Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

öğrencilere kredi ver.

tıp öğrencileri 6000le başladığı için sorun olmaz öğrenciliği bari düzgün yaşasınlar

Çok geç geri ödeme alırım, ben kısa vadeli yatırım düşünüyorum. sanırım tıp ögrencisisniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

faize ver 10k para gelir

%15 veren banka bul

Bir şey soracağım diyelim böyle bir paramız var ciddi ciddi yatırdık paramızdan kesilme oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

faize ver 10k para gelir

%15 veren banka bul

Bir şey soracağım diyelim böyle bir paramız var ciddi ciddi yatırdık paramızdan kesilme oluyor mu

Faizin %10 u enflasyona gidiyor kalan para kar olarak kalıyor. %5 karda zaten kimsenin işine yaramaz.
  • Oto al sat 5 ucuzuna al 5 daha pahalısına sat günde 10k kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

quote:

faize ver 10k para gelir

%15 veren banka bul

Faizin %10 u enflasyona gidiyor kalan para kar olarak kalıyor. %5 karda zaten kimsenin işine yaramaz.

Şimdi dediğiniz hesaplarla bize net gelen para kaç lira oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Oto al sat 5 ucuzuna al 5 daha pahalısına sat günde 10k kar

Cok kişi var o sektörde yiyecek ekmek bırakmıyorlar
  • Playstation salonu açabilirsiniz. Belkı herkesın evinde bilgisayar var ama cogu kiside ps bulunmaz.

Hayvancılık da güzel meslek, benle yasıt arkadaşım unıyı bıtırdıkten sonra kendı arsaları vardı büyükbaş hayvancılık yapmaya basladı, getirisi de iyi dıyor, ve cok bı zorlugı yok. Egede yapıyor arkadaşım bu işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatırım olarak daire al. istanbul hakkında bi şey diyemem ama öğrenci şehirlerinde 2 ayda 20 bin lira değerlenen 1+0 daire gördüm ve sattım 2 ayda kim kime 20 bin lira veriyor 70'e alıp 90'a sattık 2 adet

iş kurmak istiyorsan da inşaat yap-sat işine gir. neredeyse -akıllı davranırsan- risksiz ve beceri gerektirmiyor. çevren olması yeterli, biraz da zekiysen katlarsın parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Playstation salonu açabilirsiniz. Belkı herkesın evinde bilgisayar var ama cogu kiside ps bulunmaz.

Hayvancılık da güzel meslek, benle yasıt arkadaşım unıyı bıtırdıkten sonra kendı arsaları vardı büyükbaş hayvancılık yapmaya basladı, getirisi de iyi dıyor, ve cok bı zorlugı yok. Egede yapıyor arkadaşım bu işi.

Ps salonuda fena fikşr degil yerini iyi bulmak lazım ama

• quote:

quote:

Playstation salonu açabilirsiniz. Belkı herkesın evinde bilgisayar var ama cogu kiside ps bulunmaz.

Dukkanı kıra değil de satın alırsanı, cok daha rahat ederseniz diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

faize ver 10k para gelir

%15 veren banka bul

Şimdi dediğiniz hesaplarla bize net gelen para kaç lira oluyor

max 3 bin lira olur, oda stabil kalır. ana paranızda degerlnmez. daire almak daha mantıklı yani.

1-2 temel ekonomi kitabı okuyun daha sora ölene dek bana dua edersiniz.

• quote:

quote:

quote:

Satın almak uzun vadede kazandırıyor, ben kısa vadeli düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fındık satın al.abi üretici zor durumda kilosuna 10tl fiyat çekmişler sen 15 e alırım dersen hemen satarlar. sonra sen o fındığı güzelce paketlersin yurt dışına kilosu 30tl den sayarsın %100 kar.

Oldukca mantıklı geldi öneriniz,ancak şirket falan kurmam gerekmezmi ihracat için ? yoksa aracımı olmalıyım

asıl sıkıntı 650 000tl ye 43 ton fındık alınabiliyor 43 ton fındığı nereye koyacaksın?
    650 000tl ye an mantıklı yatırım inşaat yapıp satmak bence.katını 100 000tl mal ettiğin daireyi 250 000tl ye rahat satarsın.
    bu inşaat yapıp satma işinde iyi para olmasa Karadenizli mütahitler her yere mantar gibi bina dikmezdi.

• quote:

quote:

quote:

fındık satın al.abi üretici zor durumda kilosuna 10tl fiyat çekmişler sen 15 e alırım dersen hemen satarlar. sonra sen o fındığı güzelce paketlersin yurt dışına kilosu 30tl den sayarsın %100 kar.

Oldukca mantıklı geldi öneriniz,ancak şirket falan kurmam gerekmezmi ihracat için ? yoksa aracımı olmalıyım

asıl sıkıntı 650 000tl ye 43 ton fındık alınabiliyor 43 ton fındığı nereye koyacaksın?
    650 000tl ye an mantıklı yatırım inşaat yapıp satmak bence.katını 100 000tl mal ettiğin daireyi 250 000tl ye rahat satarsın.
    bu inşaat yapıp satma işinde iyi para olmasa Karadenizli mütahitler her yere mantar gibi bina dikmezdi.

dostum çok kişinin üşüştüğü sektörde ekmek kalmıyor. çevremizde var inşaat yapan inanın durumları kötü

• Hocam 50 bine kısa vadelik btc al en az 60 satarsin

• Sakın faize filan verme paran enflasyon altında erir gider .

• İzmir Çandarlı , Dikili çevresinde arsa al, 2 yıla 3 katı fiyatına satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 20 Eylül 2017; 21:22:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Satın almak uzun vadede kazandırıyor, ben kısa vadeli düşünüyorum

Siz bilirsiniz hocam

• gelecek yapayzeka teknolojisinde bu alanla ilgili bir yatırım yap. gelecek vadeden bir uygulamayı satın al. uygulama geliştirenlere destek ol hisse ortağı ol. kısaca melek yatırımcılık riskli olmasına karşı uygulama tutarsa yatırdığın paramım 10 mislini geri alabilirsin.
  • quote:

gelecek yapayzeka teknolojisinde bu alanla ilgili bir yatırım yap. gelecek vadeden bir uygulamayı satın al. uygulama geliştirenlere destek ol hisse ortağı ol. kısaca melek yatırımcılık riskli olmasına karşı uygulama tutarsa yatırdığın paramım 10 mislini geri alabilirsin.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum, internetin ve teknolojinin oldukça içindeyim fakat yazılım hakkında pek bilgim yok. oyüzden çok korkuyorum ama söylediğiniz benimde aklımda ve çok haklısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.