 1.6 tdi dsg hakkinda ne dersiniz?Ben de bu fiyatlar icin i30 ve rapid arasinda kaldim.60 kusur bine 5 senelik araba almak benim fikrime gore mantikli gelmiyor.Yoksa 2010-2011 a3 bu fiyatlara bulunuyor.

satarken rahat satabileceğin hangisiyse onu almaya bak derim ben , bende bi türlü karar veremedim , her kafadan bir ses çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.