Şimdi Ara

65HT1700UD HITACHI TELEVİZYON 3999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün geldi, şehir dışında olduğum için bakamıyorum. arkadaşım benim adıma aldı. bilgileri yazacağım.65HT1700UD HITACHI TELEVİZYON 3999 TL
  • Tv'nin yabancı sitelerde vs hiç incelemesi yok ! paneli ips mi va mı ? 100hz mi 50 hz mi belli değil panel kodunu öğrenebilsek iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Tv'nin yabancı sitelerde vs hiç incelemesi yok ! paneli ips mi va mı ? 100hz mi 50 hz mi belli değil panel kodunu öğrenebilsek iyi olacak
    SAMSUNG VA ve MB130 düz anakart dedi @Ado

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

ürün geldi, şehir dışında olduğum için bakamıyorum. arkadaşım benim adıma aldı. bilgileri yazacağım.
    N11 ürünü onaylamanız için süre dolduğunda, kutudaki TV sorunlu çıkarsa hak iddia edemezsiniz. Size tavsiyem biran önce kurulumunu servise yaptırınız. Sorun çıkarsa iade edersiniz.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    50 100 hz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

50 100 hz?
    100 olmadığı kesin. 60 diye söyleniyor.

• Bu tv yi almayı düşünüyorum. Nasıl bir tv kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tv miş arkadaş kur artık g.tomuzdan kan geldi beklemekten.😁

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Ne tv miş arkadaş kur artık g.tomuzdan kan geldi beklemekten.😁
    Ahahahaah
  • Hocam bu arada hangi sitede bu fiyata olduğunu da yazarsanız çok sevinirim.

İnternette hiçbir sitede 5 binin altında yok.
  • Servis kurulumundan sonra arkadaştan hiç ses yok.

Kesin televizyon patladı evde yangın çıktı arkadaş hastanede olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Hocam bu arada hangi sitede bu fiyata olduğunu da yazarsanız çok sevinirim.

İnternette hiçbir sitede 5 binin altında yok.
    Maalesef indirim bitmiş.Zamanında incelemesini yapmış olsaydı, birçok kişi indirimli alacaktı tv yi. Fırsat kaçtı. Belki de aldığı TV de sorun çıkmış da olabilir.

Gittigidiyor üyeliği olanlar sorabilir. Birisi almış. https://profil.gittigidiyor.com/toma88/yaptigi-yorumlar/alis#yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 19 Eylül 2018; 10:22:16 >
  • Isverenlerim sagolsun kicimin ustunde oturamadigim icin firsat olmadi. Dun tv yi kurdurdum. Yani cok prof anlamasamda renkler fena degil, siyah performansi bence iyi degil, smart olayi guzel browser da film actim hizli gayetm netflox youtube vs uzerinde var. Wifi adaptoru var internet sorunsuz. Ayaklar ve cercevenin disi metal, kendi uydusunu kullanmadigim icin kanal gecislerini bilemeyecegim. Mibox 3 vardi tv kumandasi kontrol ediyor. 1 adet olu piksel cikti o da sadece yesil renkte de belli oluyor

• kutudan aparat çıktı bu arada. hdr olayını test etmedim, ayrıca açılıyor mu menüden bakamadım. bugün yine şehir dışındayım.65HT1700UD HITACHI TELEVİZYON 3999 TL65HT1700UD HITACHI TELEVİZYON 3999 TL65HT1700UD HITACHI TELEVİZYON 3999 TL

• videosu burada, bu arada bu video da dinamik mode du ekran, sinema moduna alınca siyahlar net daha iyi oldu.

https://youtu.be/HFKNtqF3sz4
  • tekrar eve döneyim, detaylı incelerim, yarım saat bakabildim, nelere bakmamı söylerseniz daha iyi olur. bu arada telefonun fotoğraf kalitesi iyi değil, fotoğraflardan daha iyi renkler. ama hala söylüyorum mağazalarda gördüğüm samsung lg falan daha iyiydi :D
  • yurtdışında hitachi tv alıp genelde herkesin başına aynı şeyler gelmiş 1,5 yada 2 yıl sonra ekran kararması bence dikkate almak gereklidir
    ConsumerAffairs
    Hitachi TV Reviews: What To Know | ConsumerAffairs
    https://www.consumeraffairs.com/home_electronics/hitachi.html

sayfayı açtıktan sonra türkçeye çevirin
  • Herkes 2015 de aldigi 55 inch modelinden bahsediyor. İnşallah kronik sorun yasamam

• Merhaba.
    Bu markanin 49" tv sini gordun internet reklamlarinda. Nasildi. Birsey diyebilecek olan var mi?

• Renk kalitesi cidden iyi degil. Gecen regal aldik kayinbabaya net daha iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.