Şimdi Ara

65bine kadar crossover suv tarzı sıfır araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Max 65 bin lira ya kadar sıfır yüksek bir araç almak istiyoruz.Tam olarak konu başlığındaki sınıfa girmese de ilk düşüncemiz Nissan Juke.Alternatif olarak ne önerirsiniz?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• yeti
    captur
  • Duster
  • Yeti biraz ticariye benziyor onun haricinde dacia baya uygun ve iyi aslında ama daciaya da güvenemiyorum nedense..
    capturu biraz inceleyeceğim.Juke hakkında görüşleriniz nedir peki arkadaşlar?

cevaplar için teşekkürler.
  • Captur derim. Ozellikle dci.

Mokka 1,6 dizel a/t de iyu alternatif ama fiyat....

Bu arada captur sinifinda hem avrupa'da hem turkiye'de en cok satan aractir.

Bakmayin yollarda fazla gotemedigimize...zaten bu segmenti turkiye'de tercih eden sayisi cok az oldugundan firmalar da az arac getiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke-captur 65 bin tl edecek araçlar değil. ikinci el captiva bakın-qq bakın
  • sıfır olarak juke,2008,500x gibi araçlar var pek suv sayılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sportage manuel vites Comfort paket....

67-68 lira diyorlar fakat 65 e alinabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel mokka olabilir ya da 55-60 a duster kalan parayla yakıt

• Juke inceleme fırsatı buldum.arkası beklediğimden de dar,oturulacak gibi değil.Captur unda dış görüntüsü hoşuma gitmedi,ısınamadım araca.
    500X kum rengi gördüm gerçektende çok güzel araç,ama boş modeli 63ten başlıyor.Duster aslında herşeyiyle uyuyor fakat dacia pek güvenemiyorum ve öyle bir yakışıklılığı da yok aracın..
    Sportage ve qashqai 68.600 ve 69 dan başlıyorlar,bütçeyi aşıyorlar ama istediğimize en uygun bu araçlar gibi..Siz ne düşünüyorsunuz bu 2 araç hakkında arkadaşlar_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Juke inceleme fırsatı buldum.arkası beklediğimden de dar,oturulacak gibi değil.Captur unda dış görüntüsü hoşuma gitmedi,ısınamadım araca.
    500X kum rengi gördüm gerçektende çok güzel araç,ama boş modeli 63ten başlıyor.Duster aslında herşeyiyle uyuyor fakat dacia pek güvenemiyorum ve öyle bir yakışıklılığı da yok aracın..
    Sportage ve qashqai 68.600 ve 69 dan başlıyorlar,bütçeyi aşıyorlar ama istediğimize en uygun bu araçlar gibi..Siz ne düşünüyorsunuz bu 2 araç hakkında arkadaşlar_?

2. El Tertemiz Hyundai ix35 yada Kia Sportge

juke son derece tipsiz igrenc bir goruntusu var.

• Ben 500x öneririm.
    Biraz daha geniş bir araç istiyorsanız Sportage var ama biraz fazla yakar.

• Pejo 2008-Citroen in ilginç suvuna da bakabilirsiniz.Skoda Yeti de 2. el bulunabilir.

• şimdi en başta ki gibi bütçe 65 max. sizin beğendiğiniz araçlar 69 dan başlıyor. ek 4 bin tl bütçe lazım kasko içinde para lazım bunuda yani ortalama 7-8 bin tl daha olursa çok rahat alınırsız. Bu size bağlı sizin bütçenize. eğer 2 araç arasında kaldıysanız 2 sininde giriş seviyesinden alacağınızı varsayarsak kesinlikle qashqai alın derim .. şimdi 1.2 turbo beslemeli motor çekmez gitmez diyenler olacaktır aldırmayınız diyene koyanı, çeker paşa paşa çeker o motor o aracı 11 sn gibi 0-100 km hızlanma değeri var hem mühendislerinde vardır bir bildiği ayrıca vergi avantajıda var qashqai alırsınız .
  • Araba için ayırdığınız bütçeyi yukarı çekebilirseniz: Subaru XV.
  • Hocam 65 i B segment Crossovera gömmeyin gidin 2. temiz Sporateg/İx35 alın artı LPG takın rahat rahat gezin
  • Mokka veya Sportage olabilir...

• Dastır alın

• Konu Sahibi arkadaşım ....

Kia bayisine gitmemi tavsiye ediyorum. Birebir fiyat alın 68 civarı yazıyor ama pazarlık ile 65 e verirler...

Hyundai ix35 hiç bakmayın sebebi ise ix35 modeli kalktı ve Tucson oldu...

Sportage ise devam ediyor, yeni kasası gelsede model devam ediyor...

Bu sebeple sportage Comfort manuel vites sizin için biçilmiş kaftan...

• 500X

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.