Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam mining işini de düşünebilirsiniz.Şuan btc miningi çok zorlaştı ama eth-xmr-ltc gibi diğer alt coinler var.Riski biraz fazla ama karıda bir sorun yaşanmazsa güzel bir karı olur .
  • Benim aklıma oyun ya da yararlı yazılım yapan şirketlere melek yatırımcı olma fikri geliyor.
  • şehirleşmenin kıyısında yerlerden arsa al heryere bina dikiliyor parayı unut enınde sonunda değer kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fındık satın al.abi üretici zor durumda kilosuna 10tl fiyat çekmişler sen 15 e alırım dersen hemen satarlar. sonra sen o fındığı güzelce paketlersin yurt dışına kilosu 30tl den sayarsın %100 kar.

10 tl mi ? nerede ben 18 ton fındığı verecem adam bugun 8.60 dedi kilosuna sakaryada randıman 52 çıktı
  • hocam bilgim falan yok ama aklımda şu olur. misal küçük şehirde yaşıyorsun çok iş gören yerler vardır. lc,defacto falan. firmalarla anlaşır. açardım bir yer. ne kadar tutar falan bilgim yok.
  • Biraz uğraşım, devamlı piyasayı yakip edrim diyorsan Araba al sat veya ev al sat yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650bin TLsi olan biri konu açıp bize sormaz

• İş olarak fikir veremem ama parayı 4e veya 5e bölüp farklı yerlere yatır daha sonra ana parayı en az zararla geriye kurtarıp en fazla getirisi olan işe devam et.

• Benim üç sene önce benzer bir konum vardı

Ben çok şükür geçtim o işi kurtuldum

Sana söyleyim ben dükkan aldım

Şakın daire alma daire zor olur daire dükkan gibi değerlenmez 15 17 sene sonra eski daire olur adı

Ama dükkan öylemi eskidikçe de bişey olmaz değerlenir sürekli

Ev kirasından daha yüksek olur kira artışları da yüksek olur

Dükkan ev gibi sorun olmaz şurası burası kırıldı konuları olmaz

Kiracı kendi dekorunu yaptırır çıkınca yerine gelen yine kendi dekorunu yaptırır girer

Ve bu parayı tek dükkana bagla iki üç yer alayım deme şakın

Ben çok düşündüm taşındım dükkanda karar kıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 20 Eylül 2017; 22:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fındık satın al.abi üretici zor durumda kilosuna 10tl fiyat çekmişler sen 15 e alırım dersen hemen satarlar. sonra sen o fındığı güzelce paketlersin yurt dışına kilosu 30tl den sayarsın %100 kar.

10 tl mi ? nerede ben 18 ton fındığı verecem adam bugun 8.60 dedi kilosuna sakaryada randıman 52 çıktı

valla çok şerefsizlik yapılıyor. biz tüketici marketten fındık içinin kilosunu
    örneğin 200gr lık tadım fındık içi 15tl
    1kg olması için 5 ile çarparsak kilosı 75tl geliyor. oh ne güzel dünya 8tl aldıkları şeyi 75tl e satıyorlar.

abi o fındığınızı internetten kilosu 20tl satsanız alan olmuyor mu? mesela ben alırım 5kg kadar

• Hangi şehirde yaşıyorsun
  • daha önce ticaret yapmadıysan , fatura nedir bilmiyorsan , güzel bir mekanda yeni yapılmış bir mağaza /dükkan al
    kiracıları üzmeden kiraya ver. kalan miktar olursa gelen kira ve biraz peşinat ile faizsiz bir daire ödeme tablosu yap , kendi kendini ödesin.
    ( + gelirin olduğunu varsayıyoruz )
    kendi kararın en iyisidir. herşeye takılma
  • En rahatı faize koyarsın, net olarak aylık 7000 tl ye yakın para geçer eline. O zamana kadar da ne yapacağını düşünürsün.
  • Şehir farketmezse Erzurum için param olsa açarım takır takırda işler çokda güzel kar bırakır dediğim bir iş var . Tekstil sektörü ama rakibide yok . küçük bir dükkan insanı nasıl trilyonluk eder onun en büyük örneği olur . Varsa aklında erzurum falan mesaj at belirteyim hocam.

• Borsada değerlendir. Aselsan sağlam kağıttır mesela

• yardss36 kullanıcısına yanıt
    Dükkan al kiraya ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aselsan hissesi al sene sonu 750binin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

Taksi plakasi alinabilir bulundugunuz ile gore

Vasıfsız insan işi o dostum, karıda nispeten çok az. Ben marjinal ve riski ve karı daha yüksek birşey peşindeyim.

Konu Csb ama yinede yazalım;

Yazılım eğitimine yatırım yap. Seviyorsanız yazılımla uğraşın , güzel kurslara gidip eğitimler alın ve mobile,web,masaüstü uygulamaları geliştirin.

Kısa vadeli hızlı kâr istiyorsanız alt coinler inanılmaz değer artışları yaşıyor gün içerisinde. 2-3 gün içerisinde değeri %15 azalan artan alt coinler var. Düşüp yükselişe geçen bir altcoini 600 küsür bin TL ile alıp %8 fiyat artışı ile satarsanız 2 günde 3 aylık banka faiz kârını 2 günde elde edersiniz. ( Riskli bir işlem bir günde paranız %15-%20 artabilirde azabilirde işte riskin bir avantajı da daha fazla kâr imkanıda sunuyor)

Yatırım tavsiyesi değildir araştırın riskinizi tartın kararınızı kendiniz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Eylül 2017; 22:42:11 >

• kesinlikle faize verme para kazanıyormuş gibi olursun ama aslında kaybediyorsundur.Maalesef paramız sürekli değer kaybediyor enflasyon çok yüksek. bugun sana verilecek en yüksek faiz oranı %13-14 arasıdır enflasyon ise %10 seviyelerinde senin karın %3 olacacaktır ki bu da 19500 lira yapar yani ayda 1600 tl
  • Faize atsan yıllık 70 bin net geliri var aylık 5,800 maaşınız oluyor Türkiye şartlarında iyi para yeterse risk yok temiz iş:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.