Şimdi Ara

65k Kasa toplama tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eldeki kasam eskidiği için yeni bir kasa toplama arayışına girdim.

2K monitörüm ve ssd'lerim var.Genellikle COD tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Şöyle bir sistem topladım ancak işlemci konusunda biraz tavsiye iyi olur.

65k Kasa toplama tavsiyeler

İşlemci olarak 7900x yerine AMD Ryzen 7 5700X3D almak daha mantıklı olabilir mi?

• Rami 64gb soğutucu kule tipi tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartında Amd nin driver sorunları falan geçti mi? Nvidia daha iyi bir tercih olmaz mi ? Mesela o kart hangi rtx modeline es değer acaba?

Bir de ben yeni sistem dizecegimde beyaz gideceğim hep. Parcalar, kasa, ekipmanlar beyaz. Siyah sıktı yıllardır size de beyaz tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İslemci alakasiz olmus 7500f veya 9700x bak.1200w psu cok olmamis mi, hava sogutma tercih edilebilir peerless assasin 1700 lira falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır 6600xt kullanıyorum pek sorun yaşadım diyemem o yüzden 7900x tercih ettim.Sanırım 4070 ti 4080 arası bir yere denk geliyor.

Kasa masaüstüne durmayacağı için beyaz istemiyorum zaten öyle görsellik rgb falan ilgimi çekmiyor, performansı iyi olsun yeter bana.

@n201 İşlemci neden alakasız? Power 1000-1200 aşağı yukarı aynı fiyatlarda olmuşken güçlü olsun istedim.

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Oyun icin luzumsuz o islemci, render falanda yapmayacaksan coklu cekirdek lazim degilse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa toplama
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.