Şimdi Ara

65PUS7101 - 60KS8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki model arasında kaldım. Hangi televizyondan HD yayınlarda ve film izlerken daha net görüntü eldebilirim fikir belirtirseniz sevinirim. Philips6501 serisi bir tv'im daha var ve inanılmaz memnunum. Philipste HDR desteği varmış ama bunu yazılımsal yaptığını öğrendim. Samsungda ise HDR üreten bir hardware olduğu söylendi. Hangi durumlarda bu HDR kavramı önemli oluyor?

Şimdiden teşekkürler,

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar bütçe varsa 65PUS6521'e bakmanızı öneririm.

1. VA
    2. Direct LED
    3. 100 Hz

Hatta ben olsam 4K OLED alır geçerim. Muazzam seyir zevki.
  • Çok teşekkkürler, LG OLED lerde ekran yapışma sorunu nedeniyle resmen o parayı vermek içim elvermiyor. Üstelik yaptığım araştırmalarda böyle bir sorun olursa garanti kapsamında değişim yapılmıyormuş ve serviste yazılımsal bir ekran temizliği deneniyormuş. Bunun da tamamen başarılı olmadığını okudum. Bizim yerli arçelik vestellerde OLED durumu nasıldır hiçbir fikrim yok!

Yoksa otur OLEDin karşısına bıkmadan izle!!! Bence de tek geçilir ama dediğim sebepler resmen beni dizginliyor...

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrocu

Çok teşekkkürler, LG OLED lerde ekran yapışma sorunu nedeniyle resmen o parayı vermek içim elvermiyor. Üstelik yaptığım araştırmalarda böyle bir sorun olursa garanti kapsamında değişim yapılmıyormuş ve serviste yazılımsal bir ekran temizliği deneniyormuş. Bunun da tamamen başarılı olmadığını okudum. Bizim yerli arçelik vestellerde OLED durumu nasıldır hiçbir fikrim yok!

Yoksa otur OLEDin karşısına bıkmadan izle!!! Bence de tek geçilir ama dediğim sebepler resmen beni dizginliyor...

Teşekkürler

Hocam Kasım sonrası üretilenler iyi diyorlardı. Ürün kitapçığında "logo yapışması garanti dahilinde değildir" ibaresi çıkartılmıştı falan o konuyu araştırın. Eğer aksi durum olursa 65PUS6521 iyi bir cihaz tabiki marketlerde de denemek gerekli. Kağıt üstünde iyi görünüyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrocu

Çok teşekkkürler, LG OLED lerde ekran yapışma sorunu nedeniyle resmen o parayı vermek içim elvermiyor. Üstelik yaptığım araştırmalarda böyle bir sorun olursa garanti kapsamında değişim yapılmıyormuş ve serviste yazılımsal bir ekran temizliği deneniyormuş. Bunun da tamamen başarılı olmadığını okudum. Bizim yerli arçelik vestellerde OLED durumu nasıldır hiçbir fikrim yok!

Teşekkürler

yok öyle ekran yapışması felan tek tük çıkıyor o sorun, forumda bir üye sorun yaşadı diye damgalandı cihaz resmen ,oled,den gerisi hikaye gebermiş led teknolojisine onca para verilmez eg910v kullanan biri olarak ne burn screen ne başka sorun sonunda karanlık ortamda yayın izlerken ohhh be diyorsun..

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bununla alakalı ben sahşen mağazada gördüm logo yanığı direk var. Bir kullanıcı değil bu OLED teknolojisinin sorunu umarım yakında çözülür. Hatta sonrasında mağazada demo yaptıkları tv'lerde bu sorun olmasın diye demo videolarında hiç logo bırakmamışlar. hiç logo yok sank TV kanalında hiç logo yokmuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxxixxax

Bununla alakalı ben sahşen mağazada gördüm logo yanığı direk var. Bir kullanıcı değil bu OLED teknolojisinin sorunu umarım yakında çözülür. Hatta sonrasında mağazada demo yaptıkları tv'lerde bu sorun olmasın diye demo videolarında hiç logo bırakmamışlar. hiç logo yok sank TV kanalında hiç logo yokmuş gibi.

Aynen kullanım süresine bağlı zaman içerisinde oluşuyor da olabilir. LG 910V hem fiyat hem performans olarak da bana göre de en iyisi. Ancak bir bildiğim varsa LG'de dededen toruna bu OLEDlerde problem var :). Daha geçen ay kuzenim LG G4 telefonunu sırf bu ekran yapışması yüzünden (tvde logo yapışması deniyor - telefonlarda ghost screen) iadeye gönderdi. Bugün öğrendikki para iadesi gerçekleşecek. Televizyon ve telefon aynı kefeye konur mu bilemem ama LG G4 'te oled display diye piyasadaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.