Şimdi Ara

65bine kadar crossover suv tarzı sıfır araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bunu demek için girmiştim, XV'yi cidden dikkate almalısınız.
  • Nissan qq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Konu Sahibi arkadaşım ....

Kia bayisine gitmemi tavsiye ediyorum. Birebir fiyat alın 68 civarı yazıyor ama pazarlık ile 65 e verirler...

Hyundai ix35 hiç bakmayın sebebi ise ix35 modeli kalktı ve Tucson oldu...

Sportage ise devam ediyor, yeni kasası gelsede model devam ediyor...

Bu sebeple sportage Comfort manuel vites sizin için biçilmiş kaftan...

Biz yillar once sportage sahibi olduk. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis....
    spo full sekil bir arac on numara yuz puan...
    ama o yakiti ve performans fakiri 1,6 gdi yok mu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplar için hepinize teşekkür ederim.

Bugun araba fuarı vardı,500x hariç çoğu markayı inceleme ve fiyat alma olanağı buldum.Demir arkadaşımın dediği gibi boşlar 68-69 gibi extraları ile bütçeyi aşıyor ve gerçekten de boş kasa araç almak istemiyoruz.Biraz ele gelir olunca da 75 ten aşağısı olmuyor.Onun içinde Subaruyu zaten kafadan değerlendiremiyorum çünkü 75kusurden başlıyor.İx35 hakkında da haklısınız arkadaşlar,fuara yeni tucson gelmiş,gerçekten de canavar gibi,başlangıç fiyatı 80bin dedi.Kia baya ilgili idi,72-73 e yeterli donanımlı bir sportage alınabilirdi gibi.
    Sonuç olarak konu başındaki düşüncemize döndük;juke ve arkadaşların önerdiği Captur ikilisi arasında karar vereceğiz.Captur için iyi gibi bir fiyat teklifi aldım,Nissan yarın fiyat teklifi vericek.Ona göre karşılaştırıp,karar vereceğiz.
  • barantula kullanıcısına yanıt
    Performans göreceli bir kavram. Atmosferik bir motor olduğu için kullanırken motorun dilinden anlamak gerek..

Yakıt olarak İstanbul şehiriçi 7.5 klima açık 1-2 aydır 8.0 litreyi geçmedim. Aracım manuel vites...

Atmosferik motoru aşkla kullanmak Lazım... Az yaksın diye motoru bayıltanlar özellikle fazla yakıyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Merhabalar arkadaşlar,
    Max 65 bin lira ya kadar sıfır yüksek bir araç almak istiyoruz.Tam olarak konu başlığındaki sınıfa girmese de ilk düşüncemiz Nissan Juke.Alternatif olarak ne önerirsiniz?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

65 bine alabileceğiniz juke ve captur dışıda fazla model yok malesef. Ben 1.5 dci tekna almanızı tavsiye edebilirim.
  • ne acele ediyosun arkadaşım ya :) bekle topla paranı acık, sabreden derviş muradına ermiş hesabı. paran 70-80 bin oldumu güzel bir suv alırsın kendine. sabredemedin mi uzun vadeli taksit ile al arabanı 60 bin paran var 80-90'ıda birkaç yıla rahatlıkla ödersin zaten farkında bile olmazsın. şu kurbağa tipli arabayı alacaksın yazıktır günahtır ya. bahsettiğim 2 seçenekten birini tercih edip en azından tiguan al diyorum. bizim dayı 2-3 yıl önce 75bin mi ne bi tiguan almıştı 15-20bin peşin verip, 500 lira takside bağlamıştı o zamanki imkanları şuandada yaratıyormu VW onu bilmiyorum işte. alacağın araba şimdiden hayırlı olsun bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.